Cüzdan, evin anahtarları, disk kilidi, ruhsat, muşta :D
Cüzdan, evin anahtarları, disk kilidi, ruhsat, muşta :D
ben sağ cebimde ayetel kürsi taşıyorum,son 2 kazamdada sağ cebimdedeydi ben sol tarafa yatırdım motoru
Ruhsattan ziyade gövdenin ağırlığı etki etmiş olmasın? Ruhsat 200gr, gövde en az 30-40 kilo. Basınç noktası oluşturmuşsa olabilir gerçi.
Cüzdan ve telefon :D erişmesi kolay olsun diye gerçi telefona gerek kalmadı artık bt kulaklık varmış 7 senelik çeyizimde buldum :D diğer bütün alet edevat ve müdehale ıvır zıvırını motorun sele altı kısmında ve sırt çantamda taşıyorum.
Bal porsuğu taşıyorum. Trafikte polemiğe giren sürücü olursa bal porsuğunu üzerine atıp kaçıyorum, işi bitince porsuk koşa koşa peşimden geliyor, desem de inanmayın yok öyle bir şey
Mümkün mertebe mont ceplerine hele hele göğüs hizasındaki ceplere sert cisimler koymayın. Kaza anında o cismin olduğu yerin üzerine düşerseniz kaburgalarınızı bile kırabilir.
Mümkün mertebe mont ceplerinde daha az eşya taşıyın, sert cisimleri de motordaki çantaya veya bacak çantasına falan koymanızı öneririm.
Birkanım döner biçağida var mı? Yada kelebek...
Pantolonum kargo tipi,sagda ve solda okkali cepleri var,cüzdan,telefon için,ruhsatı koltuk altindaki gizli bolmeye koyuyorum.10gün oldu sigarayi biraktim..resmen deli dana gibi araniyorum..akşam tepem atti arkamdan selektor atip yeşil yanmadan kornaya asilan taksiciyle tartıştim..ayar oldum...
Ruhsat, telefon, isveç çakım, ( hayatımın hiç bir anında üstümde küçük bir çakı ve çakmak olmadan geçirmem )
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
cüzdan taşımam
ruhsat koltuk altında gezer
isviçre çakısı gibi tamir aletimde koltuk altında
montta sadece binerken taktığım bluetooth kulaklığım ve eldivenlerim olur
kol fermuarında motor anahtarı
sol cep fermuarında telefon şarj kablosu ve sol kışlık ince eldiven
sağ cep fermuarında action kamera şarj kablosu ve sağ kışlık ince eldiven
Mont cebine birşey koymak çok tehlikeli hacım, bacak çantam var telefon ruhsat cüzdan vs. orada, sırt çantası çok nadir alırım. Depo üstü çantalar varmış onlardan almayı düşünüyorum.
Ben sırt çantasında bazen balta taşıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ruhsat, anahtarlar, iş yeri giriş kartı. Fosforlu yeleğin cebinde telefon ve kulak tıkacı.
benim motosiklet montunun cepleri 1 senedir fındıkla dolu :D zamanında yemek için doldurmuştum sonra farkettimki montu iyi dengeliyolar mont güzel duruyor öyle kaldı :D
Uzun zaman önce yaptığım kazada evin anahtarını gövdemden cerrahi müdahale ile aldıkları günden beri sırt cantası taşırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)