Pazar günü hava güzel olacakmış. Ben galiba gene Uçmakdere'ye gidiyorum
Abi cumartesi çalışıyorum. Bir pazar'ım var. Onu da oraya gidersem, işe nasıl döneceğim? gerçi 2gün içeride iznim oluyor o zaman ama gitsem ne olacak ki? Birde gidersem İstanbul'a dönmeme ihtimalim var. O yüzden dönecekmiş gibi gitmek en iyisi. Kastırıp Çanakkale'ye gidip, boğazda kahvaltı yapıp geri gelinebilir ama yol 2katına çıkmakla birlikte, akşam güneş gidince, üşümek istemiyorum. Tek başıma da kahvaltı yapmayı sevmediğimden bilemiyorum. Belki yanıma sandviç, içecek falan alıp gidebilirim. Köfteci minibüsünün oradan uçurum kenarında güzel bir kahvaltı olabilir die düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Accuweather'a bir baktım da nisan sonuna kadar aynı hava sıcaklıklarına pek ulaşamayacak gibi görünüyor
Bu mevsimde de hep böyle ya hiç sevmiyorum. Keşke kuşlar gibi hep sıcak bölgelere göç etsek de kar kış görmesek.
Belki yine arada tek tük güneş yüzünü gösterir.
Göstermesine gösteriyor da 16/17 derecelere çıkmayacak. Çoğunlukla gösterilen 12derece max gibi. Lakin hava raporları sürekli yanılıyor.
Bana şile'ye falan nie gitmiyorsun die sorabilirsiniz. Şile bana 110km uzaklıkta, Uçmakdere ise 140km. Uçmakdere rotası hem temiz ve trafikten arınmış hem de dönüşte Silivri'de oturup dinleneceğim mekanlar var
Ben kendime Uçmakdere için planlar yapayım. Hatta Tekirdağ'a girerken depomu birkez daha mı fullesem acaba die düşünmüyor değilim
Abi efsanelikten ziyade bana kızıyorlar. Neden hep Uçmakdere die? Gerçi eski motorum daha güzel dönüyordu. Bunuda bu sefer test edeceğim. Bakalım nasılmış? Çok sallıyor gibime geliyor. Bu yüzden Cumartesi günü arka amortisörü sertleştirebilirim. Etki eder mi pek bilmiyorum ama bir yerlerden başlamak lazım gibime geliyor. Hatta yarın sabahtan yağmur yağmaz ise yarın işimi görmeye çalışayım.
Ben zaten 3gündür kullanıyorum. Hatta hafta sonunu da sayarsan 5 gündür tepesindeyim. Tatlı su motorcusu oldum dediğime bakma. Görmedin mi sisli havada Uçmakdere'ye tırmandım abi?
Yağmurlu havada ayaklarımın ıslanması problem oluyor. Birde çalıştığım yerde motor kıyafetleri artık sorun oluyor. Yanımda 2tane pantolon taşımakta kızdırıyor azıcık ama belki yarın çift pantolon gezebilirim.
kış sert olmayınca yaz geç gelir derler doğrumu acaba
üstadım bu tarz durumlar için tulum giyseniz.. bende de aynı problemler baş gösterecek yakında.. yekpare tulum alayım korumalı diyorum. tek seferde giyerim tek seferde çıkarılıp topcase'e atarım gibi bir şey var aklımda. istersen içine takım elbise giy en fazla kırışma olur biraz, ona da yapacak bir şey yok
Yok takım elbise giymiyorum. Baya bir casual olarak dolaşıyorum hatta ama korumalı pantolon falan çok sırıtıyor. Bu motorda top case falanda takmadım. Accık sıkıntı oluyor. Zaten üstten değil de aşttan sıkıntı. Çift pantolon taşımam gerekiyor. Ha bide ben motor botu giymeye özen gösteriyorum. Bundan dolayı da bir çift ayakkabı atmam gerekiyor sırt çantasına falan filan. Bu yüzden kuru havalar dışında bitmemeye özen gösteriyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)