2017 abs li ns200 sahibiyim. 2 defa cbf 150 bir defada kawasaki er-5 sahibi oldum. ns200 den çok şikayetçi değilim ama japon olmadığını hissettiriyor. mt25 almanı tavsiye ederim.
2017 abs li ns200 sahibiyim. 2 defa cbf 150 bir defada kawasaki er-5 sahibi oldum. ns200 den çok şikayetçi değilim ama japon olmadığını hissettiriyor. mt25 almanı tavsiye ederim.
İki motoru da kullandım. Pulsar o para edecek motor değil. Mt25 al
absyi mümkün olsa kendime bile taktırırım.
en usta motorcu olsan abs yine candır. abs siz motor binmeyi zorda kalmadıkça.
mümkünse abs li mt25, değilse abs siz mt25,
pulsar ns den uzak durulmalı, kronik sıkıntıları fazla
tabiki abs candır ama bizim gibi 14-15 sene abs nin a sı ile tanışmamış bir nesil yani sonradan çok geç tanışmış bir nesil için abs motorun kalitesinden sonra ikinci planda geliyor .. a markası abs li b markası abs siz olsun.. a markası b ye oranla çok kaliteli bir marka ise yada motor çok kaliteli ise ben abs siz olanı tercih ederim şahsen..
o yüzden arkadaşa ben olsam mt-25 seçerdim ama sana abs li ns yi öneririm dedim.. sonuçda ben kendi canımdan mesulüm ama arkadaşın canını riske atmam..
çünkü abs ile büyüyen motoru öğrenen bir nesil var onlar için abs siz motor herhalde gözlerine çok korkunç bir şey olarak geliyor.. dahada iyi abs sizlerin piyasası düşsün biraz biz alalım
herkesin yorumlari icin tesekkurler ns200 u cikardim kafamdan ama simdide dominar400 mu mt-25 mi diye dusunmeye basladim
Sırf Abs var diye yarı kalitede bir motor almak ? 10 yıldır motor kullanmaktayım bir sürü abs siz motorum oldu hiç kazam yok
Kanka bunun sonu yok bende kafayı yiycem valla.bende ns200 anlamsız fiyatı yüzünden vazgeçtim.TVS 180 alıp iyice tecrube kazanıp mt 07 tarzı guzel ve kalıtelı bır motora gecme kararını verdım sımdıkı ındırımlerle mondıal tvs apachi 180 lık motorları 7000-8000 aralıgında mukemmel rakamlar ns200 yarı fıyatı :D
Dominar ciddi ciddi düşünebilirsin. Angrypower bu üç motoru da kullanmıştı sanırım. Ona özel mesaj at istersen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)