Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
-
07 Nisan 2019, 16:31
bursalıali adlı üyeden alıntı
Ya Yasin , Ben gene 120 kilo ile kendimi fasulye gibi nimetten sanıyordum . Senin 135 kilo olduğunu öğrenince aşağılık kompleksine kapıldım. Söz , bir
daha şöyle kiloluyum böyle obezim dersem ne olayım. Demek ki eskiler boşuna söylememiş ; -elin tüfengini görmeyen , kendi altı patlarını mitralyöz zannedermiş - diye . Selamlarımızla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Serkan her ikisini de sağlıkla , analı babalı büyütesin inşaAllah.
Ben obez değilim kesinlikle kabul etmiyorum Ali abi. Ben sadece yemek yemeyi seviyorum. Harp okulu mülakatlarını geçtiğimde bile 95kg idim. Yani daha altı zaten mümkün değil. Bu aralar yine kilo verdim biraz 140 basıyordum kantarda.
Ben motosikleti lezzetli ürünleri ile nam salmış yerlere gitmek için biniyorum.
Reklamlar
-
07 Nisan 2019, 16:44
Serkan güle güle mürüvvetlerini görerek büyüt çocuklarını. Dışarıdayken tam okumadım. Motorları sat üniversite hesabına şimdiden yığ
-
07 Nisan 2019, 20:07
Yasin ben o obez lafzını kendim için kullandım . Senden bahsederken iri yarı , boylu poslu demek istemiştim. Yalnız işin en kötü tarafı , güzelim Türk
mutfağının harikaları karşısında hepimizin boynumuzun kıldan ince olması. Gerçekten suçlu olan bizler değiliz . Bütün kabahat Türk mutfak kültüründe.
Hani acaba diyorum Akdeniz mutfağına doğru biraz kulaç sallasak faideli olur mu ki? Sanki beslenme alışkanlıkları, motosiklet değiştirir gibi,farklı gıdalara yönlendirilebilir mi ola? Yahu Ali 64 yılda öğrenemediğini 65. sene çok zor be. Sen yine o tombiş kilolarınla mesudü bahtiyar yaşamına devam et. Hepiciğinize sağlıklarla dolu günler temenni ederim efendim.
-
07 Nisan 2019, 20:13
Enginar mevsimi başladı, bol bol tüketin karaciğere çok faydası var
-
07 Nisan 2019, 20:19
Yasin ben o obez lafzını kendim için kullandım . Senden bahsederken iri yarı , boylu poslu demek istemiştim. Yalnız işin en kötü tarafı , güzelim Türk
mutfağının harikaları karşısında hepimizin boynumuzun kıldan ince olması. Gerçekten suçlu olan bizler değiliz . Bütün kabahat Türk mutfak kültüründe.
Hani acaba diyorum Akdeniz mutfağına doğru biraz kulaç sallasak faideli olur mu ki? Sanki beslenme alışkanlıkları, motosiklet değiştirir gibi,farklı gıdalara yönlendirilebilir mi ola? Yahu Ali 64 yılda öğrenemediğini 65. sene çok zor be. Sen yine o tombiş kilolarınla mesudü bahtiyar yaşamına devam et. Hepiciğinize sağlıklarla dolu günler temenni ederim efendim.
Ali abim ben mantiyi bol tereyağli ve salcali vee yaninda esmer buğday duble ekmekle yiyen adamim..
Boy 190cm
Kilo 87
Bu aralar yemege abansamda 3kilo vermişim..
-
07 Nisan 2019, 20:47
Hani acaba diyorum Akdeniz mutfağına doğru biraz kulaç sallasak faideli olur mu ki? Sanki beslenme alışkanlıkları, motosiklet değiştirir gibi,farklı gıdalara yönlendirilebilir mi ola?
Ali abi son 4-5 senedir ekmek yemiyorum hatırlamadığım kadar uzun süredir çaya, kahveye şeker katmıyorum. Arada kızılcahamam'a gidince bazlama, haymanada yolundaki dönercide tırnak pideden bir kaç lokma alıyorum o kadar. Bunlar da senede 10'u geçmez.
Akdeniz ve Ege'ye bayılırım ama yemek kültürleri bana hiç uymuyor. Mesela Cyan enginar yazmış okuyunca bile sanki birileri beni öptü o sıra tüylerim diken diken oluyor. Yok abi ben anca yaprak sarması, biber dolması, barbunya ve fasulyesini sevdim o kadar. Gerisi beni geriyor. Sinirleniyorum istemsizce. Mesela Beypazarın'a gidince kapamanın tadına bakmadan dönünce tövbe estağfurullah günaha girmiş gibi hissediyorum.
Beni bu hale getiren 2 kere dizimden ameliyat olup toplam 6 ay pasif yaşamam. İşin birde tatlı boyutu var tabi..
Herkese sağlıklı uzun ve bol lezzetli yaşam dilerim.
