Park halindeki motorun tepesine çıkılması.
-
Bugün başıma gelen olaydır. Misafirim vardı AVM'ye gittim motoru da görebileceğim bir noktaya park ettim
Motorda alarm var, sessizdeydi. motor deli gibi dörtlü yakıyor hala tepesinde sağını solunu kurcalıyorlar.
Uzaktan alarmı çaldırdım yine sallamadılar. Neyse tam o esnada hesabı falan ödemiştim avm kapanma saati misafirlerimle görüştüm motora doğru gittim 2 tane 20li yaşlarında eleman, hayırdır gençler, abi bakıyoruz. iyi bakın dedim muhabbet açtılar heveslilerdir falan diye ses etmedim kırmak istemedim. AVM de çalışıyorlarmış, birinin motoru varmış kaza yapmış tövbe etmiş sözde kafatası çatlamış falan görünce hemen atladım üstüne dedi neyse bişey demedim iyi geceler dedik ayrıldım oradan ama ayar oldum.
Ulan arkadaş sokakta gördüğün arabanın içine oturup, kıçını başını kurcalayıp, koltuğuna yayılabiliyormusun ? Nedir bizim bu milletteki açıktaysa sahibiyimdir tavırları anlam veremiyorum? 32 yaşımdayım, daha kendi motorumu alana kadar bırakın yabancının motoruna yaslanmayı, dokunmadım bile. Orada ters tepsem, ne var be yedik mi motorunu olacak, ulan maddiyatı geçtim, zaten ikiside 45 kilo çiroz üzerine devirse 200kg bu, sağını solunu kıracaksın, başıma bela olacaksın.
her konuda eğitimsiz ve saygısız bir milletiz, sadece trafikle sınırlandırmamak lazım bunu.
Reklamlar
-
Belki de dikkatiniz sayesinde muhtemel bir hırsızlık teşebbüsünü önlediniz.
-
Açıkçası motor sahibi yakında mı sinemada mı vb. diye düşünüp hırsızlık olayına girişecek olabilirlerdi. öyle olmasa bile saçma.
görgüsüz saygısız insanlar
-
OkNisT adlı üyeden alıntı
Bugün başıma gelen olaydır. Misafirim vardı AVM'ye gittim motoru da görebileceğim bir noktaya park ettim
Motorda alarm var, sessizdeydi. motor deli gibi dörtlü yakıyor hala tepesinde sağını solunu kurcalıyorlar.
Uzaktan alarmı çaldırdım yine sallamadılar. Neyse tam o esnada hesabı falan ödemiştim avm kapanma saati misafirlerimle görüştüm motora doğru gittim 2 tane 20li yaşlarında eleman, hayırdır gençler, abi bakıyoruz. iyi bakın dedim muhabbet açtılar heveslilerdir falan diye ses etmedim kırmak istemedim. AVM de çalışıyorlarmış, birinin motoru varmış kaza yapmış tövbe etmiş sözde kafatası çatlamış falan görünce hemen atladım üstüne dedi neyse bişey demedim iyi geceler dedik ayrıldım oradan ama ayar oldum.
Ulan arkadaş sokakta gördüğün arabanın içine oturup, kıçını başını kurcalayıp, koltuğuna yayılabiliyormusun ? Nedir bizim bu milletteki açıktaysa sahibiyimdir tavırları anlam veremiyorum? 32 yaşımdayım, daha kendi motorumu alana kadar bırakın yabancının motoruna yaslanmayı, dokunmadım bile. Orada ters tepsem, ne var be yedik mi motorunu olacak, ulan maddiyatı geçtim, zaten ikiside 45 kilo çiroz üzerine devirse 200kg bu, sağını solunu kıracaksın, başıma bela olacaksın.
her konuda eğitimsiz ve saygısız bir milletiz, sadece trafikle sınırlandırmamak lazım bunu.
Sanki kendim yazmisim gibi okudum ayni konuyu ben de acmak istiyordum. Evet insan karsisindakini kirmakta istemiyor ama bazen o rahatliklari insani cileden cikariyor. Bir kere motoru guzel yikayip parlatmisim sonra elimi yikamaya istasyonun icindeki wc'ye girdim cikinca bir baktim ayni yine senin dedigin tiplerde 2 genc motoru sanki bayide denermis gibi bildigin test ediyolar dedim napiyosunuz gencler hayirdir? -Bakiyoruz dedi, dedim iyi bakiyosunuz da kime sordunuz dedim hemen artist artist ne var yemedikki gibi cevaplar falan verdiler hepten sinirlendim. Yani orda bi kusura bakma dese zaten eyvallah deyip ben de yardimci olmaya calisirim ama millet artist arkadaş bela ariyor herkes bu da boyle sinir bozucu bir anımdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:07 ----------
Motorun üstüne benim malım değerli yazdıracam sonunda
-
mondial alınca kimse üstüne binmeye kalkmıyor
biniyonuz hondaya yamahaya sonra vay efendim üstüne cıkıyorlar
-
arndiol adlı üyeden alıntı
mondial alınca kimse üstüne binmeye kalkmıyor
biniyonuz hondaya yamahaya sonra vay efendim üstüne cıkıyorlar
Biniyolar biniyolar...
1.60 boyuyla at gibi motora, agaca tırmanmaya çalışan koala gibi tırmanıyorlar.
Hiç unutmam, çocukken karşı komşumuz olan abinin motoru vardı, simsiyah adv bir motornama marka model hiç bi fikrim yok.
