Merhaba, Honda cb 500x 2018 de gelir mi bir bilgisi tahmini olan var mı ?
Merhaba, Honda cb 500x 2018 de gelir mi bir bilgisi tahmini olan var mı ?
500x gelmeyecek avrupada satılacak dıye bılıyorum
Bunun 2019 modelleri güncellendi, gelecekse o gelmeli 2019 öncesi işimize yaramaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Yenilikler: http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ml#post4407653
daha önce açılan başka başlıklarada baktım getirmemeleri çok saçma olmuş a2 ehliyet sahipleri için bu tarz motorlar arasında çok fazla tercih yok.
İyi bir fiyata yok satar; NC'lerin son diyatlarını gördünüz mü? Eskisi kadar çok gitmez NC...
NC güzel motor ama a2 ehliyet sahibi isen sırf 100 cc için ehliyet yükseltmek filan saçma bence.
ben honda cb 500x in ukrayna fiyatına baktım 40.000 tl ye tekabül ediyor. Ukrayna da bildiğim kadarı ile bizdeki gibi kazık vergiler de yok.
nc750 satmaz getirirse.. ama merak etmeyin gelecektir.. şimdi gelmezse seneye olmadı öteki sene.. bu ülke fakirleştikçe nc750 ler ya piyasadan çekilir özel siparişle gelir ya da hacimleri daha da düşürülür. Türkiye'ye özel nc 250x bile üretilir gelir.. sonra tartışırız burada pulsar mı nc mi diye..
Türkiyeye özel bir model beklemek çok iyimser bir tahmin olmuş Adamların bizim fakir oluşumuzu dert ettiklerinimi düşünüyorsunuz.Millet Euro4 yüzünden 250 lik sınıfını kaldırıyor.Biz daha mevzuatı bile buna uyduramıyoruz ki adamlar 300 lük getirsin.
okadar komplike düşünmeye gerek yok.. özel üretimden kastım nc kasasına cb250 motoru monte edip yollamak tarzı.. sıfırdan motor ar-ge si yapacak halleri yok elbette bizim için :D bir de fakir olan ülke sadece biz değiliz.. doların euronun değeri arttıkça biz ve ortadoğu, orta asya ülkeleri hepsi birden fakirleşiyor.
bu arada bu 250 liklerin kalkmasının sebebi euro 4 mü gerçekten.. cunku 250 lık euro 4 ler de var.. avrupada 250 likler otobanlarda ayak uyduramıyor, otoyollara mınımum 300 lük motosikletler cıkabilecek tarzında birşey okumuştum.. ondan diye biliyorum.
İşte Euro4 e uydurmak için gücü kısmak zorunda kalıyorlar diye biliyorum.Yavaş yavaş 250 den 300 e geçecek gibi bu segment.Nc 750 lik halde bile millet gücün yetersiz olduğundan şikayetçi 250 lik motor koysan kim alırki o motoru.250 lik almak isteyen RX3 alır.
Yapılmışı var zaten; CB500X?
Bende bu aralıkta TRK502 tercih ettim.Biraz ağır ama dengeli.
ekşide şöyle bir bilgi var.
https://eksisozluk.com/entry/84720006
yanlız öndeki bagaj iptal edilmiş sanırım
Önde hiç bagajı olmadı, eski ('18 ve öncesi) versiyonlardaki tek fark karenaj ve daha yüksek gidondu (bir de ekran mavi değil sarı idi), yeni versiyonda amortisör yolları daha uzun, ön tekerlek 19", ekran tamamen yenilenmiş (CB250R'daki TFT ekran gelmiş), far (%100 emin değilim) ve sinyaller LED olmuş, egzos tasarımı da modernleşmiş ve çift çıkış olmuş... şeklinde değişklikler var.
2019 güncel fiyatlara bakmak lazım (hepsi için, şimdi stokta NC olduğunu zannetmem, varsa çok özel durum terste kalmış bayidir, sezon başı bitiriyorlardı tüm stokları, sadece S versiyonu kalıyordu - o da varsa). CB500F güncel (bayide listede değil) fiyat 36.900
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
Bu sene olmasa da seneye (2020) gelir. Bu sene yeni kasa ilk senesi, riske girmeyebilirler tabi...
kimse dememiş aga sen 1 sene geriden mi geliyon diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)