Yalnız orada bakım işçilikler falan astronomik... (Yakıt ucuz ama.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
Benelli Gaziantep'i bekliyoruz bakalım, ciddi rekabetçi fiyatlar çıkabilir. (Acaba boş mu bekliyoruz bilmiyorum...)
Kalifornia'da yer alan beachhouse lisanslı harley davidson bakım yapan yeri sportster modeller için yapılacak ücretlendirmesi (1,000 Mile, 5,000 Miles and 15,000 Mile Services)
Sportster® $323
Günlük kazancı 76,6 dolar olan bir birey (asgari ücret ki günlük calısma saatini 7 civarı tutuyorlar) 4,21 günlük kazancı ile bakım yaptırabilir.(eğer bizim gibi günde 12 saat calısırsa 2.5 günde yaptıracaktır)
Günlük 53,43 TL kazancı olan yurdum insanı çin malı motorunun bakımına ne kadar veriyor bilmiyorum, ben kendı motoruma ilk bakımında 160 lira vermiştim.
Bu batı sevicilik değil; gözümüz açılsın istiyorum sadece. Batıya bok atarak olmuyor bu işler. Kültürleri adetleri mezhepleri ne kadar boktan olursa olsun, refah seviyesini görmek için basit matematik gerekiyor.
Pahalı,gitmez,durmaz ve titrek bir alet.xsr serisi alırdım buna o kadar para vermektense.
İşte alanın da sebepleri var almayanın da, hiçbir motosiklet herkese hitap etmez. Herhangi bir HD bana hitap etmiyor mesela...
Pis vadan hainleri yine bir araya toplanmış. Egonomi çok iyi ve herkez bizi kızganıyor tamam mı ? HAİNLER yardım edin HAİN VARRR.
bence bu sınıfın lideri yamaha xv950
Bu motosikletin yanında Paris Hilton'u verseler yine de almayacağım bir tarz. Hiç sevmiyorum elimde değil
Kim ne derse desin, her türlü mal ve hizmette, nereden baksan 5 kat fakiriz ve bu makas gittikçe açılıyor. (5 katı iyimser bulanlar olabilir haklıdırlar da)
Bu katma değersizlik içerisinde boğuşurken, yakın alım güçlerini beklemek tabi ki hayal ama, bizi katma değeriyle ezen Avrupa ve Amerika'nın yanında yetmezmiş gibi ülke içinde de ayrıca düdüklenmek, birileri servetine servet katsın diye adil olmayan vergilere, durumlara vs maruz kalmak kahrediyor insanı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)