Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Sonunda @Tommygunla buluşabilmişsiniz sevindim
İlişme GS cilere diyemiyorum zira anlattığından GS cilerin sana iletiştiği anlaşılıyor
Evet abi buluştuk walla sonunda. Saolsun süper gezdirdi beni... Ya o GS'cilere yağmurlu havada su yok. Kuru asfalt motorcuları. Motosikletle bile kazaya sebebiyet vermelerini geçtim, adamlar trafik yapıyorlar. Gözlemeciye bile girerken saçma sapan davranıyorlar. Uçmakdere'ye gelemiyorlar ya o bana yeter
Reklamlar
-
Yav bmw kullanıcılarının hepsi demiyorum ama bir kısmı ayrı bir dünyada yaşıyor sanki.
Selam verenide ,var vermeyenide . Geçerken gözlerinizi onun gözlerine dikin 3-5 saniye takipte kalın , bak nasıl selam veriyo ondan sonra 😊Fazla takılmayın onlara kendi haline bırakın👍
-
Tommygun hocam duydum ki @angrypower'a toz yutturmuşsun
-
kulspruta adlı üyeden alıntı
Dur yahu kaşıma mevzuyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Yav bmw kullanıcılarının hepsi demiyorum ama bir kısmı ayrı bir dünyada yaşıyor sanki.
Selam verenide ,var vermeyenide . Geçerken gözlerinizi onun gözlerine dikin 3-5 saniye takipte kalın , bak nasıl selam veriyo ondan sonra ��Fazla takılmayın onlara kendi haline bırakın��
Ben bir bemewe ci gruba üyeyim. Henüz hiç beraber sürmedik.
Ama sürersek yanımıza yaklaşmayın
Bildiğim kadarıyla ben dahil, tüm ekip amca veya dede ona göre...
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Dur yahu kaşıma mevzuyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Aman abi ben hepsi için söylemedim, bir kısmı dedim, gözünü seveyim . 😊
Senin gibi iyi kalpli abiler için diyecek lafımız yok.👍
-
@kulspruta Nerdeeeee Adamı ne düzlükte yakalayabildim ne de virajda
-
Angry,dominarla yaptigi kazadan sonra,gaz koluna abansada yinede tırsarak suruyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
@kulspruta Nerdeeeee
Adamı ne düzlükte yakalayabildim ne de virajda
Patron,şaka bir yana nmax155 in ibre düzde tapa gaz ne diyor?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Angry,dominarla yaptigi kazadan sonra,gaz koluna abansada yinede tırsarak suruyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Başkan adamın şoförlüğü çok iyi, motoru da iyi gidince bize arkada nal toplamak kaldı
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Dur yahu kaşıma mevzuyu
Abi bemewe’cilerin sorunu eziklik psikolojisi. O aracı alınca saygı seri köz isteyen nargilecilerden hiçbir farkı kalmıyor. Bunlar yüzünden nargileden de soğuyor insan zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
Kimin abisi? Tabi yutturacak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Elimi gazdan çekiyorsam adam değilim. Mermi gibi gidiyor da namussuz ön süspansiyondan çok sektiriyor.
Düzlükte arkadan rüzgarı alınca 120 görüyor Nmax. Ybr yer onu net söyleyeyim
-
Hocam eğim yoksa 115-120 rüzgara göre.
-
-
Geçen hafta 1tane R1200GS bana toz yutturdu. Çocuk harbiden kullanıyordu. Daha da kullanabilenini pek görmedim. Birde youtube'de MotoBaba var vlogger. O da efsane kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Şile yolundakiler bana göre çöpler. Düz yol gazcıları. Virajlarda arkalarında verem ederler yada bir yerden girip egzoz patlatıp herkesi zora sokarlar, ardından virajda yapamadığını düz yolda kapatmaya çalışırlar.
