Balkondan bakıyorum ,Rüzgar yok güneş parlak hava açık , hadi evlat bin şu motora hadiiii☺
Dur yav bi karnımı doyurayımda aç karnına daha fazla üşürüm çünkü ☺
Galiba çok kısada olsa tekeri döndürcem 👍
Balkondan bakıyorum ,Rüzgar yok güneş parlak hava açık , hadi evlat bin şu motora hadiiii☺
Dur yav bi karnımı doyurayımda aç karnına daha fazla üşürüm çünkü ☺
Galiba çok kısada olsa tekeri döndürcem 👍
Beşiktaş demiz müzesinin önündeyim. Şile’ye gideceğim. Kafaya koydum. Birde naegile bulursam sahlep ile çökerim yeminle.
Ataköyde sanırım bir miting var. Bir saatte anca geçtim yolu.
Banada Şile göründü.
Şile sahile giderim.
Abi arkadaş üşüdüm die tutturdu eve kaçırıyor bizi. Sana da ayıp oldu. Kusura bakma. Adamı ısıtamadık resmen.
Bi ara buluşalım yav madem öyle. Şile olur, Uçmakdere olur.
Yolda kaldırıma takılıp düşen birisine yardım etmek için durunca vakit kaybettim biraz.
Boşver abi geç olsun, güç olmasın ama güneşli günler yolu orası. Birde ben oraya gidene kadar cidden uçmakdere'ye gidebiliyormuşum. O yüzden bana orası daha bir eğlenceli geliyor. Şile'de gaz kolunu açanlar, Uçmakdere'de ter dökünce izlemesi de zevkli oluyor
Uçmakdere'ye ne zaman gitsem 1-2 kg veriyorum. Şile'ye göre daha zor bence.
Yarın istanbul 14 derece güneşli kaçmaz. Bu gün uçmakdere aklımdan geçti ama yemedi. Bende bizim karşıdaki derenin ordan döndüm😀, uçmakdere niyetiyle biraz teselli buldum işte kendi kendime.
Yav ne zaman benim pehlivanla bir yere çıkacak olsak, uzak yakin farketmiyo , benim yarim saatim silmekle temizlemekle geçiyor.
Herhalde bende tik olmuş bu alışkanlık. Geri dönüp garaja çekincede bir yarım saat😁
Evdekilerde ortalıktan 1 -2 saat kaybolunca beni kimbilir nerelere gittim saniyorlar.😀 👍
Şile dönüşte biraz üşüdüm. Bakırköye gelir gelmez motoru garaja sokmadan kendimi bir kafeye attım.
Walla benim motorun üstünden çamur eksik olmaz. Silmemde. Sıkıntı yok.
Abi dedim sana. Felaket soğuk. Ben eve gelip sızmışım. Şimdi kalktım. Sabah işe nasıl gideceğim bilmiyorum. En kötü motorla giderim. Yarın hava güzel
Ben Yunusların giydiği fosforlu pantolondan yaptırdım. Bugün rüzgar koruyucu uzun dizliğide takmadım. Bacaklarda üşüme sıfır ama ayak bilekleri dondu.
Birde ensemden rüzgar girince çok üşüyorum.
Yarın mecburen motorla çıkacağım. Gideceğim yerlere toplu taşıma veya arabayla gitmek işkence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)