Ruhsatları gece ne yapıyorsunuz ben motorda koltuk altında bırakıyorum
Ruhsatları gece ne yapıyorsunuz ben motorda koltuk altında bırakıyorum
Araçta bırakmayınız... Götüren, çevirmede, arkadaşın motoru, aha bu da ruhsatı der... Diğer türlü, ruhsatı nerde diye sorarlar, daha bir zor olur götürmesi, çevirmede sıyırması...
motosiklet montumun cebinden hiç çıkarmam yıkama haricinde montum nereye ruhsat oraya
Montun iç cebinde.. polis sormadan da ordan çıkmaz
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Bacak çantasında tüm motorla ilgili şeylerle birlikte.Anahtar,ruhsat,HGS,
Hiç ruhsat soran olmadı yıllardır.
Hep montun cebinde. Fark yapmıyor.
6 haneli ehliyet numarasini söylüyorsun,tabletten tüm şecerini döküyor(arac tescili,sigorta,muayene,ceza puani ve diger bilgiler)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Dostum,Çok renkli birisin,rumuzunun hakkini veriyorsun
Motorun ruhsatı motor montumun iç cebinde.
Böylece motora bineceğim zaman ruhsatı unuttum derdim olmuyor. Motor çalınırsa da çalan kişi olur da şans eseri çevirmeye denk gelirse ruhsat gösteremez.
Ama eve hırsız girip motorun anahtarını ve ruhsatı çalıp sonra motoru da çalıp götürme ihtimali de var. Evde motorun anahtarnı montun cebinde bırakmayıp başka bir yere saklayayım en iyisi.
Evet, biraz paranoyağım.
Hacım ehliyet numaramı söyleyeyim. 1***5 numaram hatta. Walla senelerdir öyle ki sen benden önce ehliyet aldın kanımca. Lakin başına 0 koyarsan 6 haneli oluyor
Yeni ehliyetime gidip bakacağım. Geliyorum.
Edit: Teyidimi ettim geldim. Eski sisteme C-A2 sahibiyim ve 5 haneli
[QUOTE=levend84;4432240]6 haneli ehliyet numarasini söylüyorsun,tabletten tüm şecerini döküyor(arac tescili,sigorta,muayene,ceza puani ve diger bilgiler)
Ruhsata gerek yok diyorsun yani üstad ☺
Bana sadece jandarma sordu oda sistem çalışmadı. Çalınırsa motorine yapayım ruhsatı çalan adam koltuk bagajını açamaz zaten. Açtığı zaman çoktan motorum parçalanmış olur 😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)