Yamaç paraşütü düşünüyorsan eğer ve istersen THK daki hocalarla konuşurum.
THK İnönü tesislerini biz "Havacılığın Mabedi" olarak tanımlarız
En iyi eğitim burada alınır.
Burada aldığın eğitimlerle FAI lisansı alabilir, dünyanın her yerinde uçabilirsin.
Ben yamaç paraşütü yapmıyorum ama FAI lisansım var ve dünyanın herhangi bir yerindeki
yarışmada veya uçuş sahasında model uçak dalında uçuş yapabiliyorum.
Aşağıdaki linki incele. Henüz kayıtlar açılmadı ama bu yılda yaklaşık aynı tarihlerde kurslar açılacak.
Dikkat edersen her kursa 14 kişi alıyorlar.
İnönü müthiş bir yerdir ve bu işe başlamak için en ideal eğitim tepelerini bünyesinde barındırır
A, B, C tepeleri ekoldür
http://www.thk.org.tr/egitim/kurslar...i_yamacparasut
İlgini çekerse bana haber ver. Arkadaşlarla konuşurum.
Önceliği "Genç Kanatlar" alıyor. O nedenle biraz hızlı davranmak gerek
Abi bu puanlama sistemine göre; başlamadan giriş şansını kaybetmişiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Yaw aslında kasvetli insan değilim de çok sıkıldım. İki gündür arabayla işe gidiyorum. Eskiden bir şeritte kalıp, usul usul küfür ederek sürüyordum. Şimdi aralara falan giriyorum minibüsçü gibi. Doğru bir davranış değil. Kendime araba kullanmasını sözde yasaklıyorum ama işe geç kalıyorum die aldım iki gündür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Abi normalde ben hayatı spontane yaşıyorum. Az çok biliyorsun. Bana programdan ziyade hadi şuraya gidelim de. Ben direk oraya uçayım. Lakin pazar günü hava durumuna baktım da havanın nereye yağacağını kestiremedim. Windy’i bir kontrol edeyim.
Abi vazgeçtim. Heder oluruz. Levend üstadında dediği gibi daha zamanı var sanki bu işin. Gidilmesine gidilir de fantezi dünyasını zorlamak için gidilir sadece. Bende uçmakdereden başka yer bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
Abi öyle gazlayacağım diyorsan benim mt-25’i vereyim. Şuursuzca 160’dan düşmeden gidiyor. Uçmakdereye gideyim de yağmur yağmadan 2turlayayım die 150-160 bastırdım. Yağmura yakalandım gene 150-160 döndüm.
Abi araya dereye gireceksen, az biraz paran var ise direk MT-09 patlat gitsin. Ben parasızlıktan MT-07'e sulanıyorum yoksa bir önemi yok MT-07'nin. Yapıştır tcs'li MT-09'u. Nam-ı diyar eski ^^Racing Killer^^.
Bot yağmurluğumu bile alıyorum bu sefer yanıma. Zincirim temiz ve yağlı + üstüne zincir yağımı da çantamı atıyorum. Bu sefer uçmakdereye gidiyorum. Geçen seferki gibi yardıra yardıra değil de bu sefer daha spontane ve tadını çıkara çıkara gideceğim.
Size de Foo Fighters-The Pretender'i armağan ediyorum. Ekstaradan üzerine Nickleback-if today was your last day.
https://www.youtube.com/watch?v=SBjQ...tuuTJQ&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=lrXI...tuuTJQ&index=4
Foofighters ile gazlamamak ne mümkün?
Dikkatli sür...
Arkadaş kar vardı. Birde sisten göz gözü görmüyordu. Şimdi Silivri’ye geçtim. Halen titreme var tabi ama sonuçta gittim. Birde yollar hep bozulmuş ve çamurlu idi. 20’le döndüğüm yerler oldu. Gidip geri geldim işte. En sonunda bir kahvaltı + nargile yapayım dedim ve çöktüm buraya. Motoru tutamıyordum artık
Yok bana yetti. Öyle yada böyle gittim. Amaç içimde kalmaması idi
Sen alırsan temizdir. Benim MT-25'le takaslarız. Sen 1tane daha alırsın Lakin Abs'siz alma. Abs bambaşka birşey. Benim lastiklerde orjinal ebatlarda değil die fena saçmalıyor motosiklet. Dominar'ın lastikler orjinaldi ve çizgi şaşmıyordu. Sırf geniş taban orjinal takabileyim die büyük motor şart. 120/160 orjinal ebatlara sahip motor yeter kanımca...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Naip köyü yol ayrımında actioncam'i açmıştım. Bir bakayım görüntü nasıl çıkmış die. Harbiden çok pisti yol Arabada olsa sis farları ve kışlık lastiklerle sorun olmazdı ama aerodinamiği bozuk ve cılız farlı motor ile resmen ölümle dans eşliğinde gidiyor insan. Virajların başlangıç noktasını görmüyorsun ki çıkış noktasına bakasın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)