kolay kolay motor yan ayaklıktayken düşmez
kolay kolay motor yan ayaklıktayken düşmez
Kasten mala zarar vermek suçtur. Öyle olduğunu düşünüyorsanız polise ihbar edin, sanmıyorum ama gelip bi soruştursalar etkili olur.
Herkes demiş ama birde ben diyeyim, düşemez. Ayrıca motorunuza branda alın dikkat çekmesin. Bende garajlı evde oturuyorum herkes değişik davranıyor sanırsın heryer onun..
motosikletin yan ayaklığı uzunsa ve yan ayaklık açıkken dik gibi duruyorsa (tam dik değil) lastik patlayınca hava iner motor dikleşir ozamanda sol tarafta ayaklık olduğu için sağ tafafa düşer
O elleyen biri ise motoru iterken ayaklığı biraz kapatabilir (yere sürterek) ve öyle koya bilir motoru zamanla düşebilir motor
Yada senden nefret eden biri öyle bişey yapıp kaza süsü verebilir
Lastikte yarık vs. olmadıkça mevcut formunu buyuk oranda koruyacaktir. Lastik patlamasıyla kolay kolay devrilmez.
Kimse yazmamiş,
Tubeless lastikler,inse,patlasa bile,yanak kalinligindan dolayı tamamen ezilmez(sönmez)
Adı üstünde tubeless
Rica ederim, ve ben teşekkür ederim
Baktınız ki olaylar tekrarlanıyor, iş inada bindi iyice can sıkar duruma geldi...şöyle bir şeyi gizleyecek biryer varsa, bunu temin ederseniz kullanabileceğiniz başka yerler de varsa, mutlaka denemenizi öneririm. Ayrıca benzer kamera veya cep telefonu programlarını (eski bir akıllı telefon+güvenlik kamera programı+powerbank) da benzer şekilde kullanabilirsiniz.
...
Abi herkese alıntı yapmıyayım, çok sağolun.
Lastiğe bir taş girmiş kısa vida gibi delmiş yani, tam inmemiş mi desem bilemedim ama bayağı inmişti.
Moli nefret eden yoktur, hep iyiliklerle uğraşırım, kimseye bulaşmam, 29 daire var biraz kalabalık ama kimseyle kötü bir anım yada kötü mazim yok, neden yapsın kimse artık?
Hepinize teşekkür ederim tekrar.
Mertcan senle buluşalım, Muratlı da yaşıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)