Önümüzdeki haftalarda güvenli sürüş 1 eğitimini alacağımi. Eğitimde koruma ekipmanı olarak kask dışında pantolon ve ceket veriyorlar mı ?
Önümüzdeki haftalarda güvenli sürüş 1 eğitimini alacağımi. Eğitimde koruma ekipmanı olarak kask dışında pantolon ve ceket veriyorlar mı ?
2011 yilinda almistim gs2 .kask, eldiven (motosiklet eldivenine benzeyen bisey deil),dizlik vermislerdi diye hayirliyorum. mont pantolon vermiyorlardi.
Aradım hondayı oradaki görevli bu konu hakkında bilgim yok dedi. Ondan gruptan soruyorum.
güvenli sürüş eğitimine güvenim kalmadı su an.
Eğitimde ödenen ücrete hangi olanaklar/hizmetler dahil?
Eğitim için ödeyeceğiniz ücrete motosiklet, koruyucu ekipman, benzin, ulaşım, öğle yemeği, içecek ve acil bir durum söz konusu olduğunda Honda Türkiye A.Ş. revirinden alacağınız sağlık hizmeti dahildir.
Gelirken yanımda ne getirmem gerekir?
Gelirken yanınızda (yağış öngörülüyor ise su geçirmeyen) sağlam tabanlı bir outdoor ayakkabı ya da bot , kot ya da muadili bir pantalon ve hava koşullarına göre üşümeyeceğinizi düşündüğünüz bir ceket, yaz ise uzun kollu bir t-shirt ve güneş kremi almanızı tavsiye ederiz.
Valla adamlar yanında "varsa şu su ekipmanı getirin" demediğine göre pek takılma. bir bildikleri vardır
kolun kırılırsa revir hizmeti beleşmiş hadi iyisin
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
2015 senesinde kask, eldiven, dizlik (sanırım bir de dirseklik) veriyorlardı. Çalışmalar düşük süratte yapıldığı için yeterli gibi geliyor bana. Bence en iyisi kendi eldiveninle ve dizlikli pantolonunla gitmek, daha rahat olur. Öyle deri cekete gerek olan bir parkur değil, gymkhana benzeri teknik çalışmalar yapılıyor. Yazın gidersen t shortle gitme, uzun kollu ince bir kıyafet olsun aksi halde amele yanığı olursun ve çok su kaybedersin.
Kapali kask, dizlik, dirseklik, eldiven (bildigin yun eldiven) veriliyordu. Kendi ekipmaniniz varsa kullanin.
Buff,Kask,yün eldiven ve dizlik vermişlerdi GS1'de.
Gündelik giysiler dışında hiçbir ekipman getirmeden de katılabilirsiniz, 4 defa honda güvenli sürüş eğitimlerine katıldım, orada yeterli seviyede ekipman var, ayağınızda doğru düzgün bir ayakkabı ya da motor botu olsun yeterli, düşük hızlarda eğitim olduğu için risk az.
Tüm seti diziyorlar orda rahat olun. Çok üst düzey ekipmanlar değil ama eski püskü birşey yok. Her bedenden bolca mevcut. Kask, bandana, mont, dizlik, yün eldiven (koruma yok) var. Eldiveniniz ve kaskınızla giderseniz biraz daha konforlu olur sizin için sürüş, kask çene açılırdı ve biraz ağırdı sanki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Ama yukarıda birisi de bahsetmiş motor ayakkabınızın olması faydalı olabilir ufak burkulmaları vs. önlemek için, düşük hızda ayağınıza düşürebilirsiniz.
Hatta şahsi düşüncem gitmişken motorun düşük hızdaki limitlerini zorlayın düşmekten korkmadan, düşmek için en güvenli yer olabilir orası.
Kullandığınız buff ve eldiven eğitimin sonunda sizde kalıyor. (kevlar pamuklu eldiven)
Sadece bot (motor botu olursa daha iyi olur) götürmeniz gerekiyor. Kaskın markasını tam hatırlamıyorum ama 2015 yılında dizlik, dirseklik, kask, balaklava (halen kullanıyorum eldiven(gazı hissetmeniz için polar eldiven gibi bir eldiven) veriliyordu. Yağmur yağınca da tucano urbano yağmurluk giymiştik. Ekipman, motosiklet ve parkur kalitesi konusunda içiniz rahat olsun. Valla o günler geldi aklıma da keşke maddi gücümüz olsa tüm Honda eğitimlerini tamamlasak keyfini çıkarın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)