Altın Elbiseli Adam Logo vektörel çalışması
Reklamlar
-
Merhaba dostlarım
Başlıkta belirttiğim gibi AEA logosunun vektörel çalışmasına ihtiyacım var
Dosya formatı pdf ai ya da corel olabilir en baştan çizdirmek istemiyorum elinde hazır çizim olan varsa bi benimle paylaşabilir mi ?
Reklamcıyım bunlardan basıp kesip ücretsiz vereceğim konu ile ilgili Gökhan Eren bey ile de iletişime geçtim ancak onda da çalışması yokmuş.
Messe bastırmaz ise sende toplu basım yaparız dedi fuar zamanı dağıtmak için eğer sizde var ise benimle paylaşın ben üretimini yapacağım.
Reklamlar
-
-
melez adlı üyeden alıntı
Bu değil ne yazık ki kardeşim bunu yazınca çıkıyor zaten anlayanlar bilir bana pc ortaminda vektorel ( çizim ) lazım
-
-
Gökhan hoca bayramda onlarca kişiye ücretsiz kargoladı karşı ödemeli kargoyla, şerefsizler 5 lira kargo parası ödememek için teslim almamışlar stickerları. Yüzlerce liralık kargo ücretlerini ekip ödemek zorunda kalmış. O yüzden bir daha tövbe etmişlerdi.
Ben 5 tane aldım sağolsunlar tekrardan ama daha fazlasını bastırmak için vektörel çizim dosyasını istediğimde göndermem demişti Gökhan Eren. Bir şey diyemedim çünkü ciddi anlamda sıkıntıya girdi adam milletin iyiliğini düşündüğü için.
Olur da çizim dosyasına erişebilirsek ben de isterim Antalya'da basımını yaptırıp insanlara dağıtmak için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
kaanklky adlı üyeden alıntı
Bu arada Erhan Erdil tarafından bana kargolanan orijinal stickerın alt kısmında 'Altın Elbiseli Adam' yazısı yok. Bir de sizin gönderdiğiniz sanki görsel gibi duruyor, sanırım arkası böyle nokta nokta işaretli bir dosya formatında olması lazım baskı yapılabilmesi için. Umarım bilen birileri gelir de aydınlatır.
-
Dostum bunu Altay çizdi onda mutlaka vardır. Altay benim arkadaşım ama numarasını vermem doğru olmayabilir. Sen ğökhan erenle konuşup, Altay’ın numarasinı iste.
-
Numarasını istemiyorum sadece üretip fuarda vs dağıtmak için bana çalışma çizimi lazım arkadaşiniz bana wetransfer yapsa da olur. Gökhan eren bey kendi numarasını paylaştı herhangi bir baskı konusunda ihtiyaç anında ulaşabilmek için.
Kaan beyin paylaştığı link sanırim olur illistrator de açmayı denicem ise gidince
-
Hakikaten ya, bir adam akıllı logo bulamadık şöyle bastırıp kullansak...
-
Bende alicaktim gokhan abi bu sikintilardan sonra vazgecti alamadim. Bastirilirsa bende 3-5 tane alirim
-
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
Adamsin kardeşim yarın işleme alacağım çalışmayı elimden geldiğince uretip ücretsiz dağıtacağız
-
Olay komikmiş. Hem logoyu gönüllü taşımak iste hem de ufacık bir kargo bedelini ödeme. Sonra delikanlı die gez
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Adamsin kardeşim yarın işleme alacağım çalışmayı elimden geldiğince uretip ücretsiz dağıtacağız
Şimdi bu dosyayı ozalitçiye mail olarak göndersem direk şeffaf sticker baskı yapıp verebilir mi? Yoksa ekstra bir işlem gerekiyor mu?
-
efemontana adlı üyeden alıntı
Şimdi bu dosyayı ozalitçiye mail olarak göndersem direk şeffaf sticker baskı yapıp verebilir mi? Yoksa ekstra bir işlem gerekiyor mu?
