2016 daki kazada Kızılordu korosu tarihe karışmıştı.
Eski koroyu videolardan izlemiştim.
Yeni koro eskiye çok yakın performansta.
Canlı izlemek bambaşka bir duygu.
Kesinlikle canlı izleyin. Kaçırmayın...
Bu tür müzik seviyorsanız nefes almadan dinleyeceksiniz ...
Oturacak yer yoktu. Çok kişi ayaktaydı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Benim motor 125cc ama görseli 250cc gibi Üstelik yaygın olmadığı için marka modelden ne olduğunuda anlayamıyorlar. Ses dersen stok egzost var ama 125cc gibi değil sesi
Birde salak kalkışta tek silindir bir 125cc nin bike neredeyse bir çok arabaya tokat atacağından habersiz
Tabi işin birde akşam trafiği boyutu var
Ben trafikte birisi sıkıştırırsa en yakın ekibe plakasını veriyorum. Hiç affetmiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
İçmek derken öyle kafa bulmak değil.
Terapi benimki.
Özel konyak ve viski bardaklarım var.
Hazırlık yarım saat sürer.
Bardak soğutulacak.
Sonra bardağın üzeri ve içindeki su buharı özel fiberli bezle alınacak.
Ne tek damla su nede bir tek tel pamuk/bez olmayacak bardakta.
40cc viski veya konyak bardak/kadehe dökülecek.
Bardağın dibinden tutarak kuzey yarım kürede soldan sağa, güney yarım küredeysen sağdan sola yavaş yavaş çevrilerek soğutulacak
Sözsüz enstrümantal müzik açılacak.
Genelde Leo Rojas ve Last Mohikan tercih ederim.
Bazen "ney" dinlerim.
Bazense tam zıttı Emma Shapplin. Müthiş ötesi bir sopranodur. Kadın aynı anda neredeyse 4 oktav ses çıkarıyor.
Tabi iyi bir puro olacak yanında.
Yarım saat hazırlık. Bir saat o bir duble ve müzik... Müthiş bir terapi benim için...
Ben halen öğrencilik yıllarımın sendromlarını geçiremedim üstümden. O viskiyi shot çakarım sonra bir sağa bir sola bakarım. Güney yarım küreye gitmediğim için orada da aynı efekti yapacağıma %100 eminim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Leo Rojas'ın bende şuanda bırakacağı etki direk evi yurdu terketmek oluyor. Belki bunu şuan dinleyebilirim isyan etmeden...
Shot içtiğin şeyin tadını almanı sağlamaz.
Suyu lıkır lıkır içmek yerine bir yudum al.
Ağzının içinde her yerde gezdir.
Damağının, dilinin hatta farklı damak ve dilin farklı yerlerinin farklı tadlar aldığını göreceksin.
Shot sevmem. Ne tat var ne keyif
Yavaş yavaş kopmalara başladığımdan şu saatte, bu çalıyor PC'de. Birazdan odama dalarlar kapat şunu die
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Abi öylede zamanı optimum kullanmam gerektiğine inandığımdan amaca yönelik kullanıyorum. Kafayı düzlemek için içtiğimden kana en hızlı şekilde alkolü karıştırınca en çabuk zamanda kafa güzelleşiyor.
Birde benim kafada tilki çok. En hızlı yönteme başvurmaz isem, diğer versiyonda aklıma 10sene önceki bir olay gelir, ondan proje üretir, sonra detaylandırıp sonuca varırım. Ondan sonrada uygulamaz çöpe atarım
Evi yurdu terketme ama bunuda dinle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Gayda güzel, dinlendirici ama metal version evdekileri isyan ettirebilir
Abi güzelmiş de evi terketmeme yetmez. Şu şarkı isyana bağlatıyor. Birde şu diğer müzik:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
DragonForce - Through The Fire And Flames dinlemeye başladım şuan. İsyan dindirici. Ruh hali falan bırakmadan dağıtıyor
Abi aklın varsa katılma. 140-160 arası gidiyorum. 20dk'ya Silivri sahile giriyorum. Ben grup sürüşünde biraz vasatım. Lakin mimarsinan köprüsünün arkasında Neva Cafe'nin önünde Siyah bir MT-25 görürsen, o kesin benimdir
Ben senin yerinde olsam yarın direk Ağva'ya basarım. Bakırköy'den daha da yakın. Benim ev her yere uzak mübarek
Son anda bir değişiklik olmazsa yarın muhtemelen,Bakırköy-Edirne-Bakırköy yapacağım...
O flütün son deliğine üflemeyecekti Leo Rojas. Abi etme eyleme. Çok km. Walla ben MT-25'le bile gözüme kestiremiyorum. Lakin bakarsın bende bir yerlere uçarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
O zaman, zamanı gelmiş. Ciğer yemeyi ihmal etme
Çok nadiren tek kadeh kesmiyor. Bu gecede öyle oldu
Rasputinin davulu bana hep pistonların ateşleme yaptığı anları çağrıltırır. Yavaştan başlar sonra iyice hızlanır.
Ondanmı gaza geldim iyice nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
Dady coolun davuluda iyidir.
Abi güncelleme bırakıyorum şuraya
Sabah 8.00'dan beri çıkmayacağım diyorum ama kimi kandırıyorsam artık???
Wallaha bilmiyorum. Lakin Ağva'ya doğru düşünüyorum ama kararsızım...
Ağva'da ne yapacaksın die soracak olursan? Bende bilmiyorumki Ağva'da ne yapılıyor?
Ağva merkezde nehir kenarında bir restaurantta yemek yenir.
Başka ne yapılacak
Geçen araba ile gitmiştim, yeni aslfaltlı yolu hoşuma gitmişti. En kötü Ağva'ya varır, sonra geri dönerim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)