En çok karşı kaldırıma kadar yaklaşıp bakabilirdim.
Kızar bağırır ters birşey söyler diye yaklaşmazdim hiç.
Ara ara bakım yapardı motoruna uzaktan uzaktan izlerdim.
O da sağolsun bir kere gel lan uzakta durma demedi.
İçimde öyle bi uktedir bu mevzu, bundan kızamam pek motora binene edene.
Ama böyle lak diye üzerine oturmakta biraz arsızlık..
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Biniyolar biniyolar...
1.60 boyuyla at gibi motora, agaca tırmanmaya çalışan koala gibi tırmanıyorlar.
Hiç unutmam, çocukken karşı komşumuz olan abinin motoru vardı, simsiyah adv bir motornama marka model hiç bi fikrim yok.
En çok karşı kaldırıma kadar yaklaşıp bakabilirdim.
Kızar bağırır ters birşey söyler diye yaklaşmazdim hiç.
Ara ara bakım yapardı motoruna uzaktan uzaktan izlerdim.
O da sağolsun bir kere gel lan uzakta durma demedi.
İçimde öyle bi uktedir bu mevzu, bundan kızamam pek motora binene edene.
Ama böyle lak diye üzerine oturmakta biraz arsızlık..
Benim motor Kuba.. defalarca kes anahtarı üstünde unutup avm otoparkında bıraktım... kilit yok, anahtar kontakta.. yine binmediler aga.. Gururum incindi :(
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Benim motor Kuba.. defalarca kes anahtarı üstünde unutup avm otoparkında bıraktım... kilit yok, anahtar kontakta.. yine binmediler aga.. Gururum incindi :(
Yazık la :(
Tamam sen motoru bıraktığın yeri söyle bana, bi kac çocuk toplayıp etrafını sardırayım motorun :(
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
benim motor kilitsiz duruyordu; motosiklet yerine brandayı caldılar siz düşünün
-
-
ama bağlıydı
-
Bide geliyorum sele hep ayak izi ,tamam çocuk istedi bindirdin ki ben babama beni şu motora bindir diyecektim babam ağzımı gözümü cacık ederdi, yahu inince bi temizle seleye çamurlu ayağı ile koyup ayakta fotoğraf çektiriyor, kendi arabasının biraz yakınına motoru koysan kardeş arabayı çizmesin diye miyavlamayı bilirler
-
tepki vermemenize hayran kaldım, aynısını burda sokak çocukları yapıyor ve avm'nin kapalı garajına bıraktığımız motorların yanında 3 tane çocuk ve birinin arkadaşımınkine ufaktan tekme attığını gördüm. arkadaşım "bunlar çingene bulaşmayalım" dedi ama sessiz kalamadım ve "babanızın malımı la?" diyerek bi giriş yaptım. biraz daha büyük olmalarını isterdim daha rahat konuşabilmek için. siz de motorunuza dokunan ve hatta binen kişilere tepki göstermediğiniz için sizi suçlu buluyorum. şu mereti alabilmek için dişinden tırnağından arttırıyor insanlar, sanki babasının malıymış gibi davranan insanlara dersini vermek gerekiyor.
-
Park halindeki motosikletin üzerine çıkılması, park halindeki aracın içine girilmesi ile aynı işlem görür kanun önünde. Park halindeki araca( motosiklet, otomobil farketmiyor) kanuna göre polis tarafında önleme araması dahi yapılamıyor. Yani şikayet halinde meskene tecavüzle aynı işlem yapılıyor.
-
Benim yavru da is yerimin otoparkinda duruyor brandali vaziyette bi gun geldim ki brandayi kaldirmislar selesi gorunuyo yavrumun oyle canim skldiki bi gorseydim onu yapani fena olurdu. Sonra dekatlondan aldım kucuk bi kilit hem de pembe artik brandayi bagliyorum kilitle mis. Bi ara civi bile koymayi dusundum oturana iyi bi ders olsun diye lanet olasıcalar
-
LostRider adlı üyeden alıntı
Park halindeki motosikletin üzerine çıkılması, park halindeki aracın içine girilmesi ile aynı işlem görür kanun önünde. Park halindeki araca( motosiklet, otomobil farketmiyor) kanuna göre polis tarafında önleme araması dahi yapılamıyor. Yani şikayet halinde meskene tecavüzle aynı işlem yapılıyor.
Güzel bilgi, teşekkürler
-
Kapalı otoparka, brandasız bir şekilde, 1-2 saatliğine bıraktığım bir gün, motosikletin selesinde döner kağıdı, ekmek kırıntıları ve bitmiş ayran gördü bu gözler. Ah bi denk gelebilseydim...
-
OkNisT adlı üyeden alıntı
...görünce hemen atladım üstüne dedi neyse bişey demedim.
Kedi olmasinlar sakin? Kuyruklari falan var miydi?
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kedi olmasinlar sakin? Kuyruklari falan var miydi?
Kedi olsa üzerine mıçar giderdi. Bunlar yemlenmiş, kesin köpektir.
-
bebekde vn900 üm varken starbucksa gittik döndüm iki kız oturuyordu selenin üstünde selfieler pozlar parmakların yanaklara gitmesi falan yaklaşdım aa sizinmi kalkalım mı gibi pek dilini anlamadığım teenage ce cümleler dedim yok Allah aşkına oturun benden daha çok yakışdınız motora hatta ben şurda waffle yiyim siz takılın rahatsız etmiyim dedim bu arada gerçekden waffle yiyicekdim zaten ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)