Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

H9 MU H9R Mİ ALİBABA MI TR Nİ ?

REKLAM ALANI
    bajajpulsar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CygnusL(2015)-NS200(2015)-MT25(2020)
    Alıntı liquem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç motovlogger havamda değilm zaten. Aliexpresse güvenirim ama trdeki fiyat 254tl aliexpressteki 245tl o yüzden soruyorum o soruyu :D trden almak daha cazip duruyor.
    aliexpresstte 37 dolar (203tl) trde 275 tl civarı hocam.tabi bu ekstrasız olan paketi.dolayısıyla bence aceleniz yoksa aliexpressten alın.aşağıdaki linkte china ve standart sekmesine tıkladıktan sonra renk seçerseniz(h9) görebilirsiniz.
    https://www.aliexpress.com/item/Acti...a-74a7123b046e
    iyi akşamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    benim motorda usb girişi de mevcut :D sarj oluyorken kayıt yapıyor diye biliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

bende mt revenge var çeneye kask monte etmesi kolay deniyordu en kötü yana monte ederim. bi kendi yapışkanı ile denerim sonra alternatif çözümler bakmaya başlarım.
    bende mt revenge kullanıyorum. Çenedeki kavisi vermek için teknik hırdavatçılarda satılan sunfix veya türevi karıştırılıp kalıplaşan macunlar var. Onlardan kullanıp yapabilirsin

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Aliexpres den ilk defa alışveriş yaptım postacı çanta aldım tr de 235 tl olan ürünü 4 dolar indirim kuponu ile 108 tl ye aldım yaklaşık 1 ayda geldi. Yani mantiken ciddi fiyat farkı var ise alın derim misal 50 tl için riski ve beklemeyi göze almam ben.daha önce geçmiş zaman ebaydan powerbank aldım açıklama 12000 lik ama 6 binlik kapasite var içinde, böyle kolpa ürünlerde var. Ama sizinki marka lı birebir sıkıntı olmaz. Tek sıkıntı beklemek.ciddi fiyat farkı var ise...(h9 görünce kawasaki geldi aklıma fakirim ama yinede geldi. A4 denince ilk önce kağıt gelir aklıma ama bu sefer kawasaki geldi)

Motosikleti
    MT 25
    Alıntı bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aliexpresstte 37 dolar (203tl) trde 275 tl civarı hocam.tabi bu ekstrasız olan paketi.dolayısıyla bence aceleniz yoksa aliexpressten alın.aşağıdaki linkte china ve standart sekmesine tıkladıktan sonra renk seçerseniz(h9) görebilirsiniz.
    https://www.aliexpress.com/item/Acti...a-74a7123b046e
    iyi akşamlar.
    https://www.incehesap.com/eken-h9r-4...-fiyati-39072/Burada full paket 264tl hem türkiyede. hem de full paket.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı moonspell07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpres den ilk defa alışveriş yaptım postacı çanta aldım tr de 235 tl olan ürünü 4 dolar indirim kuponu ile 108 tl ye aldım yaklaşık 1 ayda geldi. Yani mantiken ciddi fiyat farkı var ise alın derim misal 50 tl için riski ve beklemeyi göze almam ben.daha önce geçmiş zaman ebaydan powerbank aldım açıklama 12000 lik ama 6 binlik kapasite var içinde, böyle kolpa ürünlerde var. Ama sizinki marka lı birebir sıkıntı olmaz. Tek sıkıntı beklemek.ciddi fiyat farkı var ise...(h9 görünce kawasaki geldi aklıma fakirim ama yinede geldi. A4 denince ilk önce kağıt gelir aklıma ama bu sefer kawasaki geldi)
    zannediyorumki indirimde yakalamışsınız. 100tl civarında bulsam bende direk alırım bekletmem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gece çekiminde plakalar çok parlıyor nedense okunmuyor maalesef 120 fps 60 fps de
    Büyük ihtimalle far'dan dolayıdır hocam. Teşekkür ederim yine de.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    https://www.incehesap.com/eken-h9r-4...-fiyati-39072/Burada full paket 264tl hem türkiyede. hem de full paket.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

zannediyorumki indirimde yakalamışsınız. 100tl civarında bulsam bende direk alırım bekletmem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Büyük ihtimalle far'dan dolayıdır hocam. Teşekkür ederim yine de.
    sanırım öyle
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    şu anda aliexpressle nerdeyse aynı fiyata gittigidiyordan felan satıyolar bu ürünü.
    o yüzden burdan almak bence daha mantıklı, bi sıkıntı olduğunda kolay ulaşabileceğiniz muhatabı olur en azından.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eken'in kameralarının görüntü kalitesi düşük rakiplerine göre.

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xiaomi yi
    dusunebilirsin
    içinde gopro donanımı ve sensörleri mevcut
    4k çekimde yapabiliyor
    ama ben 1080p 60 fps kullanıyorum
    burda bir videom var
    1080p de bakabilirsin

videoda housing kabı içerisinde sesli çekim yaptım dahili mikrofonundan yani.
    harici mikrofon çıkışı yok onada biraz mudahale ile çözülüyor.
    2. el almıştım fiyatı gayet makul verdiği fiyat peformans/oranı çok tatminkar.

Yola çıktıktan sonra sol elle, sağ cepteki telefonu "acaba yerinde mi" diye kontrol etme hastalığı sadece bende yokmuş
    Kafan varsa kask kullan.

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Abi yanlış anladın kamerayı değil tr de(hb) da 237 tl olan çantayı 4 dolar da indirim ile 108 tl ye aldım. Yani iyi kar edecekseniZ aliexpres den alın 40/50 lira için değmez.

Gece çekiminde olay en düşük fps ve en düşük shutter hızıdır. Ancak bu şekilde ISOyu en iyi kaliteyi elde edebileceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bu videoda
    1080p - 25fps - 400ISO ile çekim yaptım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)