Çok teşekkürler. Aldım eve getirdim aleti. Gazı açmaya gerek yok. Şeritte dolanıyorum kimse sıkıştırmaya yeltenmiyor. Siyah aldım die de herkes eski motor sanıyor. Hiç yeni motor muhabbeti dönmüyor
Çok teşekkürler. Aldım eve getirdim aleti. Gazı açmaya gerek yok. Şeritte dolanıyorum kimse sıkıştırmaya yeltenmiyor. Siyah aldım die de herkes eski motor sanıyor. Hiç yeni motor muhabbeti dönmüyor
Plakayı spoiler vereyim mi :p
Verme laa. Gizliliğimi ifşa etme
hayırlı olsun sonunda kendi bütçene göre kuba superlayt aldın yeter sana işte tarz motor
Viraja yatarken kafanı çantaya mı saklıyorsun? Ne yapıyorsun evladım sen?
Gel rodajı Şile-Ağva arası yap Gözlemeler benden. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Saolasın abi 2014'te ilk çıktığından beri hayalimdi. Dayanamayıp dışarı fırlayasım var. Bir o kadarda uykusuzum. 2saat uyudum dün gece. Bu gece sızarım birazdan...
Almayasın diye epey uğraştım ama başaramadım.
Kazasız belasız kullan.
Ben Çiroz'a kaçar.
Resim at aga..kuru kuruya olmaz..forum renklensin..
"""Hayırlı olsun Angrypower"""""
Muradına erdin sonuda.
Bencede adını ""leyla""" koy
Ama Cyan dediği gibi değil.
Leyla sende buldum aşkı, kaderimi
Bırakma ellere, atma çöllere kalbimdeki yerini.
Leyla leyla
Güle güle kullanın.
Tarzdan bağımsız gazı açtığında yüzün gülüyorsa o motor senin motorundur.
Herkesin yüzünde gülücükler açtıran motosikletlere binmesi dileğiyle.
Verdiği hissiyat'dan sonra ibre ne gösterdiği pek önemli değil, bence.
80'den sonra benimki 180 gidiyomuşum gibi bağırmaya başlıyor, 105'de sanki 95 kiloyla 205 basıyorun gibi her an uçmaya başlıycam gibi hissettiriyor. Hala redzone'a sokmadım, 50cc'mi. Sade bir dişliyi bir büyüğüyle değiştirdim, gerisi orjinal. Ama motoru temiz açtım, ilk 1500 km'de 4 kere yağ değiştirdim, 500km'de bir. Temiz.
O Adrinalini aldıktan sonra ibre ne gösterdiği bence önemli değil.
Hayırlı uğurlu olsun Angrypower, kazasız belasız kullanasın
Teşekkürler darısı sizlerin de başına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Bende de resim yok inanki. Hatta uykusuzluktan sızmışım. Bir ara çeker bırakırım. Kimse motoru yeni sanmasın die siyah aldım. Zaten anlamıyorlar. Eski motor sanıyorlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)