Konu baya güzel açılmış
Yalnız, Angrypower, nasıl desem, biraz endişelendirdiniz aslında ...
İyi eğlenceler ve güvenli sürüşler herkese...
Konu baya güzel açılmış
Yalnız, Angrypower, nasıl desem, biraz endişelendirdiniz aslında ...
İyi eğlenceler ve güvenli sürüşler herkese...
İşte onun için bana enduro motosiklet lazım gibi. Daha doğrusu İstanbul'u terketmem lazım. Sizin gibi mis gibi cehemmenden uzakta yaşamıyorum
haklısın. hanımla aram bozuk şu an. konuşmuyor benle. ha, benim için fevkalade bir durum fakat bir kadın susarsa, konuşmazsa felaket yakın meşaleleri yakın diyorum.
birkaç güne büyük bir zılgıt geliyor, kömürlükteki yerimi hazırlamam lazım, malum kış soğuk, geceler ayaza kesmiş durumda.
Konu uçmak dereden havalanıp uçuşa geçmiş sanki. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı danışma hattı. 😀
Baldızlar , bacanaklar , kayınçolar falan dahil olmuş.
Herkezin bir derdi var durur içerisinde ☺
Desenize aranızda en şanslı olan benim . Hepi topu 6 kardeş benim hanımsporlar . 2 tanecik kayınço 4 de babamın geliniyle 3 baldız . Yalınız çok
üzülüyorum büyük bacanakla baldız ingilmanyada . 10 ay Londra 2 ay İzmir Çeşme. Hasretlerinden aylarca göz yaşı döküyoruz. Yaz bir an evvel gelse de
Çeşme'ye tatile gidebilsek . Selam ve dahi sevgilerle.
Ben hiç gitmedim bi ara gidicem yamaç paraşütüde yapmak istiyorum ama yükseklik korkumda var nasıl olcak bilmiyorum
Gözünü kapat diyeceğim de bir anlamı kalmaz. Ben mesela bu yaz kesinlikle yamaç paraşütüne gideceğim. Bak şimdi işimde masa başında oturuyorum ve tek düşündüğüm bu gereksiz büyükşehir’den nasıl kaçacağım? Şehirden kaçanların, yanına metelik almadan gidenleri çok iyi anlıyorum şuan.
Altımda BMW S1000R(R)’da olsa çıktıktan sonra aynı bölgeye geri dönmek insanı delirtiyor. En iyi yaşam tarzı; Ege’ye ineceksin aga, bir tane enduro alacaksın. Ayağını indiğinde toprağa basacaksın. Ben doğadan ve köy yaşantısından nefret ediyorum bu yüzden sayfiye tarzı yerler lazım. Medeniyetten kaçmak kolay fakat geri dönmen lazım olduğunda dönebileceksin.
Haftasonu bir kawasaki klx250 üstüne bindim. Daha 950km’de. Aga yeşiline vuruldum. Tabi birde yanında ktm 690 adv gördüm. Direk adam öldürür o motor. Lakin düz yollarda ölmektense, uçup ağaca vurup düşmek daha mantıklı geliyor.
Pazar günü Eskişehir'e mi sallansak?
levend hocamıda görürsün belki
Tommygun'u gazlayabilir miyim bilmiyorum. Walla sabah motorla yapıştırıp gelirim normalde de nargilesi güzel mi acaba Eskişehir'in? GPS denen şey var. Sabah İDO yada BUDO kapattın mı temiz, kapatmazsan da sorun olmaz kanımca ya neyse...
Cumartesi pazar yağiş var,bursa uzerinden inegole kadar sorunsuz gelirsin,inegol,bozuyuk(mezitlerdeki gizli buzlanmayi anlatmaya gerek yok),esk.perisan olursun.tadi çikmaz.
Az sabredin şubat 2.hafta gazlayin gelin.
Dost tavsiyesi..
Zaten cumartesi günü çalışıyorum ben Pazar günüde can sıkıntısı idi. Neyse ben gene Uçmakdere denerim Motora bir ön siperlik takayım diyorum ama çok kötü geliyor hepsi gözüme. Nasıl olacak bilmiyorum. İşin gerçeği de Uçmakdere'ye doğru uçarcasına gitmekten sıkıldım bende Gitmişken Çanakkale'de kahvaltı yapıp geri geleyim diyorum da sonradan manyak mısın sen die vazgeçiyorum
Bıktım. Tekirdağ/Marmara Ereğli’sinde zaten yazlık var. O yola giderken sinirlerim zıplıyor. Kefken taraflarına gitmedim. Ayrıca diyetteyim. 6kg falan verdim. Yemeği kestim. Yer yurt görmekten ziyade sabah kahvaltı yapmadan yola çıkıp, gideceğim yerde oturup yemek ve naegile eşliğinde rahatladıktan sonra tekrar geri dönmek.
Canım sıkıldığından sadece yol yapma odaklı bakıyorum tüm programlara. Ah ah motor ufak. Ufak olmasa daha nerelere gazlanır
Benim zaten İstanbul'a hiç dönmemem gerekirdi 10senenin sonunda ama işte şartlardan geri geldik. Sarı öküzlere girmeden direk cc yükseltirsem gene işin içinden çıkabilirim aslında. Şu servis olayı daha önce çıksaydı direk MT-07 alırdım. Böylece aklımda soru işareti kalmazdı
Şu kefkene gidene kadar aslında Uçmakdere-Şarköy-Çanakkale yapılabilir de dediğim gibi Cumartesi günü işe gitmem gerekiyor ne yazıkki...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)