Gazyağının Gücü ve Zincir Kremi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Revzilla dahi gazyağı öneriyor.
-
Bir gün Motul'ü de bırakıp şanzıman yağını keşfedeceksin.
-
yokon adlı üyeden alıntı
Şanzıman yağının kokusunu sevmiyorum.Sürerken kokusu geliyor bana.
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
Gazyağı+şanzıman yağı. Daha iyi bir ikili yok.
-
tugrulbora adlı üyeden alıntı
Şanzıman yağının kokusunu sevmiyorum.Sürerken kokusu geliyor bana.
Ama motorun seviyor o yağı,bir nevi rahatliyor..
-
Elinize sağlık tertemiz olmuş. Darısı benim zincirlere...
Gazyağı tamam ancak o kremin akışkanlığının az olması sebebiyle özellikle oringlere sızması zor değil mi?
Zincirde homojen bir yağlanma ömrünü daha da uzatacaktır.
-
Neyse ki kayış aktarmalı bir motora biniyorum da böyle dertlerim olmuyor
-
Ankara da bulamayanlar vardı bir ara forumda okumuştum satışı yasaklandığı için.. zar zor bulup almıştım o aralar, ama motoru satınca ihtiyaç kalmadı... elimde 4-5 lt kadar var Ankara da arayan varsa bana ulaşsın..
-
fevri adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık tertemiz olmuş. Darısı benim zincirlere...
Gazyağı tamam ancak o kremin akışkanlığının az olması sebebiyle özellikle oringlere sızması zor değil mi?
Zincirde homojen bir yağlanma ömrünü daha da uzatacaktır.
O yapışkanlı yağların, ki yağ gibi de değil zaten, eline bulaşınca bally gibi bir his bırakıyor, zincirin aralarına işlediğine inanmıyorum ben. Sıktığın anda üste yapışıp kalıyor. O yapışan da ilk sürüşte fırlayıp gidiyor.
-
..YaNKee.. adlı üyeden alıntı
Ankara da bulamayanlar vardı bir ara forumda okumuştum satışı yasaklandığı için.. zar zor bulup almıştım o aralar, ama motoru satınca ihtiyaç kalmadı... elimde 4-5 lt kadar var Ankara da arayan varsa bana ulaşsın..
Hocam Ankara'da Ayaş yolu üzeri petrol ofisinde satışı devam etmekte. Organizeye varmadan sağda
-
yarım litresine 16 lira verdim. fırsatçı bizim milletimiz hepsi scooterci
-
melez adlı üyeden alıntı
yarım litresine 16 lira verdim. fırsatçı bizim milletimiz hepsi scooterci
1,5 litresini 9 küsür liraya aldım.
-
-
Temizlik her zaman güzeldir.
-
Ben de gazyağı + C5 kombinasyonu yapıyorum. Tek sıkıntım haftada bir bazen iki kez zincir yağladığım için C5 çabuk bitiyor. Şanzıman yağına ben de geçebilirim ekonomik sebeplerden.
-
yokon adlı üyeden alıntı
şanzıman yağı kaç numara olsa daha iyi olur hocam (kalın mı ince mi)
-
Yaz kış 90 iyidir. Ama az ve sık kullanın.
-
Bugün sağanak yağmur altında 20 km sürüşten sonra, zincirdeki kremi kontrol ettiğimde oldukça kaygan olduğunu farkettim ve sevindim.Zincir üstündeki kremi atmıyor; kremin de zincire tutunduğunu farkettim.
-
tugrulbora adlı üyeden alıntı
Bugün sağanak yağmur altında 20 km sürüşten sonra, zincirdeki kremi kontrol ettiğimde oldukça kaygan olduğunu farkettim ve sevindim.Zincir üstündeki kremi atmıyor; kremin de zincire tutunduğunu farkettim.
Fotolarda zincirin biraz salık duruyor gibi , birde gergi hizası neredeyse sona gelmiş. Pek fazla germe imkânın kalmamış, bence zincirin durumunu işin ehli birine kontrol ettir. Eğer zincir hala sorunsuzsa bir bakla aldır. Ama her ne kadar temiz ve yeni gözüksede zincir vaadini doldurmuşsa değiştirmen gerekebilir. Gerçi ok işareti yeşili gösteriyo ama gergi sanki sona biraz fazla yaklaşmış gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)