Lütfen motorunuzun üstünde anahtar unutmayın
Reklamlar
-
Bu sabah işe geç kaldım keşke kalmasaydım acele acele koşarken bir motorun üstünde anahtar gördüm anahtarı alıp yakındaki bir bakkala bırakacaktım ancak patron birden aradı ne yapsam, ne yapsam derken koşmak zorunda kaldım yeniden. İşlek bir yer olduğu ve esnafın yakınında olduğu için çalınmaması için dua ediyorum ama yinede canım çok sıkılıyor çok pişmanım keşke zamanında çıksaydım erkenden görür esnafa bırakırdım. Siz yinede dikkatli olun abilerim kardeşlerim.
Reklamlar
-
'Bir yanlış görürsen elinle düzeltmeye çalış' hadisi geldi aklıma. Hadisin devamı var tabi ama sen elinle düzeltmeye daha müsait bir durumdaydın anladığım kadarı ile. İşe 5 dakika daha geç kalman sana bir şey kaybettirmez, patronuna da ama o adamın motoru senin patron korkundan dolayı çalındı ise ona çok şey kaybettirir. Neyse geçmiş olsun.
-
kanadada evlerin dış kapılarında kilit yokmuş.
-
bindiregandi adlı üyeden alıntı
kanadada evlerin dış kapılarında kilit yokmuş.
Eskiden bu memleketde de evler kilitlenmezmiş :D
-
Dua et elinde anahtarla yakalanıp hırsız damgası yemedin.
-
Lütfen motorunuzun üstünde anahtar unutmayın
çünkü insanlar 45 saniye sürecek bir yardımı çok görüp acelem var yoluna devam edebilir.
-
Olur unutmayız.
Forumun son haftalardaki kalitesine yaraşır mükemmel bir başlık daha. Sayın forum yöneticileri, sizleri anlıyorum, insanların başlık açmalarını engellersek foruma kimse yazmaz diye düşünüyorsunuz ancak şöyle de bir şey var ki forumun ana sayfasında birbirinden anlamsız bu kadar başlık görünce de insanlar forumdan uzaklaşacaklardır. Bu işe bir çözüm bulmanın zamanı geldi. Eskiden forumda gezmeye zaman yetmezdi, şu anda beş dakika bile durmuyorum çünkü okayacak konu yok, tek bir faydalı bilgi yok. Yok onun kavgası videosu, yok motorum çalışmıyor başlıkları, yok anlamsız uyarılar, 15 yıllık konuları hortlatmalar, TL cinsinden benzin tüketimi hesaplayıp 10 yıllık konulara cevap yazmalar, olmayan, satılmayan motorlar hakkında sorular. İyice baydı artık.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Olur unutmayız.
Forumun son haftalardaki kalitesine yaraşır mükemmel bir başlık daha. Sayın forum yöneticileri, sizleri anlıyorum, insanların başlık açmalarını engellersek foruma kimse yazmaz diye düşünüyorsunuz ancak şöyle de bir şey var ki forumun ana sayfasında birbirinden anlamsız bu kadar başlık görünce de insanlar forumdan uzaklaşacaklardır. Bu işe bir çözüm bulmanın zamanı geldi. Eskiden forumda gezmeye zaman yetmezdi, şu anda beş dakika bile durmuyorum çünkü okayacak konu yok, tek bir faydalı bilgi yok. Yok onun kavgası videosu, yok motorum çalışmıyor başlıkları, yok anlamsız uyarılar, 15 yıllık konuları hortlatmalar, TL cinsinden benzin tüketimi hesaplayıp 10 yıllık konulara cevap yazmalar, olmayan, satılmayan motorlar hakkında sorular. İyice baydı artık.
E girme madem. Bu kadar basit.
-
Mersin İl Temsilcisi
Seko adlı üyeden alıntı
Olur unutmayız.
Kardeşim, öylesine haklısın ki.. Tabii, forumun önceki seviyesini ve arkadaşlıklarını bilmeyenler " girme madem" deseler de biz birbirimizi anlıyoruz.
Bu mesajın bile, sevdiği için mücadele eden ve etmeyen arasındaki farka güzel bir örnektir. Anlayana..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)