bir cub un en büyük aksesuarı heybesidir,zamanında eşeklerle ulaşım sağlayan köylüler şimdi ise tercihini cub dan yana kullanıyor. cub kullanıyorum ama nişantaşı çocuğum diyen var ise beri gelsin.
bir cub un en büyük aksesuarı heybesidir,zamanında eşeklerle ulaşım sağlayan köylüler şimdi ise tercihini cub dan yana kullanıyor. cub kullanıyorum ama nişantaşı çocuğum diyen var ise beri gelsin.
İnsanları ötekileştirmek için niye çaba sarf edip buraları kirletiyorsun? Köylü bu milletin efendisidir !
Ayrıca dön de yüzünü görelim
Biz motorcuları köylü cub'cı, fakir bilmemne sahibi, züppe bmw 'ci vs. diye ayırmayız. Başkasını aşağı görüp kendini değere bindiriyorsun aklınsıra.
Ortadaki mi?
Üniversite yıllarında 4 yıl boyunca sürdüm 12.000 küsür km yaptım. Motor gibi motordur az yakar. Arıza nedir bilmez. İyide gider.
Manisa ve çevre illerinde oldukça fazla görülür.
Ben severim sen sevmezsin herkese saygım var.
köylü demek istemiyorum ama bizim kurumda bir amir var 100 lük küp almış beni her gördüğü yerde cup u övüyor.
muhabbet aynen şu,
+ oo emirim ne haber.
-iyidir amirim siz.
+ ne olsun yav motoru yıkadım nasıl olmuş?
- iyi güzel maşallahı var.
+ senin motorda iyi ama bu cub bir başka ha.
- evet güzel motor cup.
+ tabi şu duruşa baksana. yakmıyor kokluyor parçası ucuz gazı açtımmı gidiyor maşallah.
- aynen amirim maşallah maşallah ehehe (sahte gülücük)
+ her gittiğim yerde soruyorlar kaça aldın kaç basıyor ne yakıyor bu, sat bize diyorlar ben satmıyorum.
- sorarlar tabi güzel motor yani amirim.
+ senin motor büyük yav sevmiyorum ben yakıyordur da şimdi.
- öyle zevk meselesi amirim.
+ iyi değil bunlar satim sana benim motoru hehe.
- sağolun ben memnunum motorumdan. (içimden kayıyorum)
Ben üzülüyorum böyle karakteri ezilmiş tiplere...
Bende Jinlun 125c varken, arkadaşımda osmanlı motor 150cc skuter vardı.. hep kendi motorunu överdir.. O motor öldü ben jinlun u sattım.
Sonra bende Kanuni Seyhan 150 varken onda motor yoktu. Başka bir arkadaşın Kanuni mopedine biniyordu..Benim Motora köylü motoru diyordu.. ama yakın çevreye beraber gidiyorduk yine... sonra ben Kanuni yi sattım.
Şimdi ben Kuba Fastwind 200R ye biniyorum, onun talih yüzüne güldü vstorm 250 ye biniyor. full revit giyiyor... şimdi de hem motoruma giydiriyor, hemde alpinstars montuma ve kaskıma
ulan gevşek ( gevşek değil s-k-k dedim) 3 gün öncesine kadar üstündeki herşey enametti sana tek kelime etmedim.. senin derdin ne ?
böyle ne oldum delisi olmamak lazım... geçmişi unutmamak lazım.. Köylü motoru diye gömenlerin ilk motorları neymiş acaba ?
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
kod adi : melez
hobileri : ortalik karistirmak ,hakarete ugramak
adam sirf bana giydirsinler diye konu açiyor 🤣🤣
Hacı köylülerle ne alıp veremediğin vardı yav? Neyse bu arada Foruma geri hoşgedin.
lan salih, yine forumu karıştırdın çorba kazanı gibi ha!
ha benim gülüme
ha benim aslanıma
Kadıköy,Bakırköy, Mecidiyeköy,Feriköy.Ortaköy,Çerkezköy,Arnavutköy
Cub motorlarıyla meşhur köylerimizin başında geliyor sanırım.
Zeka gelisimi acisindan ilk 6 ay onemli
Yaman trolsün delüğanlı, takdir ediyorum seni. şenlendirdin yine forumu
Tebrikler nurtopu gibi trolünüz oldu sayın motosiklet.net
arkadaş köylü demiş diye saldırmışsınız adama sanki küfür etmiş gibi. "şehirlilerin çoğunun mt25 kullanması" diye konu açsa aynı şekilde,insanları ötekileştirmeye çalışmayın diyecek miydiniz?köyde yaşayanlara köylü denmesinde sorun ne açıkçası çözemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)