ya ceketin cebinde ya da af buyurun sol g.t cebimde. Orada yer etti kendine eheheheh.
ya ceketin cebinde ya da af buyurun sol g.t cebimde. Orada yer etti kendine eheheheh.
Ruhsatı motosiklet montumun iç cebine kilitli naylon poşet içinde koyuyorum ki olur da fena bir yağmura yakalanırsam bi şekilde su girerse ruhsat ıslanmasın. BU kilitli naylon poşetler çok işe yarıyor.
polis durdurdu sadece ehliyeti istedi, ruhsat isteyomusunuz dedim sorun, problem varsa istiyoruz dedi.
kural ihlali, motorda çalışmayan sinyal vs. ceza yazacaksa istiyo
Evde duruyo ne yapacaktık ?
Küçük bir el çantam var. Nereye gidersem onla giderim. İçinde cüzdan, ruhsat, anahtarlar vs hepsi. Binerken motorun koltuğunun altına koyarım, giderken alırım.
Geze geze yanlış anlama ama bir kere de düz yaz mesajı gözünü seveyim. Bazen mesajlarını nefessiz okurken boğuluyorum 😂
Kimisi noktalama işareti kullanmadan yorum yapar yazdığı doğru düzgün okunmaz ama sende her yere 3 nokta her yere virgül koyuyorsun bu sefer de ondan dolayı okunmuyor. İnsanın her mesajı da böyle mi olur yav istisnasız 3 noktalar 😂
Konuya dönecek olursak ruhsatı ceketin iç cebine koyun emniyet açısından daha sağlıklı olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)