Motolastik İstanbul bayisinde vardı.Belki İzmir'de ki merkez de vardır oraya bakabilirsin.
Motolastik İstanbul bayisinde vardı.Belki İzmir'de ki merkez de vardır oraya bakabilirsin.
bol bol bas kardesim ben 10-20 tane alirim insanlara sorun olmucaksa,gerekirse parasinida veririm yeterki herkes aea bilinciyle motoruna kaskina yapistirsin
kusura bakmayın unutmuşum.
http://www.mediafire.com/file/qni11s8v8hs64gq/AEA+logo.ai
Arkadaşlar bu iş noldu ? Basıldı mı basıldıysa almak istiyorum
Ben tablettebbazen logo gif ve arkası şeffaf resim ve yazılar hobi amaçlı hazırlıyorum. Misal android için PixelLab programïnda resim çizim ve yzıları gerekirse arkaplan şeffaf hazırlayıp, projrden, resim alırken, .png formatında alıyorum. Bu formatta videolara arkası şeffaf gifler hazırlıyorum.. Ben hobi olarak yapıyorum. Corel filan sağlam bilgisayar varken bazen kullanıyordum.
Malum sitede biri 50 TL den satılığa koymuş. Yanlış duymadınız 50 TL
İnternette araştırdım hiçbiryerde bulamadım, ücreti neyse verip almak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Arkadaşlar...
LÜTFEN PARA VERİP STİKIR ALMAYINIZ...
Biz stikırı bastık ve dağıtım yapıyoruz. Ancak kargo ile gönderim yapmıyoruz. Kargo ile gönderim yapmaya kalktık 840 TL kargo parası ödemek zorunda kaldık bazı kendini bilmezler yüzünden.
Fuarda bol bol dağıtıyoruz, Gökhan Eren hoca tedarikli gezer. Yakaladığınız yerde isteyin çekinmeyin.
KARGO YAPMIYORUZ...
SATIŞ YAPANLARI İFŞA EDİN, SATIŞI YASAK. TESCİLLİ LOGO'DUR ve HAKLARI AİLENİN ELİNDEDİR. KOPYALAMAK DA YASAKTIR.
O kendini bilmezler yüzünden olan bize oluyor
Bir de unutmadan önce kargo parasını yollayalım sonra siz kargolayın şeklinde de gönderim yapmıyoruz. Biz de insanız ve unutabiliriz ya da başka problemler olabilir. Malumunuz çalışan insanlarız ve kimin parası geldi kimin gelmedi şeklinde takip etmek böyle işlerde imkansız gibi.
Lütfen yukarıda belirttiğim yöntemler haricinde teklif ile mesaj yazmayınız, cevaplamazsam darılmayınız.
Merhaba, bu sene yapılacak fuar için sticker basmayı ve dağıtmayı düşünüyor musunuz? Gökhan Eren le arada konuşuyorum ama sizin bu konu başlığınızı yeni gördüm, yeni üyelerden biriyim, fuara sırf AEA yı anma etkinlikleri için katılmayı ve imkan olursa 2-3 gün gitmeyi düşünüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba,
Daha tam motorcu bile sayılmam ama 2 senedir Barkın abimizin videolarını izliyor ve onu özlüyorum.
Onu unutturmamak için kaskıma AEA stickerı yapıştırmak istiyorum. Ararken bu siteye denk geldim. Antalya'da yaşıyorum. Fuara gitme fırsatım olmadı. Kargo ücretinden dolayı ve ücreti karşı taraf dahi ödese bile unutma ihtimalinden dolayı olay kitlenmiş gibi görünüyor biraz. Yok mudur bunun başka bir hal çaresi? Bu arada ücretsiz olarak talep etmiyorum. Ücreti verilsin ki , yeni stickerlar basılabilsin.
Sticker konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Saygılar
Orhan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)