Motosikletli Polislere 115 hp’lik Tracer 900 Geliyor..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gs1200e göre çok daha akıllıca. Bursa'da S1000 XR var bir kaç tane çok lüks bence...
-
gs varadero daha mantikliydi ama buda olur
-
Liste fiyatından alsa devlet 40,000TL x60 = 2,400.000TL ödediğimiz vergilerin gittiği yerlerden biri sadece. olaylara hızlı müdahaleymiş, 200km/h ile şehir içi trafikte gidecekler herhalde.
-
En son basanın başına ne geldiği malum. Sirenler kallavi de maalesef bizim vatandaşımız cahil...
-
Zaten 250'likle adamlardan kaçamıyordum. Şimdi kırmızı mavi çakarı görür görmez tavşan gibi donakalıp bekleyeceğim.
-
yakışır hem hızlı hem dayanıklı hemde ucuz gs1200 e göre
-
devlet görevlilerinin bu tür araçları kullanmasından yanayım ancak insanlar yani devleti oluşturan bireyler de bu makinalara rahat bir şekilde ulaşabilmeli diye düşünüyorum.
devlet biziz. devlet sensin, devlet insandır. insanı yaşat ki devlet yaşasın değil mi?
-
114 hp lik olsaydı küçük Türkiye olucaktı
-
Güle güle kullansınlar eyvallah ta halk sefalet içinde yani şu an çok gerekli bişey miydi diye sormadan geçemeyeceğim ?
-
Trafik polislerinin sayısı oldukça arttırıldı, motosiklet alımı zaten gerekliydi keyfi bir durum yok. Umarım bununla birlikte 1200 gs israfına da son verilir.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Liste fiyatından alsa devlet 40,000TL x60 = 2,400.000TL ödediğimiz vergilerin gittiği yerlerden biri sadece. olaylara hızlı müdahaleymiş, 200km/h ile şehir içi trafikte gidecekler herhalde.
1-Devlete alınan araçlarda hesap öyle yapılmıyor ,teamüllere aykırı.
Veyis Ateş: İddia şu; uluslarası önemli bir markanın s500 bir aracı satın alıyorsunuz. Bunun piyasa fiyatı 976 bin o zaman ki dolar kuruyla. Devlet malzeme ofisine yüzde 4 komisyon ödeyip hızlıca alınsın diye bir fiyat ödüyorsunuz, bu daha yüksek bir rakama çıkıyor. Sonra sizin açıklamanız diyorsunuz ki;
"Biz bu aracı 976 bin TL'ye değil, 322 bin TL'ye aldık fakat bu KDV'si ve özel tüketim vergisi ödenmemiş hali"
2-Çoğu sirket ayda sadece 40-60000 tl kdv olarak halktan tahsil edip devlete ödüyor bu sadece KDV.Daha diğer vergilere girmedik.
Sonuç: Çalmasınlar buna razıyız.
Sonuçta motosikletli polisler üst sınıf olarak basladılar bu zamandan sonra düsük cc olmaz , Çin'de 125-250cc idi motosikletler mesela.Bizde olmaz imaj sarsılır.
-
Hadi simdi ağzımı bozmayayim, siz anladiniz onu ...
-
olaylara tek teker li müdahele
-
hemde top caseli , olurya çantadan çevirirlerse sizinki ruhsata işli mi diye çemkiririz :D
-
Emniyetin arabaları Doblo,Connect ama motosikletleri Tracer,F800GS,Varadero.İkisi de aynı hızlarda ilerliyor zaten.Boşuna niye böyle motorlara böyle paralar veriliyor anlamıyorum.Bi 650 V-Strom,500F aynı işi yapar zaten.
-
Genelde bakım araliklari uzun motosiklet tercih ediliyor.bir ara nc700 ler vardi.
Şahinler,yunus ve motorize trafik personelinin motosikletleri farkli oluyor
1200gs yunus ve jandarma(badi`li biniliyor)
Nc-varadero trafik ve şahin(tek kişi)
Bir ara jandarmada vfr800x vardi,kuzenim gorevdeyken badi olarak devriye atiyordu.
-
Benim gördüklerimde ekseriyetle Crosstourer veya Crossrunner var (ilki daha fazla - İstanbul, Beşiktaş)
-
mgora adlı üyeden alıntı
1-Devlete alınan araçlarda hesap öyle yapılmıyor ,teamüllere aykırı.
2-Çoğu sirket ayda sadece 40-60000 tl kdv olarak halktan tahsil edip devlete ödüyor bu sadece KDV.Daha diğer vergilere girmedik.
Sonuç: Çalmasınlar buna razıyız.
Sonuçta motosikletli polisler üst sınıf olarak basladılar bu zamandan sonra düsük cc olmaz , Çin'de 125-250cc idi motosikletler mesela.Bizde olmaz imaj sarsılır.
Kabaca söyledim. İhaleye çıkıldıysa ve honda katıldıysa fiyat biraz daha düşük olabilir. Ama muhtemelen teşvik ile alınmıştır. ÖTV, KDV ve Gümrük vergisi ödemez devlet ödese dahi bir cebinden diğer cebine geçirmiş gibi bir şey olur.
-
Polis arkadaşlara 1500 tl istihkak veriliyor .. Altındaki gs, tracer, goldwing ne farkeder ??? Adam üşüdükten sonra korunamadıktan sonra dünyadaki en donanımlı motosikleti alsalar ne olur ? Kimse ekipman aksesuar konusu hakkında yorum yapmamış bakıyorum.
Motosikletten daha önemli olan canları var.. 1500 liralık ekipmanla adamı daha hızlı motosiklete bindirmenin mantığı nedir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)