Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
-
23 Nisan 2019, 18:11
Garip adlı üyeden alıntı
onu dün yaptık ama sarkoye kadar sadece
hayrabola gittim cunku motoru bakıma soktum. bakımdan sonra iyi kırbacladım , 60 km h gecmıyordum bunalmıstım ıyıce
https://i.hizliresim.com/5abA3L.jpg
Motor düzeldi mi şimdi? 60 ile gitmek ciddi sıkıntı yaratabilir zaman zaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
23 nisan kutlu olsun
Kutlu oldu Uçmakdere'de gözleme yedim sonunda. Yollar çok kötü olmuş. GS'ci abiler zaten gelmiyor. Tek avantajı o. Saçma sapan arabacılar öğrenmiş yolu, önüne gelen şerit ortalayıp hızlı gitmeye çalışıyor? Sonuç olarak ilk virajda altlarına yapıyorlar
Reklamlar
-
23 Nisan 2019, 21:30
Evet. Ya sabit 60 yapmıyordum, en yüksek hızım 60 di. Şimdi gayet iyi. Uçmakdere yaptım yine gezi konusu açmayı düşünüyorum
-
23 Nisan 2019, 21:45
Siz hala uçmakdere de takılıp kalmışsınız yol açık yola çık, inşallah bir sıkıntı olmaz ise Perşembe akşam İstanbul Sinop, cuma Sinop turu ve Karabük yenice de kamp, cumartesi yeniceden sahil üzerinden Kefken şile İstanbul, şehir den kendinizi atın dışarı biraz.
-
23 Nisan 2019, 22:01
Garip adlı üyeden alıntı
Evet. Ya sabit 60 yapmıyordum, en yüksek hızım 60 di. Şimdi gayet iyi. Uçmakdere yaptım yine
gezi konusu açmayı düşünüyorum
Uçmakdere'yi arabacılar basmış. Bugün oradaydık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
Siz hala uçmakdere de takılıp kalmışsınız yol açık yola çık, inşallah bir sıkıntı olmaz ise Perşembe akşam İstanbul Sinop, cuma Sinop turu ve Karabük yenice de kamp, cumartesi yeniceden sahil üzerinden Kefken şile İstanbul, şehir den kendinizi atın dışarı biraz.
Uçmakdere şehir dışı sayılmıyor mu İstanbul için?
-
23 Nisan 2019, 22:55
Angrypower adlı üyeden alıntı
Uçmakdere'yi arabacılar basmış. Bugün oradaydık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Uçmakdere şehir dışı sayılmıyor mu İstanbul için?
Ayağımı kaldırıp yere bastığım zaman uçmakdere kaldırınca istanbul o derece yakın, artık uçmakdere çok klaşe oldu. Gel seni sahil yolunda bol aksiyonlu yollara süreyim mt25 in hakkını ver.
-
23 Nisan 2019, 23:07
Motor düzeldi mi şimdi? 60 ile gitmek ciddi sıkıntı yaratabilir zaman zaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
Kutlu oldu
Uçmakdere'de gözleme yedim sonunda. Yollar çok kötü olmuş. GS'ci abiler zaten gelmiyor. Tek avantajı o. Saçma sapan arabacılar öğrenmiş yolu, önüne gelen şerit ortalayıp hızlı gitmeye çalışıyor? Sonuç olarak ilk virajda altlarına yapıyorlar
yollar neden kötü olmuş, düzeltmiyorlarmiydi oraları yav
-
23 Nisan 2019, 23:22
Aaa saat kaç gibi oradaydınız
Keşke yazaydınız bi
-
24 Nisan 2019, 00:00
Garip adlı üyeden alıntı
Aaa saat kaç gibi oradaydınız
Keşke yazaydınız bi
Tam 12gibi uçmakdere'deydik. Çok ani gelişti. Zaten köye girdik, gözleme yedik ve tekrar geri döndük. Öyle bir yukarı, bir aşağı tur falan olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
yollar neden kötü olmuş, düzeltmiyorlarmiydi oraları yav
Kumbağ'a girişi düzeltiyorlardı. Uçmakdere'nin virajları yalan olmuş. Tabiat parkınıda çaktılar, darmadağın çok kötü bir halde artık asfaltı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
Ayağımı kaldırıp yere bastığım zaman uçmakdere kaldırınca istanbul o derece yakın, artık uçmakdere çok klaşe oldu. Gel seni sahil yolunda bol aksiyonlu yollara süreyim mt25 in hakkını ver.
Walla ben Beylikdüzü'nde yaşıyorum ve bana uzak geliyor. Kanımca yaşlandım ben artık. Silivri'ye bile zor atıyorum kendimi
-
24 Nisan 2019, 12:02
Desene bi uçmakdere vardı orayıda yollar bitirdi. Üzüldüm valla haftaya belki bu yıl ilk ve son kez gidebilirim. Oda meraktan
Bozuk yol fobim varda biraz.
-
24 Nisan 2019, 14:35
Walla orayada gidilmeyecek ise daha motosiklet kullanmanın anlamı kalmadı. Hakikaten yazık oldu. Şile-Ağva yolunu da sevmiyorum. Bir sürü bilen bilmeyen basıyor orada. Çok sıkıntı olabilir. O yüzden uçmakdereye arada sırada soft sürüşlerle gitmekte fayda var.
