Yağmur mu var?
Önünü mü göremiyorsun?
Çare burada
Yağmur mu var?
Önünü mü göremiyorsun?
Çare burada
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ne gerek var kafada bir ton ağırlık yapar o.
Alın size çözüm 25TL
İnternetiniz hayırlı olsun. Kaç mbit? AKN'siz mi
Kaskın tasarım aşamasındaki test edilmiş onaylanmış öyle üretilmiş ovalliğini bozacak şeylerin kaska takılması çarpma anında ciddi sıkıntılar yaratabilir... kask kamerası da bu bakımdan tehlikeli aslında ...
Michael Schumacher'in, ki kafasına özel kask ürettiriliyordu F1 yarışçısıyken, her halde spor yaparken de en az onun kadar kaliteli bir kask kullanıyormuşmuştur; geçirdiği kayak kazasında, muhtemel ki kask kamerası kaskı çatlattı falan diye konusu vardı ...
Bu zımbırtı da, iyi düşünülmüş olmakla beraber, aslında, eğer kaskın fabrika çıkışında, üretilmiş, test edilmiş, takılır çıkarılır bir şey değil de sonradan alınıp takılan bir şeyse, güvenli olmayabilir...
Aksiyon kameralarını da bu bakımdan kaskınıza değil, - başka nasıl yazayım bilemedim - başka bir yerinize monte etmeniz daha sağlıklı olacaktır... arka kuyruğa, aynalığa falan artık ...
Güneş vizörünün kask ve güvenliğine etkileri tartışılırken böyle bir ürünü kullanmanın olası sakıncaları ortadadır. Çare; silecekli(silgili) eldiven ve su kaydırıcı uygulamaları.
Tabiri caizse ben kaskta sticker a bile karşıyım
ben arççı varsa ona sildiriyorum.
yoksa da eldivenim kendinden aparatlı.
Motosiklet kullanıcıları tarafından geliştirilmediği ve ileriye yönelik bir ürün olmadığı kesin. Yağmurlu ve nemli havalarda motosiklet camını açmadan kullanıma devam edilirse. Kaskın içerisinde pinlock olsa bile kask içerisinde terleme oluşarak pinlock ve cam buharlanma yapar. Yine kask havasız kaldığı için bir süre sonra kötü kokulara maruz kalarak sonuçlanacaktır. Yağışlı ve nemli hava kullanımlarında vizör zaman zaman açılarak kaskın iç kısmının havalandırılması gerekmektedir. Yoksa dediğim gibi en kral marka kaskın pinloğu bile terleme yaparak görüşü engelleyecektir.
Dikkat dağıtır kazaya 1 e 1 sebep
Pahalıdır bu bununla uğraşacağına elinle silersin zaten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)