Bahsettiğiniz linkteki dosya .ai formatında. Bir çok tabelacı Adobe illustrator programını kullanmaz. Çoğu Corel'cidir. Ayrıca o linkteki logo jpg resim üzerinden image trace yapılıp atılmış. Dikkat ederseniz "ALTIN ELBİSELİ ADAM" yazısı bozuktur.
Ben logoyu düzenleyip ve yazıyı orjinaline uygun olarak tekrar yazıp PDF formatında kaydettim. Her tabelacı artık dosyayı rahatlıkla açabilir. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://mega.nz/#!7ax3kSTY!ZyoMxai6D...GoXM_7U75wXZgU
-
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, ben aşırı mutlu oldum bu işten
-
Siyahı emeğine sağlık biz her türlü dosyayı isleyebiliyoruz neredeyse tüm programları lisanslı kullanıyoruz yarın müsait olunca dosyalara bakıp baskısını ve kesimini yapacağım çok sayıda uretmeyi düşünüyorum. Yalnız şunu sormam gerek attığınız linklerde ki dosyalarda kesim yapılabilmesi için bıçak dosyasida mevcut mu acaba?
-
Siyahi adlı üyeden alıntı
Bahsettiğiniz linkteki dosya .ai formatında. Bir çok tabelacı Adobe illustrator programını kullanmaz. Çoğu Corel'cidir. Ayrıca o linkteki logo jpg resim üzerinden image trace yapılıp atılmış. Dikkat ederseniz "ALTIN ELBİSELİ ADAM" yazısı bozuktur.
Ben logoyu düzenleyip ve yazıyı orjinaline uygun olarak tekrar yazıp PDF formatında kaydettim. Her tabelacı artık dosyayı rahatlıkla açabilir. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://mega.nz/#!7ax3kSTY!ZyoMxai6D...GoXM_7U75wXZgU
Bu da kaplamasız hali ama. İkinci görseldeki gibi kaplamalı bir şekilde yani tam orijinal halinin yüksek çözünürlüklüsünü paylaşamıyor mu kimse? Sanki FBI logosu arkadaş, AEA ekibinden de bir Allah'ın kulu çıkıp yüksek çözünürlüklü paylaşamadı millet bastırıp kullansın. Hayret bir şey...
-
Benim anlamadığım ne ücreti var ? bu tarz şeyleri bence sticker olarak gönderilmez çizim hani pdf olarak paylaşşınlar isteyen masaüstü arkaplan yapar isteyen sticker yaptırır. Neden kimden ücret aldılar ne alaka ya ?
-
Merhaba dostlarım
Dosya formatı pdf ai ya da corel olabilir en baştan çizdirmek istemiyorum elinde hazır çizim olan varsa bi benimle paylaşabilir mi ?
Reklamcıyım bunlardan basıp kesip ücretsiz vereceğim konu ile ilgili Gökhan Eren bey ile de iletişime geçtim ancak onda da çalışması yokmuş.
Messe bastırmaz ise sende toplu basım yaparız dedi fuar zamanı dağıtmak için eğer sizde var ise benimle paylaşın ben üretimini yapacağım.
Fuara gelicem Bursa'dan inşallah bende orada olacağım sana ulaşma imkanım varmı stickerlar için kaska felan yapıştırmak istiyorum. Malum Rahmetlinin çok emeği var üstümüzde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Merhaba dostlarım
Fuara gelicem Bursa'dan inşallah bende orada olacağım sana ulaşma imkanım varmı stickerlar için kaska felan yapıştırmak istiyorum. Malum Rahmetlinin çok emeği var üstümüzde...
-
2-3 Gündür yeni aldığım motorumda K.Atatürk imzasından sonra eksik olduğunu düşündüğüm tek logodur kendisi izmirde temin edebileceğim bir yer bulursam düşünmeden alacağım. O 5'tllik kargo ücretini ödemeyen arkadaşlar Kabiledenim diye gezmesin etrafta.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)