Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBR250R FİYAT-KM YARDIM

REKLAM ALANI

Krank olayı daha çok kişilerin zorlamasından kaynaklanıyor. Örnek vereyim gsxr 250 hiç bir zaman krank kırmaz. Neden makina zaten maksimum 140 yapıyor oda çift silindir. R25 de çok kırıyor krank zorladıkları için.

Bende yeni başladım sayılır ilk motorum cbr250. Tavsiye istersen 500 lük ile başla. Millete bakma uöuyor kaçıyoruna. Bunu hız içinde söylemiyorum ki 500 lük cbr de çok hız yapmıyor. Güçlü motorun kullanımı çok daha kolay. Banada al düşük bişi çok düşersin öyle olur böyle olur sonra yükseltirsin demişlerdi. 6 aydır aktif biniyorum Allaha şükür daha kazam olmadı. Yaza değiştirmem gerek bir ton iş. Madem uzun süre kullanacaksın büyük motor al bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR600RR
    ben kış başında 2014 CBR250 imi sattım gayette memnundum 15 bin filan kullandım bi senede, 30 bindeykende sattım. 14.750 ye koydum 14 bin tl ye sattım. Fiyat normalin çok az üstüydü o zaman, ama üstünde rosso II ler vardı tertemiz çizigi bile yoktu çok iyi baktım bütün bakımlarını hondada yapılmış aldım ve hondada yaptırdım. demem oki 2015,2016 al veya düşük km 2014 al, sorunsuz binersin. ama km yüksekse şunlara bak-- debriyaj balatası, dişli zincir, lastik, disk, balata ve motordan ses geliyomu-- hondada expertiz yaptırmanı öneririm alırken..

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krank olayı daha çok kişilerin zorlamasından kaynaklanıyor. Örnek vereyim gsxr 250 hiç bir zaman krank kırmaz. Neden makina zaten maksimum 140 yapıyor oda çift silindir. R25 de çok kırıyor krank zorladıkları için.

Bende yeni başladım sayılır ilk motorum cbr250. Tavsiye istersen 500 lük ile başla. Millete bakma uöuyor kaçıyoruna. Bunu hız içinde söylemiyorum ki 500 lük cbr de çok hız yapmıyor. Güçlü motorun kullanımı çok daha kolay. Banada al düşük bişi çok düşersin öyle olur böyle olur sonra yükseltirsin demişlerdi. 6 aydır aktif biniyorum Allaha şükür daha kazam olmadı. Yaza değiştirmem gerek bir ton iş. Madem uzun süre kullanacaksın büyük motor al bence.
    Bu işler kişiden kişiye değişir. Sizin yeteneğiniz vardır, başkasının yoktur. Siz çabuk kavrıyorsunuzdur diğeri sizin kadar hızlı kavrayamıyordur. Siz 700cc ile başlarsınız, arkadaşınıza tavsiye ederseniz canına mal olur. Bu durumda siz vicdan azabı çeker misiniz acaba? Lütfen bu tip yorumları yaparken biraz daha düşünceli olalım. Sonuçta trafik tecrübesi, refleks, kabiliyet, öğrenme hızı, denge, korku, odaklanma, görüş, bedensel sağlık öğeleri her insanda bir değil. Az daha hassasiyet.
    ...

hacidayi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 16 gibi düşünüyordum.

Cbr650r bi gelsin bakalım yaza inşallah
    Olm cidden şaşırmışsınız siz ya 2018 r25 19.000tl satıyolar lan sıfır hemde bu nasıl bir piyasa ya valla su piyasada 2. el alınmaz kimse üstüne alınmasın gidin sıfır bakın taksıt yapın kafanız rahat olsun

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işler kişiden kişiye değişir. Sizin yeteneğiniz vardır, başkasının yoktur. Siz çabuk kavrıyorsunuzdur diğeri sizin kadar hızlı kavrayamıyordur. Siz 700cc ile başlarsınız, arkadaşınıza tavsiye ederseniz canına mal olur. Bu durumda siz vicdan azabı çeker misiniz acaba? Lütfen bu tip yorumları yaparken biraz daha düşünceli olalım. Sonuçta trafik tecrübesi, refleks, kabiliyet, öğrenme hızı, denge, korku, odaklanma, görüş, bedensel sağlık öğeleri her insanda bir değil. Az daha hassasiyet.
    Bana kişisel önerimi sorarsan en az iki yıl araba tecrübesi olmayan birinin türkiyede motor binmesini tavsiye etmem. Motor sürmek zor yada kolay bence ülkezde en büyük tehlike diğer sürücüler. Dahası büyük al derken kimseye 600rr almasını önermem. 500 lük cbr ile 250 lik cbr arasında çokta fark yok. Şunu da söylemek isterim kendi tecrübem. Güçlü motoru kullanmak çok daha kolay. Sürücü eğitimini mt 07 ile aldım ve güçlü olmasından dolayı çok rahat sürüyordum. Öyleki gaz kullanmadan sürülüyor.

Vicdan azabı çekmem. Allah sizede banada akıl vermiş. Motor binen adam ki bisiklet bile olsa alıyım yarın bineyim kafasında ise zaten fazla yaşamaz. Ben işin bu noktasına pek katılmıyorum. Bence hassasiyeti bilinçli kullanımı teşvik ederek vermek gerek. Dediğiniz şeyler doğru korku tecrübe vs ama kendini yetiştirmeden yola çıkacaksa biri 125 lik ilede kendini pert eder.

Yine de tavsiyen için çok teşekkür eder hatam olduysa affola

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı hacidayi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm cidden şaşırmışsınız siz ya 2018 r25 19.000tl satıyolar lan sıfır hemde bu nasıl bir piyasa ya valla su piyasada 2. el alınmaz kimse üstüne alınmasın gidin sıfır bakın taksıt yapın kafanız rahat olsun
    İnanırmısın bende aynı düşünüyorum ama piyasa böyleymiş. Ne bilim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)