-
24 Nisan 2019, 16:04
2qi Edirne'den çıkıp Düzce ordanda arkadaşla Abant gölü yaptık. Şansımıza kar vardı gölün etrafında. 1 gün kamp atıp hayalarimizi dondurduktan sonra Edirne'ye geri döndüm.
CRF250L hafif arazi güzel ama uzun yolda beni çok yordu. 95-100 arası gittim daha çok üstüne çıkınca aşırı yakmaya başladı. Titreşim de çok arttı nedense motorda. Normalde bu kadar titreşim yokken depodan özellikle aşırı bi titreşim oldu. Popo vs bırakmadı bende.
Kafam Crfyi satıp eski model 650lilik dual sportlara gitti. KLR650, XT600E, KTM 640'lar ilgimi çekiyor bu aralar. Adam gibi yük bile bağlayamadim motora.
-
24 Nisan 2019, 17:20
RoofRoof adlı üyeden alıntı
2qi Edirne'den çıkıp Düzce ordanda arkadaşla Abant gölü yaptık. Şansımıza kar vardı gölün etrafında. 1 gün kamp atıp hayalarimizi dondurduktan sonra Edirne'ye geri döndüm.
CRF250L hafif arazi güzel ama uzun yolda beni çok yordu. 95-100 arası gittim daha çok üstüne çıkınca aşırı yakmaya başladı. Titreşim de çok arttı nedense motorda. Normalde bu kadar titreşim yokken depodan özellikle aşırı bi titreşim oldu. Popo vs bırakmadı bende.
Kafam Crfyi satıp eski model 650lilik dual sportlara gitti. KLR650, XT600E, KTM 640'lar ilgimi çekiyor bu aralar. Adam gibi yük bile bağlayamadim motora.
Eski DL650 de olur. Hem yaygın hem kral bir V makinesi vardır. Arada itliğe, köpekliğe de gelir
-
24 Nisan 2019, 17:31
oialdemir adlı üyeden alıntı
Eski DL650 de olur. Hem yaygın hem kral bir V makinesi vardır. Arada itliğe, köpekliğe de gelir
Kral daha çok arazi odaklı düşünüyorum. Tek silindir özellikle. Olsa Dr650 filan düşünürdüm.
-
24 Nisan 2019, 18:01
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Kral daha çok arazi odaklı düşünüyorum. Tek silindir özellikle. Olsa Dr650 filan düşünürdüm.
Silindir büyüdükçe titreşim artıyor. Uzun yolu unutman lazım babuş :(
-
24 Nisan 2019, 21:03
Walla orayada gidilmeyecek ise daha motosiklet kullanmanın anlamı kalmadı. Hakikaten yazık oldu. Şile-Ağva yolunu da sevmiyorum. Bir sürü bilen bilmeyen basıyor orada. Çok sıkıntı olabilir. O yüzden uçmakdereye arada sırada soft sürüşlerle gitmekte fayda var.
Az önce arkadaşla konuştuk 3 gün önce gitmiş uçmak dereye yollar gayet iyiydi dedi , bende kafaya koydum yarın gidip bakacağım , bakalım bu uçmakdere beni özlemiş mi özlememiş mi
-
24 Nisan 2019, 21:35
Az önce arkadaşla konuştuk 3 gün önce gitmiş uçmak dereye yollar gayet iyiydi dedi , bende kafaya koydum yarın gidip bakacağım , bakalım bu uçmakdere beni özlemiş mi özlememiş mi
Yollar iyi miymiş? Her yer toz, çamur, çakıl, beton dökülen kısım bile gördüm. Hele o tabiat parkının orası rezalet. İyi yol Şile-Ağva kısmı. Bir gitsin de asfalt görsün
-
25 Nisan 2019, 09:16
Yollar iyi miymiş? Her yer toz, çamur, çakıl, beton dökülen kısım bile gördüm. Hele o tabiat parkının orası rezalet. İyi yol Şile-Ağva kısmı. Bir gitsin de asfalt görsün
Planlarım arasında haftasonu benim de Şile de teyzemlere gitmek var. Yollar süper yapıldı eskiden arabayla giderdik saatler sürerdi arabadan indiğimiz de yılan gibi inerdik.
-
25 Nisan 2019, 14:43
https://youtu.be/p7YqqcgbRco
https://youtu.be/wsNe_jRcwIA
https://youtu.be/ZZiwT0fvIQ8
https://youtu.be/ZzDYLbvtPhA
https://youtu.be/rD669VkUrQ8
https://youtu.be/lLDjoYmah0w
https://youtu.be/-Dn5SZlBiU4
Hadi gömün atış serbest
-
25 Nisan 2019, 14:45
enson videoda 35. saniyedeki arkadaşa dikkat et fazla yaşamaz o :D
-
25 Nisan 2019, 15:32
oldcockroach adlı üyeden alıntı
enson videoda 35. saniyedeki arkadaşa dikkat et fazla yaşamaz o :D
Geçtiğini görünce aklım çıktı. Zaten ilerideki suv ile kafa kafaya gelmiş herhalde. Adam çok sinirliydi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)