Walla kutu üstünde benimkide öyle İçinden çıkan kol saati gibi olan kumandayı hiç kullanmadım. Zaten farkı o
Walla kutu üstünde benimkide öyle İçinden çıkan kol saati gibi olan kumandayı hiç kullanmadım. Zaten farkı o
Kızımın ikinci dönem ilk sınavları bitti. Bugün kızıma ayrılmış bir gündü...
Yarın Yeşilköyde olmama rağmen sandık kolluk görevi icra edeceğimden çiroza gidemeyeceğim.
İçinizden biri yarın için "plaja gittim, uçmakdere yaptım, ağvada viraj yaptım, poşet gibi otobanda savruldum, silivride köpeklere yem oluyordum, enduro yaptım" raporu paylaşırsa vururum ona göre
Bugün o kadar çok üşüdümki yarın gene rüzgar devam edecekmiş. Hiç savrulmaya niyetim yok. Zaten motorum 5.2lt/100km ortalama yakıyor. Üstüne birde böyle bir şekilde hasta olasım yok
O değil de bugün Şile tarafı felaketti,böyle bir rüzgar görmedim ben. Kontra veriyorsun, rüzgardan motor tam ters tarafa gidiyor. Düz yolda bariyerlerle kucaklaşıyordum kaç defa
Ayıp olmasın sizlere ama ben Silivri'ye gidiyorum galiba. Sahilde kimse de olmaz. Leş nargilesini içeyim. Denize camekan arkasından bakayım bari
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Kamerayı çeneye montajladım daha iyi oldu. Ön tekerin havasını tutturduk. Arka tekeri düşürmek lazım.
Uçmakdereye falan gitmeye gerek yok.
Bugün sahil yolunda şiddetli rüzgar nedeniyle yeterince uçuluyordu.
Ufuk hocam hem Sizin , hemi de bütün alemi İslamın mübarek kandilini kutluyor , bu gecenin hatırına Halıkı Zülcelal'den bütün insanlık için barış , huzur ve sağlık afiyet temenni ediyorum.
Aman aga...
Fazla asılma gaz koluna..
Rüzgar efsanedir istanbulda..
Sen sen ol,uyma kara şeytana...
Sağlam tut gidonu,tükürmesin yollarda..
Moturun emti yirmibeş...
Çift kelle,otuzalti aygirli..
Alma canını,heder etme garibi..
Ağlatma asfaltı,yeme lastiğin hamırını..
Uçmakdereden sallandım aheste..
İlk virajda verdim kontra..
Dedim yolu dardan alsam nafile..
Yemedi maçam,abandim manete..
Ben manete pek asılmıyorum aga Ani fren yapınca motorun önü zıplamaya başlıyor. Akıcı gitmek elzem şey Emti25'te
Ben oldu neredeyse 7₺. Daha kuytu yer aramıyorlar.
Hea gapkara walla. Takozları da gara
Nazar oldu motorum. Kaza yaptım. Bu haftasonu uçmakdere yok. Bir süre araba ile gezeceğim kendi kaza videom mevcut ama
Geçmiş olsun. Var mı bir hasar sende / motorda?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)