Herhangi bir Honda veya Suzuki o kriteri karşılar (ömürboyu çalışma)
Herhangi bir Honda veya Suzuki o kriteri karşılar (ömürboyu çalışma)
Ömür boyu kullanacak olsam Tracer 700,XSR 700 yada Tenere 660 tarzı bir şey alırım herhalde.
"Ömür boyu" olayını kaçırmışım. Bu ömür boyu dayanmaz yahu. MT10 falan mı desem ki? Onu da hiç denemedim ki? Denemeden de ne desem boş.
Gerçi buraya yazanların kaçı yazdığını denedi diye bir soru da akla gelmiyor değil... Çoğumuz soruyu "hayalindeki motosiklet ne?" diye anladı galiba...
Sene başında herkese bi Ferrari 458 verip zorla her gün kullandırtsaydınız, sene sonunda onun yerine bir Civic (veya muadili) tercih edenlerin sayısı hiç te az olmazdı... Binmek zor, inmek zor, sürerken sağı solu arkayı görmek zor, alçak olduğu için yokuştan inmek zor, parketmek zor, vs. vs.
Valla ben doğru anladım da DL650X dedim Yoksa (iyi motor olmasına rağmen) öyle kıt hayallerimiz de yok yani
tracer 700
şimdi size 90 91 model motor versem kaçınız sürer o kafada düşünün.. bugün dediğiniz nc ler tracerlar 20 yıl sonra bugünün 90-91 model motoru ayarında olucak gerek tasarım görüntü .. ama 90 91 bir harley versem patıyr patır sürersiniz yada at .. 20 yıl sonraya nc mi kalır..
Transalp süren görüyom ben bolca? (Mesela...)
ta sürülür kaya gibidir ama işte bugün ta ayarında hondada at var oda sürülür ömürlük makinedir..
Harley Davidson Iron 883/Fourty Eight/ Yeni kasa FatBob...
Haa zevk için değilde sürekli üstünde olacaksam direk BMW S1000XR
Ömür boyuysa bmw k1600 gtl dynamic
Cbf 1000 arkada ve yanda çantalar + uzun tur camı
virago 1100
Memleket şartlarında bu maaşla ömür boyu binebileceğim motosiklet nc750x dct dir. Olsa da binsem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)