En pahalı varyantı 2.600USD (Himalayan, Delhi'de)
Delhi "perakende fiyatı" üzerine %50 koyup içeri öyle alsan 35.000TL etmiyor...
KTM 950 Adventure
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
kaldıki direk fabrikadan ithal etsen onu 2000 dolarada alırsın neticede distiribütörsun suzukinin hondanın yamahanın dolar euro üstünden avrupa fiyatlarına oranla daha uygun rakamlara türkiye'ye motor getirtmesi gibi .. bende onu soruyorum türkiyede bu motoru 60 bin lira yapan nedir..
Daha ne zaman 42.000'di yahu? 60.000'e ne zaman çıktı? O fiyat gerçekçi değil, "dostlar alışverişte görsün" tarzı çakma bir fiyat. O parayı bu motora verecek bir Allah'ın kulu çıkmaz - gerçek bir fiyatsa...
Google amca öyle yazdı gerçi 40 binde fazla ..
Triumph Tiger Sport 1050 isterdim..
Honda X-ADV
çünkü daha iyisi yapılana kadar en iyisi :D
skuter düşmanı birini goldwingi tercih etmesi de garip olmuş
az yakan,hafif,her yola tamam ben de geliyorum diyebilen bir motor tercih ederdim şahsen.
mt07 tracer
mt09 tracer
crf rally
africa gibi
Husky 701 enduro/Supermoto, Africa twin, 1290adv, Supertenere, S1000 XR yada "Problemsiz" Transalp.
Husky 701'in bir reklam videosu var, ağız sulandırıyor, herif de ne biçim kullanıyor yahu, çılgın yatırıyor hayvan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Ahanda: https://youtu.be/tGh_OHlpg3Q
Ömür boyu çalışacağından emin olacağım bir motosikleti tercih ederdim. Fazla seçenek kalmıyor, Honda CUB diyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)