Boş bırakmıyorlar aga. Sürekli sürekli iş çıkartıyorlar. İşe motorla gidip gelmeye başladım resmen. Başka türlü kendime vakit bile ayıramıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Bende ivedi şekilde kaçacağım lakin sıkıntıya sokuyorlar. Yıllık iznimi onaylamıyorlar.
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Kim nerede ne yapıyor?
Bu nasıl bir rüZgardır yavv.
Hayırlı Bayramlar. Angry gündüz çalışıyor, akşam silivri sahilde demleniyor. Ne olsun??? Herkes gönlünce dolaşsın. Bu akşam başka bir yerde güneşi batırmayı planlıyorum ama
Aman Angry demini iyi ayarla, demi fazla kaçırma sonra göstergeyi bozmayasın
2 aydan sonra alarm çalmadan,kendi isteğimle uyandım. Çok mutluyum. Yağmur yağacak ama çıkmama gerek yok
Kırklareli- vize - çakıllı - çınaraltı kahvaltı 👍 gerçi öğlen yemeğide denebilir biraz geç oldu.
Yav bu saatte kafama takıldı, nereye yazayım diye düşünürken aklıma sizler geldiniz. Bende burada içimi dökeyim dedim.
Bu gün motorumun debriyaj balatasını değiştiriyim dedim. Daha önceden balataları almıştım duruyordu. Neyse yağını boşalttım, kapağı açtım eski debriyajı söktüm derken , eskisinin aynı şekli ile yeni balataları takmaya başlayacaktım ki , kafama birşey takıldı.
Bir set 7 balatadan oluşuyor. Fakat bu balatalardan 1 tanesi diğerlerinden kalın.
Bunu başamı, ortaya mı yoksa sonamı takacaktim .
Söktüğüm balatalarda kalın olanı 3 cü sıraya takmışlar.
Bende tereddüt ettim ,doğrusunu öğrenmek için 3 tane ustayı arayıp tarif edip , bu balatayı nereye takacağımı sordum.
3nün de verdiği cevaplarla benim sorduğum soruyla alakasız. En son biri o öyle biri kalın diğerleri ince olmaz yanlışın var .hepsi kalın 1 i ince olacak dedi. Bende teşekkür edip kapattım.
Hic mi bu işleri bilen yok , yoksa banamı ustası denk gelmiyor , Anlamış değilim.
Bisikletçiler motor ustası olmuş.
Servis kitabını bulmanız gerekli bence. En doğrusu orada yazar. Ustalardan öğrenebileceğinizi zannetmiyorum.
Sağol abi Aynen dediğin gibi yapıcam bir iki gün denemem lazım
İki bira ısmarlatacak adam aradım da bulamadım bende Araba ile geleyim, siz arabayı sürün dedim gene yemedi. İlla motosikletle gidip, viraj yapacakmışım. Bıktım deyince de surat yapıyorlar
Mevsimsel midir bilemem lakin gitar'a heves sardım. Motosikletle bastığım, apaçilik yaptığım, virajlara dibine kadar yattığım yeter artık. Hastaneye ambulansla da götürüldüm. Yeter artık. Koskoca MT-07 ile 80-90km/sa ile sürer oldum. Bugün şile'ye gittim. Herkes virajda akarken ben yeni yetmeler gibi yavaş yavaş gidiyordum.
Dönüp Moda Aile Çay Bahçesi'nde bir sade türk kahvesi içtim ve kalkıp geri döndüm.
güzel
keyfini sür
Darısı başına.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)