Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
-
Bugünde şiledeydik. Geçen hafta iğneada, Silivri kabak tadı vermeye başladı. Ufaktan motoru kilitleyip, hepten servis kuşu olacağım.
Reklamlar
-
Çevirme falan varmıydı Şile yolunda?
-
Abi 12.00 gibi girdim şileye 13.50’de çıktım. Saatlerine denk gelmedim Şileye giderken temkinli gittim de kaçarken lüks araçları çil yavrusu gibi dağıttım.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Abi 12.00 gibi girdim şileye 13.50’de çıktım. Saatlerine denk gelmedim
Şileye giderken temkinli gittim de kaçarken lüks araçları çil yavrusu gibi dağıttım.
dünkü kazaya denk gelmedin mi? Tommygun ile karşılaştık kaza yerinde. sonrasında baktım gazlayan kimsenin tadı yoktu.
-
-
Beraber durduk. Baktık yapılacak birşey yok, ben devam etttim Beylikdüzü’ne. Açıkçası işim var ben gazladım ama kaza yapanlarda birşey olmadığı için gönlüm ferahtı. Olan motorlara olsun, sürücüleri sağlam idi
Bu arada egzozları hacılamamak için kendimi zor tuttuydum
Trafik kazası sonrası mazot çalan açlar misali
egzozlar sağlam mıydı ki?
-
numan adlı üyeden alıntı
egzozlar sağlam mıydı ki?
Tüpler sağlam, headerslar patates idi. İşin esprisi bir yana paramparça oldular die tırstım ama neyseki birşeyleri yoktu.
-
Tüpler sağlam, headerslar patates idi. İşin esprisi bir yana paramparça oldular die tırstım ama neyseki birşeyleri yoktu.
aynen öyle. ben teke'ye gidiyordum, opet'e girecektim girmeden gördüm güzel güzel teker yapıyorlardı. Sonra birisi geldi şurada motorlar kaza yaptı dedi. Motorların haline göre verilmiş sadakaları varmış.
-
numan adlı üyeden alıntı
dünkü kazaya denk gelmedin mi? Tommygun ile karşılaştık kaza yerinde. sonrasında baktım gazlayan kimsenin tadı yoktu.
Numan umarım bir sonraki karşılaşmamız daha güzel şartlarda olur Dün için de kusura bakma kaza yapan arkadaşlardan birini tanıyordum, destek amaçlı su almaya falan gittim, çok muhabbet edemedik seninle.
-
Nasipse birgün karşılarız. Cbf plakalı siyah mt-07 benim. Kornaya basarsan sen olduğunu anlarım. Zira ss’li tanıdığım hiç yok
Benim motorda şu aralar altımdan kayıyor gibi hissediyorum arkadan. Lastik aldık motora ama anlam veremiyorum şu ara. Olmadı tekrardan arka lastiği tutan sorunları torklatacağım.
-
Nasipse birgün karşılarız. Cbf plakalı siyah mt-07 benim. Kornaya basarsan sen olduğunu anlarım. Zira ss’li tanıdığım hiç yok
Benim motorda şu aralar altımdan kayıyor gibi hissediyorum arkadan. Lastik aldık motora ama anlam veremiyorum şu ara. Olmadı tekrardan arka lastiği tutan sorunları torklatacağım.
Boşver lastiği,somunu haftasonu İğneada yapalım.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Boşver lastiği,somunu haftasonu İğneada yapalım.
Sen hele bir motoru değiştir de iğneada kaçmıyor.
-
Sen hele bir motoru değiştir de iğneada kaçmıyor.
Motoru değiştirirsem sanayiden çıkamam bu bütçeyle
-
Sana o mt-07’yi alacağız. Senin kısmetin kırmızı mt-07.
-
Sana o mt-07’yi alacağız. Senin kısmetin kırmızı mt-07.
Benim kısmetim Sb250 Ni,Wolf
-
Kesinlikle reddediyorum ve o kırmızı mt-07’deki manetlerden istiyorum.
-
Kesinlikle reddediyorum ve o kırmızı mt-07’deki manetlerden istiyorum.
Yakından daha güzel gözüküyordu, yahşi motordu ama o beni öldürür.
-
Yakından daha güzel gözüküyordu, yahşi motordu ama o beni öldürür.
Esas o seni güldürür. Sen yanlış yorumluyorsun.
-
Üç vakte kadar sana 2012 nc700s kabarıyor
Düşük bandrol(model yili itibariyle)
Düşük tüketim
Az beygir
Az risk
Az yanlama
Az teker
Uzun bakim araliği
Alt devirde stabil seyir
Not:Emti yediye bulaşma
Bir dost..
-
O değil de arkadaşlar, ne Uçmakdere'ymiş be.
Üstelik konuyu açan Angry "öylesine" diye başlamış söze.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)