Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cub kullananların hafif köylü olması

REKLAM ALANI
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş köylü demiş diye saldırmışsınız adama sanki küfür etmiş gibi. "şehirlilerin çoğunun mt25 kullanması" diye konu açsa aynı şekilde,insanları ötekileştirmeye çalışmayın diyecek miydiniz?köyde yaşayanlara köylü denmesinde sorun ne açıkçası çözemedim.
    oooo trolü destekleyen trol sanki trolception
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok...
    maslakda cub motor ben görüyorum tek tük.. bir iki paketçidede görmüşdüm dikkatimi çekmişdi çünkü onlar genelde spacy yada cbf türü kullanırlar... leventte tesisat işi yapan bir arkadaş var ondada var cub motor topcase var içinde takım taklavat ekipmanları var geçende up uzun yanlara iple bağlamış su borusu taşıyordu..

niye sadece köy yerinde iş görsünki şehirdede gayet işlevsel..

şahsen cafem yada restaurantım olsa paket servise scooter yerine cub alırdım.. bakımı çok ucuz, yakıtı az,parçası sudan ucuz, scootera oranla lastikleri büyük. takardım hepsine kaliteli kış lastiği yaz-kış dursun üstünde .. bir spacy fiyatına 2 cub alırdım..

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maslakda cub motor ben görüyorum tek tük.. bir iki paketçidede görmüşdüm dikkatimi çekmişdi çünkü onlar genelde spacy yada cbf türü kullanırlar... leventte tesisat işi yapan bir arkadaş var ondada var cub motor topcase var içinde takım taklavat ekipmanları var geçende up uzun yanlara iple bağlamış su borusu taşıyordu..

niye sadece köy yerinde iş görsünki şehirdede gayet işlevsel..

şahsen cafem yada restaurantım olsa paket servise scooter yerine cub alırdım.. bakımı çok ucuz, yakıtı az,parçası sudan ucuz, scootera oranla lastikleri büyük. takardım hepsine kaliteli kış lastiği yaz-kış dursun üstünde .. bir spacy fiyatına 2 cub alırdım..
    cub candır yahu!

tugrulbora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB250R
    İstediğini vermiş oluyorsunuz trole cevap yazarak.Hiçbir şey yazmayacaksın; yazdığıyla kalacak.Sizler bunu ciddiye alarak, cevap yazarak trolü besliyorsunuz.
    Eminim bu cevapları okudukça gülüyordur.

pintus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125R 2018 > MT-25 ABS
    Aynen buradaki çevre köylerde yaşayan dayıların alayı Cub'a biniyor.

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bi bitmedin melez...

Bence cup motoru olan arkadaşlar şuna bir tur versin de sussun.

Wing750 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000L Africa Twin
    Alıntı bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş köylü demiş diye saldırmışsınız adama sanki küfür etmiş gibi. "şehirlilerin çoğunun mt25 kullanması" diye konu açsa aynı şekilde,insanları ötekileştirmeye çalışmayın diyecek miydiniz?köyde yaşayanlara köylü denmesinde sorun ne açıkçası çözemedim.
    Türkçe hem kolay hem de çok zor bir dildir. Sizin verdiğiniz örnekteki 'Şehirlilerin çoğunun mt25 kullanması' bir tespittir. Aynı şekilde 'Köylülerin genellike cub kullanması' tespit olurken 'Cub kullananların hafif köylü olması' ifadesi birazcık hor görme, hakir görme, aşağılama taşıyor. Olay özetle bu aslında.
    zekvan bunu beğendi.

Motosikleti
    NC750X
    'melez' kullanıcısının açtığı başlıkları 500 mt. den tanımak

Motosikleti
    Artık Yok...
    melez konularına girip bakdığında ki ruh hali ..

LoseControL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 250 Duke - Husqvarna 701 Sm
    Heybem yok =(

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)