Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
-
Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım 👍😀
Reklamlar
-
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım
Sanki şekersinde ilk yağmur damlasında eriyecekmişsin gibi konuşuyorsun
-
ufoz adlı üyeden alıntı
07:21 de yazmışsın mesajı... yuh...
İyisimi ben hiç zırlamayayım.
07:00 uyanış
07:30 yatak keyfini bırakıp kalkış
07:45 kahvaltı
08:00 sigara kahve keyfi
08:15 evden çıkış
İş yeri arabayla 3 km kadar mesafede.
Dolmuş var, metro var, otobüs var, metrobüs var.
Yürüyeyim dersem 25 dk kadar mesafede.
Motorla gideyim desem, motoru ısıtmak yoldaki süreden daha uzun tutuyor.
Sustum
5.00 kalkış, 6.00 kendine geliş 6.30 evi terkediş 6.45 servise biniş 8.00 iniş. 8.10 tost alınır 8.30'da bitmiş şekilde iş başı yapılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım
Dün belim kitlendi. Sabah işe gitmedim. Öğlen 14.00'da evden çıktım. Çatalca-kavaklı-silivri yapıp sahilde oturdum. Hava kaparken bende geri bastım e5 üzerinden eve kaçtım.
-
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
5.00 kalkış, 6.00 kendine geliş 6.30 evi terkediş 6.45 servise biniş 8.00 iniş. 8.10 tost alınır 8.30'da bitmiş şekilde iş başı yapılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Dün belim kitlendi. Sabah işe gitmedim. Öğlen 14.00'da evden çıktım. Çatalca-kavaklı-silivri yapıp sahilde oturdum. Hava kaparken bende geri bastım e5 üzerinden eve kaçtım.
Tekmiydin motorda iki kişimi ? Sanki gördüm seni selimpaşa ışıklarda 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
ufoz adlı üyeden alıntı
Sanki şekersinde ilk yağmur damlasında eriyecekmişsin gibi konuşuyorsun
Ortaköyde meydana su salmışlar biryerden, sırf motora sıçrayacak diye ara sokaklara daldım be abi. Çok sicratiyo jant leş gibi oluyo😊
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Yok abi benden uzak olsun öyle kırma şeyler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:14 ----------
Tekmiydin motorda iki kişimi ? Sanki gördüm seni selimpaşa ışıklarda
Tektim. Ön camı sökmüştüm. Onu test ediyordum. Selimpaşa ışıklarda hiç durmadım ama. Kırmızı yandı hemen sağdan girip tekrar kumsaldan çıkar gibi yapıp basıp gittim.
-
Haftasonu geldi. Yarın Çanakkale'den taaa İstanbul'a kadar rüzgarlı gösteriyor ama seçim günü işim çıkabilir die riske edemiyorum. Arka amortisörü gerizekalı Yamaha İstanbul'a 3. kademeden 1-2 tık sertleştirin dedim. Hani para veriyorum yaa kendim yapmayayım die dedim. Sonuna kadar sertleştirmişler. Baktım olmuyor kendim gene ayarladım.
Şimdide test etmem lazım haliyle Şile-Ağva yoluna herkes cesaret ediyor ama Uçmakdere'ye kimse ilişmiyor die gazlanıyorum yavaş yavaş...
Risk nedir?
-
Haftasonu geldi. Yarın Çanakkale'den taaa İstanbul'a kadar rüzgarlı gösteriyor ama seçim günü işim çıkabilir die riske edemiyorum. Arka amortisörü gerizekalı Yamaha İstanbul'a 3. kademeden 1-2 tık sertleştirin dedim. Hani para veriyorum yaa kendim yapmayayım die dedim. Sonuna kadar sertleştirmişler. Baktım olmuyor kendim gene ayarladım.
Şimdide test etmem lazım haliyle
Şile-Ağva yoluna herkes cesaret ediyor ama Uçmakdere'ye kimse ilişmiyor die gazlanıyorum yavaş yavaş...
Risk nedir?
Yarın Şile-Ağva yapacağız, programın yoksa beklerim
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yarın Şile-Ağva yapacağız, programın yoksa beklerim
Yaw abi senin gazına gidiyorum o rotaya yapma etme. Siz gelin buraya misafirim olun
-
Yaw abi senin gazına gidiyorum o rotaya yapma etme. Siz gelin buraya misafirim olun
Bizim tayfa evli barklı, erkenden eve dönmeleri gerekiyor tavuk gibi
-
Oturun oturduğunuz yerde
Yarın rüzgar daha şiddetli görünüyor.
Bugün sahil yolunda rüzgar resmen dövüyordu...
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Oturun oturduğunuz yerde
Yarın rüzgar daha şiddetli görünüyor.
Bugün sahil yolunda rüzgar resmen dövüyordu...
Kadıköy-Beylikdüzü yaptım otobandan poşet gibi uçuyordum az kalsın
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kadıköy-Beylikdüzü yaptım otobandan poşet gibi uçuyordum az kalsın
Ben baktım olmuyor. Takıldım bir kamyonun peşine... 40-50 km süratle tın tın gittik. Arada darbeli rüzgar çıkıyor o fena vuruyor.
Birde öğleden sonra yağmur çiseleyince, rüzgar ve çiselemiş yağmur iyice sıkıcı oluyor.
-
[QUOTE=Angrypower;4433141]Yahu öyle aman aman yoktu. Bir parça vardı ama gene de vardı. Gördüm mü gördüm Gerçi siste biraz zor oldu ama olsun. Sis, çamur, ıslaklık, nem hepsi bir arada idi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
https://youtu.be/ImMtZWtmrjg?t=152/QUOTE]
Şimdi bu havada gitmişken ben, yarın nasıl gitmeyeyim? İşin gerçeği lastiklerimde patates olmuşlar galiba. Ön lastik saçma sapan inik gibi geliyor. Gidip hava basıyorum sonra gene aynı hissediyorum.
-
Giderseniz haberim olsun. Uçmakdere canım çekti bugün de yemedi. Yolu yarıladım tekrar geri döndüm ama yanımda başka biri olsaydı giderdim
Haa , iyi bir kahvaltıcı biliyorum tekirsag girişinde 2 kişi 30 tl mis gibi doyurucu da.
-
Yarın bir başakşehir’e gideceğim sabah. Gazlanmama bağlı olarak haber ederim. Rüzgarda savrula savrula gitmekte var ama şu kamerayı çeneye monte etmek lazım. Kaskın sol yanında aerodinamiği çok bozuyor.
İşin Aslı viraja yatınca rüzgar yüzünden denge kaybettirecek kadar çok rüzgar olur mu? Onu kestiremiyorum.
-
Ben bugün çıktım resmen savuruyor ruzgar anladım ki bugün gidilmez
Kamera ne var ? Ben h9r plus sipariş verdim yolda , geliyor
-
yükselicek sıcaklıklar haftaya daha güzel olur hava
-
Garip adlı üyeden alıntı
Ben bugün çıktım resmen savuruyor ruzgar anladım ki bugün gidilmez
Kamera ne var ? Ben h9r plus sipariş verdim yolda , geliyor
Bende de Eken H9R mevcut. Ben seviyorum kamerayı. Zaten bugün İstanbul içinde uçtum. Kim bilir orada nasıl olurdu? Başka bahara kaldı artık
-
Bende de Eken H9R mevcut. Ben seviyorum kamerayı. Zaten bugün İstanbul içinde uçtum. Kim bilir orada nasıl olurdu? Başka bahara kaldı artık
Aldığım plus modeli ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)