'bir günde iki kere düşme' şanssızlığı
Reklamlar
-
dağ yolundayım, hafif yağmur var. düz asflat yolda ilerlerken virajı dönmek için arka frene basıyorum. o da ne? asfalt üstü hafif çamur olduğu için sanki yolda yağ varmış gibi kayıyor motor. dereye uçmamak için panikle ön freni sıkıyorum, hoopp merhaba asfalt abi. alayım bir öpücük.
dönüş yolundayım. hafif aşağı eğimli yolda kafamda 'niye düştüm la ben' sorularına cevap ararken arka frene minik bir dokunuş atmamla yine asfaltı öpmem bir oluyor. yok abi bugün bir şey var bende diye kalkıyorum.
yahu yerler sanki yağ gibi kayıyor ben bunu anlamadım ama ha. on senelik düşme hakkımı bir günde doldurdum. stock lastikler ne kadar mukavemetsizmiş, bunu anladım. zerre kadar yolu tutmadı namussuzlar.
sonuç: dikiz yamulması, önde plastik aksamda hafif bir zırıltı oluşması, eğik olan koruma demirinin daha bir coşkulu eğilmesi. allahtan koruma demiri var yoksa yanmıştık.
bende bir şey yok. düşerken nasıl oluyorsa kendimi korur şekilde atletik bir hareketle atıyorum kendimi motor üzerinden. kedi gibi dört ayak üzerine düşüyorum.
yağışlı havalarda dikkatli olun arkadaşlar.
Reklamlar
-
Bu kadar kayma normal değil sanki he ? Lastikler ne kadar kötü olabilir ki. Çamura mı denk geldi de düştün acaba
-
Geçmiş olsun orjinal lastikler cidden kötü
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Bu kadar kayma normal değil sanki he ? Lastikler ne kadar kötü olabilir ki. Çamura mı denk geldi de düştün acaba
vallahi ben de anlamadim. sanki yağ varmış gibi kaydi serefsiz lastikler. stock olduğu için galiba. 18.000 km'deler..
-
Büyük geçmiş olsun. Yaralanmamış dahi olmanız çok güzel bir haber. Umarım en yakın zamanda lastiklerinizi uygun ve kaliteli bir lastikle değiştirirsiniz. Aksi halde çıkacak olan sadece maddi masraf dahi olsa lastik parasından çok daha fazlasına mal olacaktır.
Tekrardan geçmiş olsun.
-
Ben de IRC ne kadar kotu olabilirkiyiiaaa diyordum taa ki ayni motorun rosso2 lastiklisini surene kadar "guven veriyor" la ne demek istediklerini anladim.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Dayımoğlu daha öncede dedim,çarık gibi lastikle binme deyu..
Motor eskir o lastikler eskimez..
Geçmiş olsun..emniyeti elden birakma..genize kadar suyu iyi çek..
Sana lastik alacam...hemide tırtıllı...ellemeli..
-
mesajlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
harbiden kayış gibi lastiğe güvenmişiz. en ufak bir falsoda yatırdı motoru ibneler.
-
biz malız o yüzden bir çift lastiğe 1200 lira sayıyoruz
-
Birazdan gelir “Lastiğe b*k atmayın. Sizin yeteneksizliğiniz o” diyecek olanlar
Onlar gelmeden geçmiş olsun diyeyim. Umarım son kazanız olur (ikinci düşüş tabiki)
-
Geçmiş olsun hocam, bazen olur öyle. Sana birşey olmasın da motor problem değil. Nerede oldu bu hadise?
-
@hokahey geçmiş olsun. Sana bir şey olmamasına sevindim.
-
Geçmiş olsun hocam size bir şey olmamış önemli olan o. Mesajı almışsınız artık güzel bir lastik almak şart.
-
çok geçmiş olsun hafif yağmur yağan yollar çok kötü oluyor büyün kir pislik yumuşuyor asfaltın üstünde kalıyor kayıyor :(
-
güzel dilekleriniz için minnettarım.
@tommygum dalyan-iztuzu arası asfalt köy yolunda oldu.
enduro cross dediğiniz çirkin şeylerden mi alsam acaba diye düşünmeye başladım. bu çirkin şeylerden hiç sürmedim daha önce. binimi, konforu yol tutuşu, naked bir motora göre nasıldır? iki motoru da kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
-
gecmıs olsun. lastıgı mutlaka ıyı bır lastıkle degıstır kardesım.
degıstırınce dedıgımı anlayacaksın. ozellıkle yagmurlu ve yolların ıslak oldugu zaman standart lastıkler cok tehlıkelı
-
-
çok sağolun arkadaşlar. kaza bela uzak olsun sizlere..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)