Hocam,şimdi Korlas'ı falan unut,İngiltere de yaşıyosun diyelim ok.Biliyosun Tiger 1200 ler 2018 de TFT ekranlı ve makyajlı olarak karşımıza çıktı.(baya da güzel olmuş bence)
Şimdi İlgiltere'de bulunan Henry bunun XR modelini 12000 pound a alabiliyor, XC olanınına ise 15000 pound a alıyor.
Henry'in ikinci bir alternatifi de var,gidip düz bir Africa Twin alırsa 12000 pound ödeyecek,ya da Adventure AT alacam derse de 13000 pound odeyecek bu abimiz.
Şimdi,
Ingiltere de yani Triumph'ın evinde,bu kadar az bir fiyat farkı olduğu halde elin İngilizi neden AT tercih ediyor olabilir ?
Tercih ediyor diyorum çünkü 2017 yılında 4000 adetten fazla BMW 1200 GS ,2365 adet AT satılırken bu Tiger 1200 kaç adet satmış tespit edemedim.
En çok satan 5.Triumph modeli 602 adet satmış, tahminimce bütün Tiger 1200 satış toplamı 200 adeti geçmez.
Sence bunun nedeni ne olabilir ? Dikkatini çekerim orada Korlas yok,fiyat farkı yok(cuzzi) ama tercih edilmiyor.Hiç işkillenmiyor musun acaba ?
Tiger 1200 ile ilgili karşılaştırmalı analizler okudunuz mu ? Bence biraz sıkıntılı bir motor ve genelde pek tercih edilmiyor maalesef.
Fakat ikinci elde aynı fiyatlara bulabiliyorum diyorsunuz,olabilir alınabilir.Bende Tiger 800 almıştım Korlas'la falan tanıştım
güzel yani
bazı şeylerden korkmamak lazım,