Çalışıyorum Üstüne üstlük yarın yağmur var. İşe bile metrobüsle gitmeyi planlıyorum
Hayda pazar çalışıyorsun ?
Nedenini tahmin edebiliyorum.
Nihata yazdım. En uygun organizasyon ve fiyatı yapacağına eminim. Senin nargile içeceğini özellikle belirttim
İki motor için park yeri istedim.
Belki kızımla bende o akşam orada oluruz
Yarın yağmur yağacağını biliyorum.
İçimde acayip bir şekilde yağmurda motor sürme isteği var. Etrafımda tatlısu motorcularını görmekten çok sıkıldım.
İnadına motorla gideyim istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Nihat'tan az önce mesaj geldi.
Yerin rezerve edildi.
Mesaj Aslı hanımada gönderildi.
Çok teşekkürler abi. Walla ben yarın metrobüs yolcusuyum. Hiç ıslanmak istemiyorum
Yeniköy'de bir müşteriye uğramam gerekiyordu. Bakırköyden motorla çıktım doğru Yeniköy. Kumrucuda bir Ayvalık kumrusu yedikten sonra şöyle bir Sarıyere uzayayım dedim.
Yollar bomboş kaymak gibi.
Bugün patronluğun keyfini çıkarmaya karar verdim. Az sonra İstinyeden feribotla Çubuklu. Ardından bir Anadolu Hisarı. Kanlıcada yoğurt yemedende olmaz.
İyiki motorla gelmişim.
Hava müthiş. Serin serin boğaz havasında motor sürmenin keyfini çok severim.
@Angry sen çalış
Geçen Uçmakdere ile tanışmak nasip oldu sağolsun yağmur peşimizi yine bırakmadı Allah tan motorsuz gitmişiz. Gidecek arkadaşlara tavsiye ederim...
Rivaya geldim ama kesmedi bugün
Ağaçların arasında boş yolda serin serin slalom keyfi bırakılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Ne yazıkki kameramın pili yok.
Bende uyanamadım. Mecbur motoru çıkardım işe gittim. Akşam da yardır yardır eve geldim. Günlerdir sabah 6.00’da kalkıyorum, gece en erken 00.00’da yatıyorum. Birileri dürtmez ise bugün şeytanın bacağını kırıp uyurum die düşünüyorum
250 km kadar yapmışım
Hala bitmiş sayılmaz.
Bir akşam kahvesine giderim
Selam millet nasılsınız ? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor , sıcaklar bunalttımı
Bandırmada 2m planör yarışması vardı. Hafta arası fotoğrafları atarım.
Buralar dutluk olmuş. Uçmakdereye gitme işi bayramda sonraya kaldı ama ömrü hayatında 1kez yıkanmış, pis motorumla ben bir Silivri yapayım
Yarın serviste işlerimi bitirebilirsem,
Çarşamba tekeri Kaz Dağlarına doğru döndürmek arzusundayım.
Not: Bu arada benim motorda bir kez yıkandı.
Abi çalışıyorum halen. Bir nefes aldırmadılar yemin ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Tekerine daş değmesin ufuk abi. Git tabiki. Tadını çıkart. Patronluğun kaymağını ye abi. Bayramda da nefes aldırmayacaklar gibi. Sonrasında isyanla birlikte kaçabilirim. 2ay olacak neredeyse. Bir nefes aldırsınlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)