Hayatımızdaki her şeyi yatırım için yapmıyoruz. Olaya 25 bana 1 yılda 5 getirir penceresinden bakıyorsanız ticaret, faiz vs içerikli forumlara yönelmek lazım.
25 değil bütçe dahilinde 155 bile verilir motosiklete, benim pencerem buraya açılıyor 😊
Hayatımızdaki her şeyi yatırım için yapmıyoruz. Olaya 25 bana 1 yılda 5 getirir penceresinden bakıyorsanız ticaret, faiz vs içerikli forumlara yönelmek lazım.
25 değil bütçe dahilinde 155 bile verilir motosiklete, benim pencerem buraya açılıyor 😊
Yatırım olayı başka birşey , imkan ve heves varsa 200.000 liralık bir motor da sadece hafta sonları keyif için kullanılabilir .
Zarar ederim olayına gireceksen altın falan alabilirsin .
O zaman da zevk ve mutlu olmak için değil , yaşamak için yaşamış olursun bence .
Bu mantıkla motosiklet kullanılmaz ki. Sırf motosiklet kullanmak için evden çıkıp tur atıp geliyorum. Maliyet olacak diye düşünsem sürekli toplu taşıma kullanırım. Sadece motosiklet olarak düşünmeyin giderleri. Bunun ekipmanı var, zevk için harcanacak yakıtı var, motosikletin bakım, ekstra parçalar vs maliyeti var. Yani bi yıl motosiklet kullanıp karla satılamaz. Ek maliyetlerle ile kesinlikle zararına gider.
Niye yatirim yapmadim diye pisman olacaksan motor almamani tavsiye ederim. Son on yilda motor almayip arsa ya yatirim yapsam cok buyuk karlar edebilirdim ama motor aski insana yatirim yaptirmaz 🤣 kenarda 100 200 bin liralik arsam dururken ben motora hasret yasayamam .
vasıtadan yatırım olmaz o iş biteli yıllar oldu.. arabadada motordada.. motorda zaten yüksek hacimde değil sirkülasyonu yüksek genelde paket kurye işinde kullanılan motorlar prim yapardı ikincielde sıfırda her daim alıcısı olurdu activalar cbf ler daha öncesi mz ler cumhuriyet altını derdik koy köşeye kalsın şimdi öyle bir dünya kalmadı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)