-
07 Nisan 2019, 20:57
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah cümlemizin evlatlarının bahtını açık etsin vatana millete hayırlı olurlar inşallah. Levent abi ben de 1,90 90kg ım, kiloyu göstermiyo bizim boy 100e kadar yolumuz var 😀
-
07 Nisan 2019, 21:09
Boldpilot adlı üyeden alıntı
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah cümlemizin evlatlarının bahtını açık etsin vatana millete hayırlı olurlar inşallah. Levent abi ben de 1,90 90kg ım, kiloyu göstermiyo bizim boy 100e kadar yolumuz var
Hacim beni goren 100-105 saniyor..
Kemiklerim cidden iri,
Yahu xxl eldiven bile zor oluyor..ayakkabi olayina zaten hiç girme.
Yaba gibi el var,bilek gureşinde elimi kavramakta zorluk çekiyorlar..
Neyse kendimi baya övdüm
Yeni dogan bebek nasibiyle doğarmiş..
Sen motoru ertele,geniş bir 4 teker al..
-
07 Nisan 2019, 21:12
Boldpilot adlı üyeden alıntı
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah cümlemizin evlatlarının bahtını açık etsin vatana millete hayırlı olurlar inşallah. Levent abi ben de 1,90 90kg ım, kiloyu göstermiyo bizim boy 100e kadar yolumuz var
Bu sene 1 kasa vişneyi senden alacağım Serkan. Ayaş'tan bana hayır gelmiyor.
-
07 Nisan 2019, 22:21
Kendimi aranızda minyatür hissettim yeminle
-
12 Nisan 2019, 23:19
Ben yarın uçmakdere yapıyorum
-
13 Nisan 2019, 15:36
-
13 Nisan 2019, 16:24
bence sen bir fazer falan al bütün o gazını at . gençlikde aşayamadığın hayattan kaçırdığın anları doya doya fazer ile gez toz sonra sat tekrar 250-400 cc arası ekonomik bir alete dönersin..
-
13 Nisan 2019, 16:44
Fazer hayalimdeki motor zaten abi. Bir alsam haftasonu direk İstanbul dışına düşünmeden kaçarım. Geçen sene çok temiz bir cbf600 kaçırdım. Halen aklımda motorcuk
-
21 Nisan 2019, 09:35
Hava güneşli ve soğuk. Çatalca köyleri üzerinden Silivri mi? Yoksa Uçmakdere mi? İşte tüm mesele bu
Şile-Ağva tarafıda hoş ama herkes orada çok ayak altı geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
Motorumu da yıkatacağım. Temizlenince bakalım nasıl görünecek?
-
22 Nisan 2019, 00:40
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hava güneşli ve soğuk. Çatalca köyleri üzerinden Silivri mi? Yoksa Uçmakdere mi? İşte tüm mesele bu
Şile-Ağva tarafıda hoş ama herkes orada çok ayak altı geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
Motorumu da yıkatacağım. Temizlenince bakalım nasıl görünecek?
eee nereye gidildi? Motor yıkanınca nasıl oldu?
-
22 Nisan 2019, 09:34
Muratli, Hayrabolu , şarköy , ucmakdere yapacağım sırayla. Yarim saate çıkıyorum
-
22 Nisan 2019, 10:37
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
eee nereye gidildi? Motor yıkanınca nasıl oldu?
https://www.google.com/maps/dir/Beyl...d41.073678!3e0
Bu rotadan sahile indim, e5'ten geriye döndüm Maalesef motor yıkanamadı. Gittiğimde yıkamacı kapalı idi, döndüğümde rüzgardan rahatsız oldum girmedim daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Garip adlı üyeden alıntı
Muratli, Hayrabolu , şarköy , ucmakdere yapacağım sırayla. Yarim saate çıkıyorum
Ben senin yerinde olsam direk kumbağ, uçmakdere, Mürefte, Şarköy yapıp Çanakkale Boğaz’ında tost ayran çay eşliğinde Boğaz keyfini çıkarır, aynı rotadan geri dönerdim. Havanın tadını çıkartırdım.
-
22 Nisan 2019, 23:57
Angrypower adlı üyeden alıntı
https://www.google.com/maps/dir/Beyl...d41.073678!3e0
Bu rotadan sahile indim, e5'ten geriye döndüm
Maalesef motor yıkanamadı. Gittiğimde yıkamacı kapalı idi, döndüğümde rüzgardan rahatsız oldum girmedim daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Ben senin yerinde olsam direk kumbağ, uçmakdere, Mürefte, Şarköy yapıp Çanakkale Boğaz’ında tost ayran çay eşliğinde Boğaz keyfini çıkarır, aynı rotadan geri dönerdim. Havanın tadını çıkartırdım.
onu dün yaptık ama sarkoye kadar sadece
hayrabola gittim cunku motoru bakıma soktum. bakımdan sonra iyi kırbacladım , 60 km h gecmıyordum bunalmıstım ıyıce
-
23 Nisan 2019, 15:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)