Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletli 112 Olmak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbr650 F
    Aramızda Motosikletli 112 olan var mı acaba?Var ise mesleği hakkında biraz bilgi verebilir mi?(Nasıl olunur,maaşları vs.)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Normal bir 112'de çalışan biri ne alıyorsa onu alırsın.Çoğu ilde yok zaten.Yazlık kesimlerde var artık neredeyse büyükşehirlerde işe yaramadı kaldırdılar.Olmak için ATT,paramedik yada doktor olman lazım ki artık zor girmek.
    eyupsivrikay bunu beğendi.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    benim aydında bir arkadaşım 112 servisindeydi motosiklet kullanıyordu ama kendisi doktordu.

Motosikleti
    Artık Yok...
    benimde bir arkadaşım kan taşıyor ama o 112 sistemine dahilmi bilmiyorum..

siyanoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Amacın motosikletli memur olmaksa belediye de daha kolay olunuyor, yada biraz kasıp emniyette yunus ol, ama 112 zor . Zira att paramedik kpss puanları çok yüksek her ilde yok üstelik diğerleri gibi rahatta değiller

yigitaksoyx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Phantom 180
    motosikletli memur deyince gözüme en kolay gelen motosikletli zabıta olmak bulunduğum ilçede (Merzifon) yok fakat komşu olan Samsun'a gittiğimde sahil kıyısında ybr ile gezen zabıta amcaları görüyordum daha büyük şehirlerde daha kaliteli motorlar sürdüklerine eminim nacizane fikrim bu

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı yigitaksoyx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletli memur deyince gözüme en kolay gelen motosikletli zabıta olmak bulunduğum ilçede (Merzifon) yok fakat komşu olan Samsun'a gittiğimde sahil kıyısında ybr ile gezen zabıta amcaları görüyordum daha büyük şehirlerde daha kaliteli motorlar sürdüklerine eminim nacizane fikrim bu
    Sen R1200GS'li,Varadero'lu,Crosstourer'lı dilenci kovalayan zabıta abilerimizi görmemişsin.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizim küçük ilçede emniyette motor var ama kimse kullanmıyor. genelde araba ile çıkıyorlar göreve.

yigitaksoyx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Phantom 180
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen R1200GS'li,Varadero'lu,Crosstourer'lı dilenci kovalayan zabıta abilerimizi görmemişsin.
    vay be zabıtalık bile havalı geldi gözüme

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Alıntı yigitaksoyx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be zabıtalık bile havalı geldi gözüme
    Bir akrabam İstanbul'da bunların sınavına girmişti. Mülakatta anlaşıldı ki Zabıta'lar taşeronmuş. Sonra derinlemesine konuşulunca maaşlarda 2-3 aylık gecikmeler olabildiğini öğrendik. Devletin kolluk kuvveti nasıl bu şartlarda çalışır, çalışır mı anlam verememiştim. Sonradan taşeronları kadroya geçirdiler de bu bariz sorun düzeldi bir nebze. Daha sonra motorize Zabıta ile konuştum, belediye başkanı bir yere gidecekken aracın yanında bunlarda gidiyormuş. Biraz görsellik yani. Olaya müdahale falan etmiyorlar pek.

Motoambulans ise İstanbul trafiğine müthiş çözüm. Hatta youtube da pek çok video var. Ama hasta taşımada zorlanılacağı için minibüs ambulanstan önce ilk müdahale için gidiyorlardı. Sonra "zaten minibüs ambulans gidecek. Bunlara ne gerek var" diye kaldırıldı heralde. Veya toplu halde ambulans istendiğinde hazır olmak üzere bir köşede bekliyorlardır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)