Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
Reklamlar
-
22 Mayıs 2019, 12:17
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
hocam mesaj attım gönderilmişler de gözükmüyor. Geldi mi acaba ?
Geldi geldi. Ben accık pc başında değildim. Ondan dolayı geç gördüm.
Reklamlar
-
22 Mayıs 2019, 15:35
Angrypower adlı üyeden alıntı
Aga R6'nın sesine yetişmez benim makine, görüntüsünü nasıl yakalayayım
cc farkı önemsiz, aldığımız keyif önemli olan
-
23 Mayıs 2019, 01:50
-
23 Mayıs 2019, 14:31
-
23 Mayıs 2019, 14:44
var mı bu pazar uçmak dere :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Uçmakdere'de birşey yok artık. Asfaltı kötü, gözlemesi vasatın altı, yolu uzak. Ayrıca ağaçlık falan olmadığı içinde güneş hep tepende. Şile-Ağva arası güzel şimdilerde, orası da biraz fazla tehlikeli. Bakınıyoruz işte.
ağva da güzel yer biliyorum arada abimle kahvaltı yapmaya gidiyorduk tabi ramazandan önce.
geçen sene yada az daha önce oranın yollarını tazelediler.
ducati varken ne yardırıyordum oralarda.
asfaltı gıcır gıcır olduğundan viraja yatmak güven veriyordu
-
23 Mayıs 2019, 15:05
mavzer-i adlı üyeden alıntı
var mı bu pazar uçmak dere :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
ağva da güzel yer biliyorum arada abimle kahvaltı yapmaya gidiyorduk tabi ramazandan önce.
geçen sene yada az daha önce oranın yollarını tazelediler.
ducati varken ne yardırıyordum oralarda.
asfaltı gıcır gıcır olduğundan viraja yatmak güven veriyordu
Yeniköy-Teke arasını diyorsun herhalde
-
23 Mayıs 2019, 15:08
Yeniköy-Teke arasını diyorsun herhalde
köy isimlerini bilmiyorum ama yeni asfaltın bittiği yerden bi 10 km daha sürünce ağvada güzel bi kahvaltılık mekanına uğruyorum
-
23 Mayıs 2019, 18:43
Walla bana hepsi aynı geliyor. En kral gözlemeyi Silivri’de yiyorum. Daha güzel yapanını görmedim daha
-
23 Mayıs 2019, 18:51
Baba bu ne? Marmara Ereğlisi merkezde böyle bir yer hatırlamıyorum bu arada
Walla o makine ile artçın olayım, Uçmakdere'de savur beni
Sultanköy ışıkların olduğu göbekten sola dön , doğalgaz depolama tesislerine doğru devam et , deniz tarafı yönünde yani 😉
Orasını bilmeyenler olabilir diye direk ereğli dedim. Zaten sultaköyde ereğliye bağlı yav.
Artçılık mevzusuna gelince, kemerini bağlayacaksan neden olmasın
Yanlız bu uçmakdere yollarında savrulmuyor direk yanılıyor
-
23 Mayıs 2019, 19:15
Uçmakdere asfaltı bozulmuş mu gerçekten? Bozuk yol derken nasıl bir bozukluk
-
23 Mayıs 2019, 19:32
Uzun süredir sağlıklı yürütülemeyen ve düzgün yapılamayan hala devam eden anlamsız çalışmalar...
-
23 Mayıs 2019, 19:45
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Uçmakdere asfaltı bozulmuş mu gerçekten? Bozuk yol derken nasıl bir bozukluk
Tabiat parkından dolayı inşaat ve kamyonların paramparça ettiği bir yol olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Uzun süredir sağlıklı yürütülemeyen ve düzgün yapılamayan hala devam eden anlamsız çalışmalar...
Hadi yaa... Üzüldüm walla. Umarım eski randımanına kavuşturursun da zevk alırsın.
-
23 Mayıs 2019, 21:01
Tabiat parkından dolayı inşaat ve kamyonların paramparça ettiği bir yol olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Hadi yaa... Üzüldüm walla. Umarım eski randımanına kavuşturursun da zevk alırsın.
Angry oruç etkiledi galiba sen neye üzüldün , ben orda yol çalışmalarından bahsediyorum
-
23 Mayıs 2019, 21:21
Walla motorun eski randımanında değil sandım Yoksa yemişim yolunu. Cayır cayır makine. Bir çantasının içine nazar boncuğu iliştir.
-
24 Mayıs 2019, 01:02
Walla motorun eski randımanında değil sandım
Yoksa yemişim yolunu. Cayır cayır makine. Bir çantasının içine nazar boncuğu iliştir.
Aynen bir nazar boncuğu lazım ne zamandır aklımda aldım da bir türlü yapıştırmak nasip olmadı belki hafta sonu hallederim.
Hafta sonu demişken havada yine yağmurlu gösteriyor bakalım hayırlısı
-
24 Mayıs 2019, 01:11
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Aynen bir nazar boncuğu lazım ne zamandır aklımda aldım da bir türlü yapıştırmak nasip olmadı belki hafta sonu hallederim.
Hafta sonu demişken havada yine yağmurlu gösteriyor bakalım hayırlısı
Walla cumartesi sabah MT-25'in radyatör hortumlarını değiştireceğim garantiden. Güneşli havada sürme işi bana denk gelmiyor. Tekrardan gireceğiz yağmurun, çamurun altına...
-
25 Mayıs 2019, 19:13
Angry, boşver mt yi. Hava süper. Gündüz epey dolaştım yoruldum.
Ben iftar saatinden sonra ya Yeşilköy yada Ortaköye gider, denize karşı akşam serinliğinde bir Türk kahvesi içer.
Sonra geç yazdın demeyesin.
-
25 Mayıs 2019, 19:37
-
25 Mayıs 2019, 20:09
Ortaköyde genelde Belturda içerim.
Yeşilköy Çirozdaysa ya balıkçı barınağında yada Adalar iskelesi karşısındaki kafede.
Şimdi aklıma girdin.
Acaba giderken işyerinden mini ocağımı, bakır cezvemi alıp kendim mi pişirsem kahve mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Çabuk karar ver ona göre
-
25 Mayıs 2019, 20:16
ufoz adlı üyeden alıntı
Ortaköyde genelde Belturda içerim.
Yeşilköy Çirozdaysa ya balıkçı barınağında yada Adalar iskelesi karşısındaki kafede.
Şimdi aklıma girdin.
Acaba giderken işyerinden mini ocağımı, bakır cezvemi alıp kendim mi pişirsem kahve mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Çabuk karar ver ona göre
Abi nereye gidersen geleceğim söz Benden önce sen benim aklıma girdin. Yeri ve zamanı belirle yeter. Özelden numaramı atıyorum sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Birde Ortaköy'deki yerin ismi Beltaş abi. Beşiktaş Belediyesinin iştiraki idi ama isim hakkını satıp özelleştirdiler die biliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)