Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
Reklamlar
-
02 Şubat 2020, 12:50
ufoz adlı üyeden alıntı
Ses yok, bari ven biraz gürültü yapayım.
Hava güneşli, rüzgar pek az, yağmur yok, sıcaklık 12°c civarı.
Tam motosiklet havası.
Benim program, Habibler Babama kabristan ziyareti. Ardından Çatalca ve Hezarfen Havalimanı.
Cuma gecesi yardır yardır gazladım, Cumartesi’de gündüz gazladım. Depo bitti be ayın 15’ine daha var
Haftaya hava sıcaklığı düşüyor. Sonra gene yükselecek. Cemre’ler düştükten sonra ki fuar zamanına denk geliyor. Zincir ile dişlimi değiştirip, çok daha güzel gazlarım die bekliyorum. Birde Çin’den bir kargo bekliyorum. Padock standına kaldırmak için aparat. Sonra zincir ve yağ olayı eziyet olmaktan çıkacak ve Uçmakdere gibi güzergahlarda daha da aksiyonlara nail olacağım.
Reklamlar
-
05 Şubat 2020, 22:51
Angrypower adlı üyeden alıntı
Cuma gecesi yardır yardır gazladım, Cumartesi’de gündüz gazladım. Depo bitti be ayın 15’ine daha var
Haftaya hava sıcaklığı düşüyor. Sonra gene yükselecek. Cemre’ler düştükten sonra ki fuar zamanına denk geliyor. Zincir ile dişlimi değiştirip, çok daha güzel gazlarım die bekliyorum. Birde Çin’den bir kargo bekliyorum. Padock standına kaldırmak için aparat. Sonra zincir ve yağ olayı eziyet olmaktan çıkacak ve Uçmakdere gibi güzergahlarda daha da aksiyonlara nail olacağım.
çinden gelen pakete dikkat et eldivensiz ve maskesiz açma
-
15 Şubat 2020, 13:42
Naber Uçmakdere ekibi, uzun zamandır sesiniz çıkmıyor.
Birkaç kelam da ben edeyim:
Bu haftasonu evde tekim, eşim ve çocuklar yok. Hava da biraz ısındı ve bugün güneşli. Motorla gezmek için tüm şartlar mevcut hatta süper amaaa benim motorum yok. Henüz alamadım. Çok üzgünüm, evde boş boş oturup internete giriyorum.
MOTORSUZLUK ZOR.
-
15 Şubat 2020, 14:04
Ooo seninkide birşey mi? Motor aşağıda yatıyor, 1haftadır yataktayım ve halen kullanma gibi bir niyetim yok. Haftaya fuara gidip bir motosiklet pantolonu alayım diyorum, büyük ihtimalle perşembe iş çıkışı metrobüsle falan giderim diyorum. Motora 1-2 ekleme yapmam lazım. Maddi durum bu sene biraz sallantıda die bu yaz süper güzel geçecek olmasına rağmen pek süremeyeceğim herhalde
Şansım bir şekilde döndüğüne inandığım an bir Türkiye turu atar gelirim herhalde. Onun dışında pek sağa sola gidemem. Crypton s falan lazım bana sürekli gezmek için. Çok yakıyor bu alet, üstüne zincir dişli ve bakım masrafı çabası
-
21 Şubat 2020, 17:16
Var mıdır pazar günü bir yerlere gazlayacak? Hava güneşli gözüküyor şimdilik. Darlanmalarım geliyor. Yarın motorun zincirin temizleyip / yağlayıp / gereceğim. Kaç haftadır yatıyor derya’m... aküsü de şarj etsin die çıkaracağım aleti.
-
07 Mart 2020, 13:41
Bugün tekrardan motorla dışarılarda süzüldüm. Sabah Silivri liman başkanlığından “Amatör Denizcilik Belege”si için yapılan sınava girdim. Şimdi ise ufaktan geri dönerim die düşünüyorum. Güzel havayı değerlendirmek lazım!..
-
08 Mart 2020, 01:55
İskele alabanda yelkenler fora,
Hayırlı olsun rastgele
-
08 Mart 2020, 17:14
Cumartesi oksijen ve D vitamini takviyesi için Çatalce-Hezarfen yaptıktan sonra, bugün günlerden TYT.
-
08 Mart 2020, 21:13
Bugün araba ile Kızılcahamam tarafına giderken motosiklet gruplarını gördüm. İçim gitti baka kaldım öyle uzaktan :(
-
20 Mart 2020, 09:52
bu hafta sonu uçmak dereye giderim artık demiştim. şimdi de gidemiyorum. şu sıralar hiç evden çıkasım yok.
