Keşke zaman olsa da ben de gelsem
Var var Büyükçekmece hep varda seçimlerden dolayı çok yoğun bi kalabalık var orda. 1 hafta sonra bitiyo çok şükür. 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
[QUOTE=Angrypower;4453175]Büyükçekmece benim evimin aşağısı. Yüreyerek göl kenarındaki cafe'ye gitsem 45dk sürüyor [COLOR="Silver"]
Birgün burdan yazicam Angrypower, tommygun, ufoz , Garip ,vututututu yer şurası saat şurası diye çekicem motoru oraya bakalım kim geliyo kim gelmiyo ama yağmur yağar diye korkuyorum😀👍
[QUOTE=PAPAZ_39;4453209]Var var Büyükçekmece hep varda seçimlerden dolayı çok yoğun bi kalabalık var orda. 1 hafta sonra bitiyo çok şükür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Hahahahah yağmur yağdığında kimse gelmese bile ben gelirim
Yağmur yağarsa ben yokum
Epey uzun bir gün oldu.
Ortakta bir kahve molası ardından yeğenin Superlight'ı bakıma götürdük. Ardından 2012 imalat leş lastiklerini değiştirip birde benim sarı yelekten aldık.
Bu arada benim Anlas Winter Gripli tekerleri söktürüp kontrol ettirdim.
Bu lastik kışın tutuyor tamam ama kalıbında bir sorun var. Lastik göbek atıyor resmen. 90 dan sonra motorun dengesizleşme nedeni lastiğin kalıbındaki yamukluk.
Bakalım Anlas buna ne cevap verecek...
[QUOTE=PAPAZ_39;4453209]Var var Büyükçekmece hep varda seçimlerden dolayı çok yoğun bi kalabalık var orda. 1 hafta sonra bitiyo çok şükür.
Sayfanın başında Uçmakdere'ye hangi havada gittiğimi gösteren youtube delillerim var Lakin gazlama yağmur'da. Sonra temizlikle sen uğraşırsın. Ben en fazla zincir yağı sıkar devam ederim. Bakmam bile temizlemeye
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Wallaha gelir. Adamın giyinişini gördüm ben. Esasen 70kg geliyor, üstündekileri görünce 100kg sanıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Bangır bangır bağırdım zamanında o lastikler hatalı üretim. Ucuz die almayın die. Beni taşladılar. Yerli-milli değilsin dediler. Kapitalist düzenin savunucusun dediler. Emparyalist uşağısın dediler.
Sende kabul edip tastikleyince ben aklandım, bunlar Faşist oldu iyi mi
[QUOTE=tommygun;4453217]Helal bee işte gerçek motorcu👍😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
[QUOTE=ufoz;4453228]Yağmur yağarsa ben yokum
Bende öyle 😀👍
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
[QUOTE=Angrypower;4453234][QUOTE=PAPAZ_39;4453209]Var var Büyükçekmece hep varda seçimlerden dolayı çok yoğun bi kalabalık var orda. 1 hafta sonra bitiyo çok şükür.
Sayfanın başında Uçmakdere'ye hangi havada gittiğimi gösteren youtube delillerim var Lakin gazlama yağmur'da. Sonra temizlikle sen uğraşırsın. Ben en fazla zincir yağı sıkar devam ederim. Bakmam bile temizlemeye [COLOR="Silver"]
Haklısın valla ben vazgeçtim😀 güzel ve güneşli bir havada nasipse 👍
Şaka bir yana havalar bir ısınsın Nisan'da Uçmak yapıp bir gözleme yiyelim.
Birde nasıl olacak bu iş.
Siz basıp gidiyorsunuz.
Bana bir gün önceden haber vermeniz lazımki ben size yetişebileyim.
Bu arada kahveleri ben yaparım.
Bakır cezve zaten var.
Ocakta aldım.
Fincanlar hep hazır.
Wolf'ün yakıt ekonomisi dışında en büyük avantajı motor Türkiye piyasasında tutulmadığı için 2015 model sıfırları çok komik rakamlara alabilmemizdi. Şimdi ilanlara bakıyorum da geçen sene 11000 TL'ye sıfır satılan motor için 42000 km de 14000 TL.den, bir başkası da 16000 TL.den ilan girmiş.
Ben bilmem Avrupa yakası hesabı benden dedim. İlla bizde ödeyeceğiz diyecekseniz başka kıta bulmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Abilerim benim ön lastik dominardan kalma idi zaten. Büyük ihtimalle araca çarptığımda çelik teller zarar gördü. 7000km'de saçmalamaya başladı gibi. Bende büyük ihtimalle basamam Bir bakayım olmadı lastiği değiştireceğiz
Oh yahu hesap işindende kurtulduk
Tommygun ve Angrypower kapışsın yeter.
Hesap işi çözülür
Ben bu işi bir türlü çözemedim. Mantığım bir ürün ikinci el durumuna düştüğü an fiyatıda %20 düşmeli diyor. İsterse 500km kullanılmış olsun.
Ama sokakta işler öyle dönmüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Hasarlı lastiği niye kullanıyorsun yahu.
Daha 1000km olmuştu takalı. 1950tl para vermiştim. Taksitleri yeni bitti. Lastik yarılmadıkça değiştirmem yeminle Daha 7000km'deler. En iyi ihtimalle 15000km'de tmm değiştireyim derim. Bir ara binersem tekrardan ön lastiğe 32 yerine 34 hava basacağım. Sünüyormuş gibi his var lastikte. Onun sebebini anlayamadım. Geçen hafta Ağva'ya giderken öyle saçma sapan davranmıyordu...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)