Bilin bakalım ben nereye gittim?
Bilin bakalım ben nereye gittim?
Uçmakderede muhteşem bir köfte buldum. Ona gömüp geldim.
Bir tane dızloda uçmakdereye gelmiş. “Burada benzinlik var mı?” diyor. Dağın başında nereye benzinlik yapacaklarsa artık...
yarın yani cumartesi şile teke de antreman yapicam bitane fz6s2fazer ve benim r25 ile takilicaz isteyen katilabilir ekipman ve motosikletin durumu ve en önemlisi lastiklerin radyal tipte ve iyi olması şartı ile
TMP kortejine katıldım.
1-2 salak apaçi dışında gerzek olmaması sevindiriciydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
[/COLOR]Dikkat bu bir yer bildirimidir,; gelibolu - lapseki feribotunda
Bugünde iğneada’da idim. Seni mi kıracağım? Motorum 10100km falan oldu. Bundan sonra gideceği ilk yer Yamaha yetkili servisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Özlememiş lakin Suriye’lilerde daha keşfetmemiş. Bizim apaçiler şimdilik kendi kendilerini darlıyorlar zaten
Ben Kadırga Spor Kulübü'nün Aşure Kazanı Kaynıyor etkinliğine gider
Koşuyolu Suzuki-Vespa etkinliğinden sonra, birşeyler atıştırıp, nargile içmeye Silivri’ye bastırdım. Üşüyünce emniyet şeridine çekeyim de yemeği giyeyim derim. Bir patlama sesi geldikten sonra çektim kenara usulca. Ön lastiği kontrol ettim birşey yok. Üstümü giydim arkaya eğildim baktım ki benim lastik havası firar ediyor.
Emniyet şeridinde oturmuş vaziyette çekici bekliyorum. Kasko ile hadımköy’den Seyrantepe buz motor arasına gideceğim çekiciyi temin ettim. Bakalım ne lastik takacağız motora. Sanki pilot road4’ler bana göz kırpıyor. Kim bilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Bilemedimki pilot power 3’mü taksam yoksa road 4 mü taksam? Belki tamir olur hiç takmam lakin hayat bu belli olmaz
Pilot road4 sahibi oldum. Rodajdaki sıfır road4 eski lastiklerimden daha güzel tutuyor. Ktm rc8 arkama takıldı. Felç ettim çocuğu. Sıkıştırınca darladım. Vicdan azabı çektim ama haketti biraz
Hayırlı olsun bende pilot road4 kullanıyorum ama dişleri ve kendisi diri gözüksede , tarih olarak eski ve küçük kılcal çatlakları var.
Yakin zamanda bende arka lastiği değiştiricem . Fakat kararsizim bridgestone batlax mı , metzeller mi yoksa yine pilot road 4 mü alsam karar veremedim.
Senin lastik ebadı kaçtı ve ne kadara aldın?
Ben mecbur çekici ile buz motora gittim seyrantepe eski sanayi sitesine. 120/70R17 180/55R17 benim orjinal ebatlar. Lakin paran var ise düşünmeden Pilot Road 5 al derim. Hem daha iyi hem de daha uzun ömürlü. Gittiğim yer michelin bayisi olduğu için başka marka satmıyorlar. Pilot power'larda internetten iyi not almıyorlar. Pilot Road4'ler hem uzun ömürlü hem de daha performanslı iken gidip pilot power'lara para veresim gelmedi.
Anladım sagolasin benimde ebatlar aynı bakalım pilot road 5 almaya gücümüz yetecekmi . Biraz araştırayım fiyatları bi göreyim , olmadı çıkma bitane bulucaz artık
Çıkma olayına girme bence. Benim eski motordaki road4'lerde mantar yama tarlası vardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)