Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor almak akıllıca mı?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Hayatımızdaki her şeyi yatırım için yapmıyoruz. Olaya 25 bana 1 yılda 5 getirir penceresinden bakıyorsanız ticaret, faiz vs içerikli forumlara yönelmek lazım.

25 değil bütçe dahilinde 155 bile verilir motosiklete, benim pencerem buraya açılıyor 😊

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yatırım olayı başka birşey , imkan ve heves varsa 200.000 liralık bir motor da sadece hafta sonları keyif için kullanılabilir .
    Zarar ederim olayına gireceksen altın falan alabilirsin .

O zaman da zevk ve mutlu olmak için değil , yaşamak için yaşamış olursun bence .

Motosikleti
    NC750X-DCT
    Bu mantıkla motosiklet kullanılmaz ki. Sırf motosiklet kullanmak için evden çıkıp tur atıp geliyorum. Maliyet olacak diye düşünsem sürekli toplu taşıma kullanırım. Sadece motosiklet olarak düşünmeyin giderleri. Bunun ekipmanı var, zevk için harcanacak yakıtı var, motosikletin bakım, ekstra parçalar vs maliyeti var. Yani bi yıl motosiklet kullanıp karla satılamaz. Ek maliyetlerle ile kesinlikle zararına gider.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeterince alıştıktan sonra 150 cc'den 250 cc'ye yeni geçtim. 150 cc'yi de sat(a)madım daha ...

Hepi topu, biri 3 buçuk, diğeri de 15 civarı bir motosiklet işte... ikisini toplasan 15 vermezler bile belki bu sıralar... parasal olarak ...

Amma var ya... sitenin alt garajında köşede kolondan, duvardan dolayı arabaya ayrılmamış bir alan buldum... İkisini de oraya koyuyorum ...

Yan yana yeşili, kırmızısı ...

3,5'a yeşili satsam, ki 2,5 - 3 anca verirler herhalde, ne yapcam ... dursun daha bakalım ... hem pakete vercem ben onu daha (mantıklı açıklaması kendime ) ...

Diyeceğim, kaldırabileceğiniz bütçelere, sahip olabileceğiniz muazzam bir haz kaynağı motosiklet ...

Öyle bir anlattım ki, köroğlunun kıratını methettiği gibi... toplasan ikisi 15 bin etmiyor oysa ...

Olsun Görüntüsü benim hoşuma gidiyor ... Kışın binmesem de

Yeşil - Kırmızı ...

(tamam, tamam, birini elden çıkarcam, bahar gelsin... )

Consumptious spending diyorlar buna ... kendini iyi hissettiren harcama ... ihtiyacın olmasa da ...

Çok fazla açılmamak lazım tabii ... ayrı ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------

Bu açıdan bakınca motosiklet almak akıllıca mı değil? El-Cevap: Değil!

Olsaydı, almazdım zaten Ve, kışın soğuğunda, akşamın ayazında, anayoldan 1,5 saatte 70-80 Km/h ile gelinebilinecek yolu, gezcem dolaşcam diye, yine asfalt ama sessız, ıssız, dağ yollarından 6 saatte gelmezdim

Ama o zaman da gidilecek yollar, aşılacak dağlar, görülecek yerler konusunda rahmetli Tayfun Talipoğlu'nun Bam Teli'ni sadece televizyondan izlemekle kalmış olurduk...

Kendi sazımızın bam telinin bizi götürdüğü yerlere gitmek yerine ...
    O kadar keyifli okudum ki elinize sağlık...

Alıntı M.Tugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu mantıkla motosiklet kullanılmaz ki. Sırf motosiklet kullanmak için evden çıkıp tur atıp geliyorum. Maliyet olacak diye düşünsem sürekli toplu taşıma kullanırım. Sadece motosiklet olarak düşünmeyin giderleri. Bunun ekipmanı var, zevk için harcanacak yakıtı var, motosikletin bakım, ekstra parçalar vs maliyeti var. Yani bi yıl motosiklet kullanıp karla satılamaz. Ek maliyetlerle ile kesinlikle zararına gider.
    Üstadım, yazdığımdan motor alıp satıp kar etmek istiyorum anlaşıldıysa kusura bakmayın. Hiç alakası yok aalında yazdıklarımın

arifziyaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XV950 BOLT
    Niye yatirim yapmadim diye pisman olacaksan motor almamani tavsiye ederim. Son on yilda motor almayip arsa ya yatirim yapsam cok buyuk karlar edebilirdim ama motor aski insana yatirim yaptirmaz 🤣 kenarda 100 200 bin liralik arsam dururken ben motora hasret yasayamam .

Motosikleti
    Artık Yok...
    vasıtadan yatırım olmaz o iş biteli yıllar oldu.. arabadada motordada.. motorda zaten yüksek hacimde değil sirkülasyonu yüksek genelde paket kurye işinde kullanılan motorlar prim yapardı ikincielde sıfırda her daim alıcısı olurdu activalar cbf ler daha öncesi mz ler cumhuriyet altını derdik koy köşeye kalsın şimdi öyle bir dünya kalmadı..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)