Yarınki için bir plan var mı?
Meteo : 09.00 dan sonra hava güneşli. Yağmur yok.
Yarınki için bir plan var mı?
Meteo : 09.00 dan sonra hava güneşli. Yağmur yok.
Ben hanımla beraber Beylikdüzü-Kıyıköy yapıp geldik. İlk defa gittik. Giderken Silivri tarafı paralı yoldan gittik. Dönerken Çatalca üstünden döndük. Dönüş daha güzeldi. Tekrar gidilesi bir yol. Köy yollarını bulup 3. bir rota bulunabilir gibi.
Abi ben hep doğaçlama yaşıyorum. Bana telefon çakıp, şunu yapalım dersen daha kolay olur. İş-güç saatlerim belli, çoluk çocuk yok, bekar olunca insan, hayatta bir plan-program aramıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
https://www.google.com/maps/dir/Kıyı...0983c6!3e0!5i1
Ben bu rotayı kullanıyorum. Yok iğneadaya gideceksem, vize’ye doğru devam ediyorum. Otobanda hem rüzgar çok vuruyor hem de sürekli basası geliyor insanın.
Uçmakdereye bugün bende gidecektim ama arainin o lanet Side pod dedikleri vizörü tutan yan kapakların ikisinin de vizör değiştirirken tırnaklarını kırdım. Öyle lanet bir parça ki 300-400 lira neyse verip alayım dedim ama türkiye'de yok yurtdışından gelmesi haftalar sürüyor.
Dün yeni köy teke köyü arası git gel yapmıştım hayatımda ilk defa gittim. yollar ve çevre rüya gibiydi yavaş hızlarda viraj yaparken ağaçlar ve yapraklar muazzam bir manzara vardı.
Hafta sonu gezmesine uygun İstanbul dışı yer önerilerine ihtiyacım var. Trafik motosikletle bile çekilmiyor arada uzaklaşıp nefes almak gerek
Bende 3 rota var. Zaten gide gele sıkıldım. Uçmakdere, Ağva, İğneada. Gerçekten sıkılıyor insan 2-3 senenin sonunda. Bu baharda havalar ısınınca bu sefer Ege’ye, Akdeniz’e ineceğim. Onun dışında Abant’a falan gidilebilir ama ne yazıkki otobanda hız sınırı olduğundan sükuneti çıkartıyor.
Bu sene ege turu yapmayı bende düşünüyorum. Rota planlaması yaparken neye dikkat etmek gerek. Kalacak yeri nasıl seçiyorsunuz.
Tem. 13:00
Mahmutbey-Silivri. Rüzgar neredeyse sıfır.
Kireçburnu'nda poyraz var
Wolfü bırakıp, mt-07’yi çıkarttım. Bir aküye can gelsin die. Düz yolda bile poyraz oluşturdu
Çatalcadayım. Hava süper. Yağmur yok. Bulut yok. Güneş var.
Tam motosiklet havası...
Birazdan belki Sahrayıcedid'e geçerim.
Hezarfendeyim. Ekip bu akşam sezon kapanış yemeği yapacak.
Çöpte ciğer, şiş var
Kuyruk yağı almışlar. Acayip pahalanmış. İnanmadım faturaya baktım. Etten pahalı yahu.
Edirneye geçen hafta cumartesi ev ahalisini götürdüm. Selimiye camii mart-nisan gibi tadilata girecek. Muhtemelen 5 yıl sürer. Valide tadilattan önce görsün istedim. Hava çok soğuktu.
Ciğer yemeden dönülmezdi. Ama o eski Edirne ciğerini aradım. Ne yalan söyleyeyim.
Edirneye bir çok defa motorla yola çıktım. Her seferinde Lüleburgazdan döndüm. Nedense hep aşırı rüzgara denk geldim.
Rüzgar bir sağdan bir soldan smach atıyordu.
Sanırım biraz daha ağır bir motor gerek.
Ben motoru yıkattım, tankın yanlarına çakma stompgrip attım. Motora tutunmak çok güzel bir duyguymuş. 16.30 gibi Veliefendiden çıkıp eve geldim. Bir yağmur bulutu gördüm topukladım ama yağmadı. Bir küme dağa geçiyor ama o da yağmayacak gibi. Zaten havalarda soğudu. Yarın falan ön tekerin altına bir tahta, arkada padock’a kaldırıp, üstüne branda atarım. Yeter artık.
Wolf halen bende. Çok acil birşey olursa onunla kaçarım
Yarın Kırklareli yağmurlu gözükmüyor, ben de çekeyim kışlıkları İğneada yapayım diyorum.
Yap yap, lastiklerinde asfalta değmedik yer bırakma
Ya abi hava buz gibi. Evinde mis gibi, sıcak sıcak otursana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)