Alacaksın başka bir BMW, S1000XR... Alayının içinden geçeceksin
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Geçen hafta 1tane R1200GS bana toz yutturdu. Çocuk harbiden kullanıyordu. Daha da kullanabilenini pek görmedim. Birde youtube'de MotoBaba var vlogger. O da efsane kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Şile yolundakiler bana göre çöpler. Düz yol gazcıları. Virajlarda arkalarında verem ederler yada bir yerden girip egzoz patlatıp herkesi zora sokarlar, ardından virajda yapamadığını düz yolda kapatmaya çalışırlar.
Alacaksın başka bir BMW, S1000XR... Alayının içinden geçeceksin
yavaş gel kardeşim , kimi virajda iyidir kimi düz yolda ,sen altına bmw s1000xr çeksen nasıl viraja yatırırsın kimbilir. Uçmakdere yollarinda sırt çantası yerine paraşüt alman lazım sırtına. Motosikletle çıkıp , paraşütle inersin artık.😀250 kiloluk makine yatırmak kolayda kaldırması zor olur👍
-
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
yavaş gel kardeşim , kimi virajda iyidir kimi düz yolda ,sen altına bmw s1000xr çeksen nasıl viraja yatırırsın kimbilir. Uçmakdere yollarinda sırt çantası yerine paraşüt alman lazım sırtına. Motosikletle çıkıp , paraşütle inersin artık.250 kiloluk makine yatırmak kolayda kaldırması zor olur
İnanki silmesem o geçen hafta süren R1200GS'i göstermek isterdim. Kamerada 3-5sn falan durdu ama ben o makinenin öyle yatıp kalktığını bilmiyordum ki S1000XR ondan daha fazla yatar kalkar kanımca. Sonuç olarak birisi touring diğeri sport touring değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Ayrıca Ağva yolundan bahsetmiştim. Ne işim var o makine ile uçmakdere'de?
-
Ya hacı sen beni götürde olmadı bendeki araba ile gidek (daha az yakar) sıkıntı değil gidek :D
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Ya hacı sen beni götürde olmadı bendeki araba ile gidek (daha az yakar) sıkıntı değil gidek :D
Ben seni götürürsem sıkıntı. Ben arabada da virajlarda akmayı seviyorum. O yüzden arabayada sağlam lastik takıyorum
-
Ben seni götürürsem sıkıntı. Ben arabada da virajlarda akmayı seviyorum. O yüzden arabayada sağlam lastik takıyorum
Senden dirayetliyimdir la adrenalin konusunda sen gel :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Ya forum benim gibi boşlukta yada ben forumu kendime benzettim. Dur şu seçimler geçsin, bir önümüzü görelim. Bakalım bakalım nasıl oluyor die Zaten bu yaz bir fırlarsam İstanbul'dan dışarıya nasıl döneceğim bilmiyorum
-
İnanki silmesem o geçen hafta süren R1200GS'i göstermek isterdim. Kamerada 3-5sn falan durdu ama ben o makinenin öyle yatıp kalktığını bilmiyordum ki S1000XR ondan daha fazla yatar kalkar kanımca. Sonuç olarak birisi touring diğeri sport touring değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Ayrıca Ağva yolundan bahsetmiştim. Ne işim var o makine ile uçmakdere'de?
valla o makinenin cinsini bende çözemedim, her tarzdan biraz var o makinede . Ortaya karışık gibi birşey.
Bu arada gelecek hafta sonu hava biraz karışık gözüküyo , çanakkale geçiyor aklımdan , bir kaç klüpte 23 ünde çanakkale tarafına gidiceklermiş. acep bende onlaramı takılsam. Bu günde hava çok güzel motorsuz gecirmeyin arkadaşlar.
-
Açık ve net söylüyorum soğuk olacak. Hemde çok soğuk... Walla ben haftada 1kez biner oldum motora 6.45'te servisim gelecek. Biner giderim dertsiz tasasız.
O makinede S1000RR bloğu var. Zamanında SS'ten inmeyenler için yapıldı aslında ama R1200GS çok rahat ve şaftlı olduğundan millet yüzüne bakmıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)