Öylesine yazayım dedim. Ben kaçar. Hava yağacakmış, motorun zinciri yağsızmış dinlemeyeceğim. Bakalım bu motor ile nasıl oluyor?
Öylesine yazayım dedim. Ben kaçar. Hava yağacakmış, motorun zinciri yağsızmış dinlemeyeceğim. Bakalım bu motor ile nasıl oluyor?
Abi bilmiyorumki. Lastikler kallavi ama ebatlar tırt
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Sadece 150km gidişim tutuyor. Dönüşte 150. Muhtemelen yağmurda yağıyor. Çanta ve yağmurluğumu alıp gidiyorum.
Bu sabah çok düşündüm kara kara çıksammı yola diye ama, yatağın sıcaklığı ağır bastı.
Millet harbi motorcu, bizim gii traştan değil
Yolun açık olsun hocam, bi iki fotoğraf çekmeyi unutma şenlensin ortam
Bizim buralara geliyorsun demek hayırlı yolculuklar
Ben de hava güzel bi Şile yapayım dedim.Hanım temizlik var dedi.Elimde gaz kolu değil viledanın sapı var :(
Walla Tekirdağ’dan geri döndüm. Yağmur bastırdı. Silivri’de çöktüm bir cafeye. Tekirdağ merkezden çıktım, güneş açtı
Yağmurluk vardı ama giyipte öyle dolanmak istemedim. Az birazda serin. Zaten soğuğu seven birisi değilim. Bir ara hava düzelir die bekliyorum.
@Angrypower
Bende Çatalca-Saray taraflarında dolaştıktan sonra şimdi Hezarfen havalimanındayım.
Yakınsan gel.
Hava güneşli, açık, yağmur yok. 13 °c sıcaklık var.
Abi walla kusura bakma. Eve geri döndüm. Üşüdüm die yorgana sarılıp kalmışım. Hazerfanda uçuş için mi bulunuyorsun? Hava güzeldi de ben kafam bozuk die 160-170 hardır hardır basınca soğuktan feleğim şaştı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Walla abi az biraz üşüdüm. Kafamda bozuktu. Dertleşecek kimse de bulamadım. Bende boş boş bastım yollarda. Yavaş gidincede araba çarpıp beni hastanelik ettiğinden kafama kask dışında birşey takmıyorum şu aralar.
Ne şanslısınız hafta sonu plan yapabiliyorsunuz ben maraba gibi işte çalışıyorum :(
Bugün Kilyos-Garipçe yapan motor grubumu ekerek Bakırköy sahilde hatunun tekiyle kahvaltı ettim. Hatun bık bık bık o kadar konuşuyordu ki kafamın ırzına geçti, çıkışta debriyajın, vitesin falan nerede olduğunu unuttum. O kadar pişman oldum ki arkadaşlarımı ekip Pazar günümü böyle tiri viri geçirdiğime. Allahtan dün 3 motor dağ yollarından Şile-Ağva-Kandıra-Sakarya yapıp geri döndük, git gel 357 km.
Biz planör ekibi olduğumuz için orada uçurmuyorum. Ama hepsi arkadaşım. Köfteside iyidir. Kızıma köfte yemeyi orada sevdirmiştim.
Bugün benim gibi 55 üstü yaşlılar ekibi ağırlıktaydı.
Ben bir ara km saatinde 122 gördüm. Rüzgar rahatsız ediyordu. Daha sonra 80-90 gittim ve üşümedim. Belkide matruşka gibi 9 kat giyindiğimdendir.
Başka sefere inşaallah...
Ah abi ah. Beni alın aranıza da az biraz öğüt verin. Bu yaşıma kadar hep tek tabanca takıldım, İstanbul'a geldim geleli 10 sene sonunda depresyona girdim. İstanbul'da da 3 senedir yaşıyorum. Pılımı pırtımı bırakıp, ceketimi alıp çıkasım var. İyiki evli değilim diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Beni götür beni. Hem kahvaltıyı ben ısmalarım sana Nedense İstanbul'da son turlarımı atıyormuşum gibi geliyor. Kazadan sonra hepten hayatı sorgular oldum. Ne için, kimin için, ne sebepten dolayı katlanıyorum bu şehre die. Hem daha çapkınlık öğreteceksin bana daha...
Bugün deli danalar gibi Tekirdağ'a yardıran MT-25 bendim. Benimde kalıptan dolayı 5.vitesten sonra daha ivmelenemiyor hayvan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Telefon full yağmur gösteriyor. O iş olmaz gibime geliyor
ömür törpüsü be. bizde de vardı bi tane böyle, görünce yolumu değiştiriyordum. bi yakaladı mı en az 25 dakika.
bi tane de ankaralı vardı. samimiyetimiz az olmasına rağmen arar, yemin ediyorum 45 dakika hiç durmadan konuşurdu. Bir iki derken üçüncüde açmadım. elli kere aradı açmadım. aramadı bir daha.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)