Şu anda kar yağmur çamur demeden binip aktif kullandığım motosiklettir kendileri. Kıvraklığı ve kullanım rahatlığı da ayrı bir konu. Lastikte ANLAS CAPRA tercih ettim ve bu modelde yağmurda ve karda dahi beni oldukça memnun etti. Gerçi yine aynı markanın WinterGripII modeli kar lastiği oldukça iyi ancak yazın hep üstünde olmak istediğim bir motosiklet olduğu için CAPRA tercih ettim.
Yakıt tüketimi mükemmel. Aynalarla arka görüş yeterli. Sele yüksekliği oldukça uygun (ilk okul yanından geçerken cocukların bağıorarak söyledikleri laf: "-Aaaaaaa motora bak abiyi sürüyor.")
Yani sele yüksekliği konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız
Ayrıca düzde yaklaşık 95 km/h hız yaptığını da belirtmek isterim. Bu hıza seri şekilde çıkabilir ancak daha üzerini planlıyorsanız kesinlikle yetmeyecektir. Yedek parça konusunda yazdıklarımı da hatırlatırım. Hepsine rağmen yine de MSX125' i şiddetle öneririm. Asla satmak istemeyeceğiniz bir motosiklet olacaktır!
KTM kesinlikle yeni başlayan birine önermiyorum. Bazı modellerindeki ciddi birkaç sorun, servisin ilgisizliği, yedek parçanun ve servis bakımlarının ortalamanın üzerinde oluşu gibi nedenlere bir de grenaj ve basit bir sinyal veya ayna fiyatını da gözetirsek, tipi/şekli şemali güzel de olsa o zırıltı egzoz sesi bir süre sonra rahatsız edecektir.