-
20 Mart 2020, 10:03
Tahminen yarın Mürefte'deyim. Bir Uçmakdere fotosu gelebilir.
-
20 Mart 2020, 10:35
Ne yalan söyleyeyim. Bende yarın Uçmakdere'ye yapıştırayım diyeceğim ama dönüşte yemek yiyecek yer bulmak sıkıntı. Ha birde Tekirdağ'ın tam girişinde polis kontrol noktası var. Egzoz'dan gelip ceza yazarlar die yeltenmiyorum ama anlamadığım nokta anırta anırta giden diğer motorlar nasıl ceza yemiyor baya baya aklım almıyor...
Susturucu üstüne susturucu takılı zaten ama gene de ben after market'im die göz kırpıyor egzozum
-
20 Mart 2020, 10:55
Ne yalan söyleyeyim. Bende yarın Uçmakdere'ye yapıştırayım diyeceğim ama dönüşte yemek yiyecek yer bulmak sıkıntı. Ha birde Tekirdağ'ın tam girişinde polis kontrol noktası var. Egzoz'dan gelip ceza yazarlar die yeltenmiyorum ama anlamadığım nokta anırta anırta giden diğer motorlar nasıl ceza yemiyor baya baya aklım almıyor...
Susturucu üstüne susturucu takılı zaten ama gene de ben after market'im die göz kırpıyor egzozum
Polis çevirmesine denk gelirsen ve egzozu problem etmeye başlarlarsa Maho'nun Bilo'ya sürekli dediği gibi "yaptım ama sor bir niye yaptım" diyebilirsin. İşe yararsa ben de başka örnekler için kullanabilirim.
-
20 Mart 2020, 11:03
tommygun adlı üyeden alıntı
Polis çevirmesine denk gelirsen ve egzozu problem etmeye başlarlarsa Maho'nun Bilo'ya sürekli dediği gibi "yaptım ama sor bir niye yaptım" diyebilirsin. İşe yararsa ben de başka örnekler için kullanabilirim.
https://i.hizliresim.com/4fbScG.jpg
Yok abi biliyorsun ki bir gizli silahım var. Ona sarılacağım direk ve damardan ilerlemeye çalışacağım
-
20 Mart 2020, 11:39
Kenardan kenardan bende gidebildiğim yere kadar giderim herhalde.
-
20 Mart 2020, 12:21
Uçmakdereye gidiş için Tekirdağa girmeyin. Girişi geçin 6-7 km sonra Altınova-Kumbağ girişinden girin.
-
20 Mart 2020, 13:49
Surinam adlı üyeden alıntı
Uçmakdereye gidiş için Tekirdağa girmeyin. Girişi geçin 6-7 km sonra Altınova-Kumbağ girişinden girin.
Zaten merkeze girmiyoruz ama Tekirdağ Vilayet sınırı başlangıcında, ohal ilan edilip, kaldırıldığından beridir hep bir polis tarama noktası mevcut. Bu yüzden nereye gitmek istersem isteyeyim o polis kontrol noktasından geçmek zorundayım. O riskide göze alamıyorum tabiki
-
20 Mart 2020, 14:58
Zaten merkeze girmiyoruz ama Tekirdağ Vilayet sınırı başlangıcında, ohal ilan edilip, kaldırıldığından beridir hep bir polis tarama noktası mevcut. Bu yüzden nereye gitmek istersem isteyeyim o polis kontrol noktasından geçmek zorundayım. O riskide göze alamıyorum tabiki
virüsten dolayı fazla incelemezler ben dün çevirmeye girdim haliç köprüsünde ehliyet ruhsat bile istemedi uzaktan tc ni söyle dedi motordan da inme dedi
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
20 Mart 2020, 18:53
O tc’de bir vukuat bulsa idi bak o zaman nasıl ellemeye başlıyordu
Ekipman falan full olunca ve motoru sahiplenerek durduğundan dolayı uzaktan tc’ni sormakla geçiştirmiş.
-
20 Mart 2020, 20:14
Gelecek güzel günlerde daha sağlıklı ve uzun soluklu sürüşler için sizi dikkat etmeye davet ediyorum arkadaşlar.
Belki bir gün tanışma fırsatımız olursa eksiksiz bir şekilde katılım için ..evinizde.. kalın ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)