konuda kımse zammı savunup konu değiştirmemiş.
bak şimdi duygulandım
Yaz tatilinde memlekete gelip havaalanindan arac kiralamistim, onceden rezervasyon ile dizel secmeme ragmen ellerinde kalmadigi icin ust paketten benzinli arac vermislerdi, tamam demistim bende.
Neyse depo bitti, cektim benzinciye, abi fulleyelim pls dedim. Gecenin bi yarisi pompaci abi soyle bi bakti bastan asagi, tamam gardas dedi.
Sonra bi baktim 200TL oldu sonra 300TL derken bakmadim artik Pompaci abiye yeter de diyemedim
Gunun sonunda tabiki o depoyu dolduracaktim ama o kadar para birden cikinca icim ciz etti.
bu zamları ülkenin refah seviyesinin yüklemesine bağlıyorum
yılbaşından önce yapılan indirimin yılbaşından sonra zam olarak lanse edilmesini esefle kınıyorum,
hayin miğraklar.
imza: lemurların kendi kendini kral ilan eden kralı, en kral king julien ...
Şaşırdık mı ? Hayır ; Asgari ücrete yapılacak zammın bir kısmını sanırım bu şekilde tahsil edip üzerini tamamlayacaklar
Hani askerde belli vakit sonra hiçbir şeyi sorgulamazsın ya, değişik bir kabulleniştir hani Yat dedimi burası çamur neden yatıyorum demez
BABA YATAR ŞAFAK ATAR Modu varya bilen bilir. Hah işte durum tamda bu. Valla memlekette soğan patates lüx olmuş benzine gelen zam koyarmı bakmam bile...
Bence bu başlık sabitlensin öyle kalsın her zamda başlık acmaya gerek kalmaz zaten günaşırı zam geliyor bari her foruma girdigimizde ohh be yine zam geliyormus deriz her seferinde ayrı heyecan yaşarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)