http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Ninja 125 35 bin tl,şekli falan güzel de bu fiyata satmaz.
Ayrıca 5200 Avro.
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Ninja 125 35 bin tl,şekli falan güzel de bu fiyata satmaz.
Ayrıca 5200 Avro.
O fiyata daha ÖTV dahil bile değil. 1 Nisan'dan sonra daha da artacak. Hadi çok beğendin alacaksın, nakit paran yoksa kredi ile alacaksan oldu sana en az 45bin.
125 cc lik motorlara 30 bin fiyat biçmek (ötvsiz) soygunculuktur!
Ayrıca çok beğenilen cruiser serisi VN modellerini türkiye'den çekmekte bu tarzı beğenenleri çok üzdü ve müşgül duruma soktu.Ülkede sıfır cruiser seçeneğide bırakmayarak ikinci el piyasasının şişirilmesine ön ayak oldu japon firmalar ne yazıkki..Hangi tarz olursa olsun bu fiyatlarla sıfır motor almak artık lüks ülke vatandaşı için..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
satar :D o kawasaki , sattığı kadar. 2. eli kolay alınıyor kawasakinin , alanın dili yanıyor bakımıydı parçasıydı deniyordu , dinlemedik bi ninja 300 aldım ne dilim yandı varya , 600cc motorun bakımlarıyla aynı para o hava filtresi diye aldığım süngere geçen sene 80 tl verdim 2 sene önce fren balata vidasına 35 tl onları unutamıyorum. çok isterdim bir zx10r ama almak mesele değilmiş bakmak meseleymiş , ara motorları satamıyorsunuzda 250cc 300cc gibi.
Şaka sandım ilk fiyatlarıda ...
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Ah beeee ZX6R gün geçtikçe içimi yakıyor, bir gün alacam o motoru elbet. Bakımı, parçası rahat diye hondaya, yamahaya mahkum olduk nahlet olsun
kawa ucmuş biraz bu sene satmaya niyetleri yok heralde.
Hiç bir sene satmaya niyetleri yok. İnsanlar Japon'un egzotiği ve sağlamı diyordu. Alıyordu. Önceden de arada fark vardı diğer Japon markaları ile ama böyle bir uçurum değildi. Aynı sınıfta olan makineler arasında öyle bir fark var ki. O fiyat farkı ile Honda sıfır motosiklet satıyor. Bu kadar önemli bir markanın ülkede bu hale gelmesi çok kötü. Geçen yıl 65 motosiklet satmışlar. Kawasaki Global den kimse ulan Türkiye' de ne oluyor yahu demiyor galiba çok ilginç.
kolu bacağı sokmuşlar
linç yemem umarım ama
z125 parasına mt07 alırım üstüne full sistem akrapovic alırım kalana lastik falan derken bayağı bayağı zevk alırım o paralara 😁
kabaca yorumladim ilk aklıma gelen böyle birşey yapmak olurdu o paralara.
İnsanların alım gücü küçülmeye devam ederse yavaş yavaş diğer markalar da Kawasaki'ye katılabilir.
Çünkü bir noktadan sonra kârdan fedakarlık yapılarak uygulanan indirim yeterince geri dönüş sağlamayacak. O durumda fiyat yüksek olsa da eli mahkum alacak olan az sayıdaki müşteriye yönelecekler.
Firmanın suçu varda 50 liralık motora 40 lira vergi koyanin hiçmi suçu yok
her fiyat konusunda aynı şeyler.. sanki yamaha honda suzuki ktm fiyat listeleri çok farklı.. bedava fiyatına veriyorlar..
birde en komik yanı işin yurtdışı fuarlarda yeni modelleri tanıtıyor firmalar.. burda yada başka forumlarda sitelerde facebook grouplarda konusu açılıyor şu şu yeni modeller çıkmış diye alttaki mesajlar şahane ..
kesin gelsin alıcam bir tane, hemen alırım , uygun fiyatlı olursa hemen alıcam.. zaten internete baksan motorların binlercesi şimdiden ön siparişle satılıyor.. ama realite geliyor modeller ne arayan ne soran var ... 2 sene 3 sene depolarda bekliyor..
o off alırım hemen diyen bir kesim bu fiyat konularında abi çok pahalı kimse almaz diyor..
bu ne perhizzz bune lahana turşusu..
Markanın ne suçu var şu yukarda yazılan 125cc lik 35 bin tl olan motor şu anki kurla 6450 dolar gibi bir şey ediyor..
Bu motor 3 sene öncede 6450 dolardı şimdide 6450 dolar..
3 sene önce bu motoru 19 bin tl ye alabiliyordun şimdi 35 bin tl ye alabiliyorsun.. Bence markaları boşuna suçlamayın adamların bir suçu yok..
Fakirleşiyor olduğumuzu yüzümüze vurmayaylarıdı iyiyidi ...
(Not: güleriz ağlanacak halimize... o da ayrı...)
Allah kaza bela vermesse hafif bakımların masrafı kullanıcıya bağlı, makanın etkisi olmaz. Ben r125'e de motul 7100 kullanıyordum bunada(ninja 250).
R125'in yan grenajında ki stickerı 90 liraya aldım bayiiden, o yine yanda bulunan tek sebebi görüntü olan kapak 479 liraydı
Ben kesinlikle üstüne oturduğumda hissettirdiği güvene, gidişine, duruşuna, şekline ama özellikle o ben sağlamım bana bişey olmaz merak etme dercesine çalışmasına hayranım ve x bi markaya 3 vereceğime kawasakiye 5 nin vermenin mantıksız olduğunu hiç düşünmedim Allah herkese nasip etsin.
Listede gördüğümüz bu fiyatları hak ediyomu? Hayır. Fakat bakım olayında hak veremedim size.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)