Konusunun açıldığını göremedim buyrun;
https://youtu.be/aAwbHcznhfQ
Konusunun açıldığını göremedim buyrun;
https://youtu.be/aAwbHcznhfQ
Otoyollara yapmaları sağlıklı olacak. Acaba İzmire ne zaman yapacaklar. Birkaç otoban virajı girişinde gördüm ama zaten yeni değildi onlar da..
İyi, inşallah her yere yaparlar. Bir kere de ödediğimiz vergiler bir işe yarasın.
Tebrik
çok sevindim inşallah en kısa zamanda tüm Türkiye yollarını yaparlar...
Güzel bir şey. İnşallah yaygınlaşır da yolumuza döşenmiş giyotinlerimizden kurtuluruz. Bir çok motorcu kardeşimizin başı koptu bu bariyerler yüzünden.
Harika, vergilerimizin faydalı yerlere gitmesi güzel. Videoyu paylaşan ve kamuoyunu aydınlatan arkadaşa çok teşekkürler.
Aynı zamanda bu kampanyayı başlatan, onlarca resim ve video ile haber yapan ve galiba Kenan Sofuoğlundan katkısı var hepsine ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.
Adam meclise girdi, senelerdir uğraşılan iş ortaya çıktı. İnşallah devamı gelir. Bir anda binlerce km'lik bariyerlerin hepsine yapılması bekliyor değiim. Lakin en azndan devamının gelmesini, parça parça da olsa bu işin geleceğinin olmasını umud ediyorum..... galiba Kenan Sofuoğlundan katkısı var .....
Çok şükür sonunda.
Vallahi çok sevdindim ne diyeyim.
Beni bilen bilir siyasi konuda babamın oğlu olsa umruma gelmez, kim ne hakediyosa onu söylerim kendimce.
Kenan Sofuoğlu meclise girdiğinde yalaka diyen oldu, motorculuk orda aklına gelmez bize faydası olmaz diyen oldu, saydılar saydırdılar, durun bi hayırlısı olsun bekleyelim dedim sadece.
7-8 yıldır istediğimiz bariyerleri meclise girer girmez halletti, geçicide olsa ötv 250cc altına %0 oldu, Mx-Gp gibi dünya çapında bir organizasyon, Uşak gibi çoğumuzun haritada yerini bilmediği bir ilimizde düzenlendi, genç motorcu kardeşlerimiz dünya çapında dereceler elde etme yolunda ciddi mesafe katetti.
Valla kimse kusura bakmasın kardeşim, Kenan Sofuoğlu meclise girdiğinden bu yana, motosiklet camiası olarak yüzümüz gülüyor bir nebze.
Bu adamın İBB yada yaşadığım semtin belediye başkanı olmasını öyle çok isterim ki anlatamam, en azından bizi bilen, bizden biri.
Tez vakitte tüm ülkeye yayılması dileği ile. Sıra motosiklet hırsızlığı için ağır yaptırımlara geldi..
Bence gene çok erken bayram etmemek lazım üç beş yere özellikle istanbulda göz önünde üç beş yere yapıp bırakılırsa anlamı olmaz..
Tek temennim bunun seçime kadar göstermelik bir iş olarak belli yerlerde kalmaması, umarım artık tüm kaza yaşanan önemli noktalarda olur.
inşallah ilk aşamada ülke genelinde tüm virajlara uygulanır.
Mecliste farklı camialardan insanların olmasının önemini bu olay açık bir şekilde gösterdi diye düşünüyorum. Sizden olmayanın sizin derdinizi anlaması(bilmesi değil, ANLAMASI) zor, çok zor.
Nadir de olsa güzel haberler alıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Çalışmaların sonuç verdiğini görmek çok sevindirici.
Mud, Kenan'a adaylığını açıkladığı, sonra M.V. seçildiği daha sonra da motosiklet konusunda yapmak istediği şeyleri konuların yetkilileriyle görüşürken burada bizim forum ahalisi tarafından ,kendisinin yalakalığından tutun da diktatörün uşaklığına kadar yazılmayan tahkir , tenkit kalmamıştı. Garip kardeşiniz ise acele edilmemesi gerektiğini O nun iki teker konusunda bir şeyler yapacağına inancımızı ifade etmiştik. O gün Kenan'la billur geçenlerin
bu gün biraz yüzleri kızardı diye düşünüyorum . Gelecek yıllardaki İBB başkanlığı mevzuuna gelirsek DAMAT bey varken Kenan'a kolay kolay sıra gelmez diye
düşünürüm . Belki spor bakanlığı olabilir. Motorcu dostu bariyerlere 31 mart sonrası da aynı süratle devam edilmesi dileklerimizle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)