Yaşanan tüm bu gelişmeler pompa fiyatlarında bir kez daha zam beklentisini gündeme getirdi. Motorinde 20 kuruş, benzinde 14-15 kuruş zam hesaplanıyor. En son geçen salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.
Yaşanan tüm bu gelişmeler pompa fiyatlarında bir kez daha zam beklentisini gündeme getirdi. Motorinde 20 kuruş, benzinde 14-15 kuruş zam hesaplanıyor. En son geçen salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.
Allahtan geçen gün zam gelmeden fulledim bizim vergi deposunu..
ulan akü bitti diye 4 gündür motora binmiyorum 2 kere zam gelmiş. depoda boş ha, yarım litre ya var ya yok.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Valla koydum garaja kullan(a)mıyorum.üstüne bunlarda tuz biber daha 10 liraya kadar yolu var bu benzinin
48 saatte 40 kuruş zam
sanırım nisan ayını bekleyemeyecek.
Siz değerli abilerimi bilmem de ben artık umursamıyorum bu artan fiyat işlerini ya da azalan depo zaten 9 litre. 1 litrelik benzin fiyatı ekstradan veriyormuşum ya da pompacının benzinin yarısını yere döküyormuş gibi geliyor yani. Birazda zamanında çok kafaya taktığım için boşvermişlik sendromuna girdim bu konuda sizde deneyin. Elinde sonunda tekrar tekrar alıyorsunuz zaten.
eskiden ben hep 50 liralık alıyorumcular vardı.. sanırım artık onları da 50 lira kurtarmıyor. hayır yeni motor aldım yakıt hesabını yapamıyorum devamlı zam gelıyor
çare lpg taktırmak hem ucuz hemde az yakıyor bu fiyatlarla benzin ve mazotlu araç kullanılmaz.
benimde anlamadığım niye böyle gıdım gıdım zam yapılıyor. Yani neyden çekiniyorlarki. Yap düz hesap kallavi ederinin bin binbeşyüz katı bir zam. Altı ayda bir katla kim nediyecek. böyle az az oldumu tepki çekiyor. Bu yönde yanlış yapıyorlar bence.
Sanırım bu zam bizi poşet parası kadar etkilemez!
Müjdeler müjdesi olsun. Güzel haberler ardı arkasına geliyor. 14 Ocak gece yarısı benzine 16, mazota 20 kuruş zam.
sanırım yılbaşından bu yana 15 gün içerisinde yapılan 3. zam oldu,
bu hızla gidilir ise 7 lira gibi rakamları uzun süre geçmeden görebileceğiz.
buralarda 6,30 tl civarı litresi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)